75% av utviklerne bekymrer seg for appsikkerhet, men halvparten mangler dedikerte sikkerhetseksperter på laget sitt

Topp 5 myke ferdigheter du bør vite Å håndtere tiden din, være tilpasningsdyktig og kommunisere effektivt er bare noen av måtene du kan lykkes på jobben. Tom Merritt lister opp fem viktige myke ferdigheter som er verdt å vite.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

WhiteHat Security la torsdag ut en rapport som avslørte gapet mellom bekymringer for cybersikkerhet og støtte til nettvirksomhet som involverer applikasjoner. Flertallet (85%) av utviklerne rangerte sikkerhet som veldig viktig for kodings- og utviklingsprosessen, og 75% sa at de er bekymret for sikkerheten til disse appene, viser rapporten.

Til tross for disse bekymringene, mangler nesten halvparten av teamene deres en etablert nett-ekspert. I stedet for en dedikert ekspert, sa 57% av deltakerne at de har integrert appsikkerhetsverktøy. Respondentene sa at de bruker disse verktøyene for å søke etter sårbarheter daglig (33%), ukentlig (29%) og månedlig (20%), viser rapporten.

Spesiell rapport: En vinnende strategi for cybersecurity (gratis PDF) (TechRepublic)

WhiteHat Securitys utviklingssikkerhetssentimentundersøkelse kartla mer enn 100 bransjefolk under DeveloperWeek Austin. Apper er ikke nye med hensyn til sårbarhet: I 2018 inneholdt 85% av mobilapper minst ett vanlig sikkerhetssårbarhet, en tidligere WhiteHat Security-rapport funnet.

Denne siste studien fant at mobilappsikkerhet er et pågående problem. Rundt 43% av de spurte sa at de fortsatt prioriterer å møte appens fristfrister over sikkerhetstiltak. Med press for å levere funksjonelle apper etter bestemte datoer, ser kodere enten bort fra sikkerhet eller tar snarveier for å overholde fristen, fant rapporten.

Nesten 60% av utviklerne sa at de er klar over at sikkerhet bør være en prioritet, men presset om å overholde en tidsfrist hindrer dem i å behandle det som sådan. På grunn av dette presset sa mer enn halvparten (52%) av de spurte at de har opplevd utbrenthet. Utbrenthet kan være skadelig for en ansattes fysiske og mentale helse, i tillegg til at det kan ha en negativ innvirkning på jobbutførelsen, ifølge rapporten.

"Mens utviklernes bekymring for å sikre koden deres er på en oppadgående bane, er det tydelig at bransjen har en lang vei å gå. Utviklere er i frontlinjen når det gjelder å beskytte organisasjonene sine mot cyberattacks, og de trenger riktige verktøy og opplæring å håndtere denne byrden, "sa Joseph Feiman, sjef for strategibetjent i WhiteHat Security, i pressemeldingen.

"Når applikasjoner i økende grad målrettes av digitale motstandere, er det viktig at organisasjoner og utviklere innlemmer standard sikkerhetsprotokoller i DevOps, en praksis kjent som DevSecOps, " sa Feiman i utgivelsen. "Dette bør omfatte regelmessig nettbasert opplæring, en applikasjonssikkerhetsteamleder og en helhetlig applikasjonssikkerhetsplattform som kan identifisere sårbarheter i utvikling, distribusjon og utover."

Stillingsbeskrivelse: DevOps engineer (TechRepublic Premium)

Til tross for rådene om å gjennomgå sikkerhetstrening, sa 70% av utviklerne at de ikke har mottatt noen sikkerhetssertifiseringer i sin nåværende eller tidligere rolle, fant rapporten.

Tekniske ferdigheter er imidlertid ikke de eneste nødvendige ferdighetene for utviklere. Rapporten fant at myke ferdigheter blir stadig viktigere, med 49% av utviklerne som rapporterer teamarbeid og mellommenneskelige ferdigheter som de viktigste.

Spesielt teknikere må fokusere på myke ferdigheter, ettersom de historisk ikke har vært like kritiske for jobbene sine. Moderne tech-jobber gjør imidlertid myke ferdigheter prioritert. Flertallet av HR-fagfolk (67%) sa at de har holdt tilbake jobbtilbud fra en kvalifisert IT-kandidat fordi de mangler myke ferdigheter, viser en rapport fra West Monroe Partners.

For mer, sjekk ut Infographic: Hvordan du kan vise dine myke ferdigheter på CVen din på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli en cybersecurity-proff: Et jukseark (TechRepublic)
  • Mastermind con man bak Catch Me If You Can snakker cybersecurity (TechRepublic download)
  • Windows 10-sikkerhet: En guide for bedriftsledere (TechRepublic Premium)
  • Online sikkerhet 101: Tips for å beskytte personvernet ditt mot hackere og spioner (ZDNet)
  • De beste passordlederne i 2019 (CNET)
  • Cybersecurity og cyberwar: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
anyaberkut, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com