5 spådommer for å beskytte data i økosystemet for betalinger og sikkerhet

Hvordan begrense virkningen av datainnbrudd IBMs Wendi Whitmore tilbyr råd om hvordan du kan forsvare seg mot og svare på datainnbrudd.

Et nytt tiår krever større personalisering og mer sømløse forbrukeropplevelser, men det gir også utfordringer rundt omfanget og hyppigheten av cybertrusler og brudd, ifølge VISA.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Dette følelsen deles av Gartner, som bemerket i fjor sommer at "Betalinger har potensial til å være helt kontantløse, men kan gi flere utfordringer med hensyn til pålitelighet, sikkerhet og bekvemmelighet."

Tekniske forutsigelser for 2020: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Deloitte har også publisert en liste over fem betalingstrender for 2020. Blant dem er et sett med nye standarder for å styre flyten av penger globalt.

"Den økende globaliseringen av betalingsbehandlingen fremhever behovet for nye standarder for å styre flyten av penger og beskytte kundedata, " sa firmaet. "Betalingsaktører må få dataene sine i orden, gitt at vi forventer innføring av nye betalingsskinner og åpne løsninger i 2020, samt en vedvarende økning i transaksjonsvolumet over landegrensene."

Det siste tiåret har gitt betydelige fremskritt innen risikoscoring for forebygging av svindel, kryptering og bransjespesifikasjoner for å sikre nye måter å betale for å beskytte de milliarder av transaksjoner forbrukerne har gjort, skrev Diego Paul Fabara, VISAs sjef for risikobetjent, i et blogginnlegg. Nå, i 2020, kan vi forvente fortsatt utvidelse av digitale betalinger globalt, men det vil fortsette å by på utfordringer og muligheter.

Her er fem betalingsprognoser fra Fabara for det neste tiåret:

1. Brudd på data vil tvinge til bruk av mer dynamisk sikkerhet for å beskytte data og håndtere svindel

Overskridelser av overskridende data vil sannsynligvis ikke slutte når som helst snart. Det beste forsvaret er å anta at organisasjonen din er et mål og ta proaktive skritt for å forsvare seg mot å bli offer eller muliggjøre bruk av stjålne data i systemene dine, sa han.

"Jeg tror vi vil se en betydelig vekst i adopsjonen av betalingstokener og den oppdaterte EMV 3-D Secure spesifikasjonen globalt, " skrev Fabara. "Betalingstokener er med på å gjøre transaksjoner tryggere ved å eliminere overføringen av faktiske betalingsdata for e-handel og mobilbetalinger og kan levere en sømløs, men likevel sikker digital betalingsopplevelse." Den oppdaterte 3-D Secure spesifikasjonen muliggjør sanntidsutveksling på 10 ganger mer kontekstuelle data mellom selgere og finansinstitusjoner (FI) for å forbedre beslutningen. På den måten kan begge parter bedre håndtere svindel i digitale kanaler mens de optimaliserer salget, sa han.

Spesiell rapport: En vinnende strategi for cybersecurity (gratis PDF)

2. For å maksimere salget vil selgere og FI-er bruke digitale identiteter for å levere en bedre kundeopplevelse

Tradisjonelle tilnærminger til online-betalinger, som manuelt å legge inn statiske passord og betalingsinformasjon for hvert kjøp, gir økt sikkerhet for digitale kanaler, skrev Fabara.

"Heldigvis gjør digitale identiteter betalinger raskere, enklere og sikrere når du bruker datamaskiner, mobile enheter, apper, wearables og fremtidige Internet of Things (IoT) -enheter. Når bedrageretrusler vedvarer, kan digitale identiteter avslutte bruken av passord slik at forbrukerne kan skifte til sikrere autentiseringsmetoder som ansikt, fingeravtrykk eller stemmegjenkjenning. "

I Europa tar sterk kundeautentisering (SCA) tak som del av EUs krav til flere lag med forbrukerverifisering for digitale transaksjoner. "Ettersom mange tusen finansinstitusjoner og forhandlere oppfyller disse kravene i Europa, kan globale selskaper se ut til å utvide de mest innovative autentiseringsløsningene til andre markeder, " skrev Fabara.

FIs må komme opp med raskere og tryggere måter å betale for å imøtekomme den globale forbrukernes etterspørsel etter større hastighet. Dette ber Visa om å utforske betalingsinnovasjoner, alt fra biometrisk betalingsgodkjenning og wearables til nye mobilapplikasjoner som digitalt utstedte kort ved de olympiske og paralympiske lekene Tokyo 2020, sa han.

3. Real-Time Betalinger (RTP) vil kreve en ny tilnærming til forebygging av svindel

Forbrukerens forventninger til hastighet og bekvemmelighet har utvidet seg til betalinger fra bedrift til bedrift og har forstyrret bankoverføringer og sjekk betalinger med øyeblikkelige betalinger. Imidlertid kan hastighet og bekvemmelighet ikke komme på bekostning av sikkerhet, bemerket Fabara.

"Når betalingsvolumene vokser blant RTP-nettverk og peer-to-peer-applikasjoner, vil de sett og uforutsette sårbarhetene i systemene måtte adresseres like raskt, om ikke raskere enn selve betalingene." RTP-leverandører og FI-er må begynne å tenke annerledes, og han spår at de vil samarbeide med pålitelige betalingssikkerhetspartnere for å møte utfordringen.

4. AI vil bli brukt i kampen mellom godt og ondt

Som andre aspekter av samfunnet, vil kunstig intelligens (AI) fortsette å gi drivstoff til nye produkter og tjenester i betalinger og ha en betydelig innvirkning på samfunnet, mener Fabara. Dette betyr også større utfordringer siden trusselaktører også kan bruke AI.

Når vi ser fremover, vil "utfordringen til AI ... kreve en kollektiv innsats på tvers av bransjer for å begrense den mørkere siden av teknologien for å sikre at den brukes til å levere muligheter og forbedringer i samfunnet, '" sa han.

SE: De etiske utfordringene ved AI: En leders guide (gratis PDF) (TechRepublic)

5. Brukere vil fortsette å være en svak lenke

Fremskritt innen betalingssikkerhet vil fortsette å bidra til å fjerne svindel slik EMV Chip gjorde for forfalsket svindel, skrev Fabara, men teknologi kan bare gjøre så mye siden det fremdeles må implementeres av mennesker - og folk gjør feil.

Enda viktigere er at sosialteknikk fortsetter å utvikle seg og bytte de med varden nede. "En person som faller byttedyr kan sette en hel organisasjon eller et nettverk i fare. Sosialteknikk vil fortsette fordi det fungerer, '' sa han." Vi må styrke brukere med utdanning og verktøy siden de ofte er den første forsvarslinjen.

Mennesker, bedrifter og institusjoner trives når hindringene for fremgang er lave, og tilliten er høy, sa han. Å bevare den tilliten krever drivkraft for innovasjon og valg og doble forpliktelsen vår for betalingssikkerhet.

"Ved å trekke på lærdommen fra tidligere år, " sa Fabara, "kan vi både ta tak i fremtidige utfordringer og utnytte mulighetene som følger av vårt stadig mer digitaliserte samfunn."

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com