4 sentrale trender for å treffe nettbransjen i 2020

CES 2020: McAfee oppdager hvordan hackere kan bryte seg inn gjennom garasjeporten din. McAfee avdekket en sikkerhetsfeil i en populær tilkoblet garasjeportåpner og et sikkerhetsdesignproblem i en NFC-smartring som brukes til å låse opp dører.

Cyberthreats har blitt stadig mer sofistikerte - de viktigste truslene som ble spådd i 2020 inkluderer våpnede e-postvedlegg og lenker, ransomware og bank-trojanere og andre nettleserbaserte passordkapere - samt større omfang. I følge TechRepublics Jack Wallen, bør virksomheter være forberedt på "en uovertruffen økning av sikkerhetsbrudd, angrep og hendelser" i 2020 - og å beskytte seg mot dem bør være en topp prioritet for bedriften når det nye tiåret begynner.

Cyber ​​Resilience Think Tank har hentet fra deres kollektive innsikt som eksperter innen cybersikkerhet det siste tiåret, og har utgitt en ny eBok, Commencing a New Decade: 2020 Predictions, som belyser områder med cybersikkerhetsrisiko, så vel som løsninger, for 2020 og utover. Disse trendene inkluderer transformasjoner av SaaS, InfoSec og Application Security bransjene. Ekspertene tar også opp de spesielle utfordringene og løsningene for virksomheter som ikke har vevd cybersecurity i sin struktur fra starten.

Spesiell rapport: En vinnende strategi for cybersecurity (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Her er fire viktige trender som er spådd å påvirke nettbransjen, og hvorfor virksomheten din bør ta hensyn:

1. DevOps og sikkerhetsinnsats går sammen for å bekjempe trusler

Selv om DevSecOps ofte blir behandlet som et tillegg, er det viktig å integrere sikkerhet i push-en for å gi ut rask og pålitelig programvare. I 2020 gjentar Cyber ​​Resilience Think Tank viktigheten av å styrke dette området. "På grunn av de konstante iterasjoner og forbedringer, kan sikkerhet ikke lenger være en ettertanke, " lyder rapporten. "DevOps-team er avhengige av skyinstallasjoner, noe som betyr at sikkerhet må være i hodet på alle trinn i applikasjonsutviklingsprosessen." Automatisering av sikkerhetsstandarder er imidlertid en potensiell løsning, ifølge Malcolm Harkins, sjefstillings- og sikkerhetsansvarlig i Cymatic.

2. Konsolidering gir økt risiko for brudd

Må-lese utviklerinnhold

 • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
 • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
 • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
 • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

I 2019, da de større aktørene i sikkerhetsløsninger absorberte mindre - og resulterte i en gruppe nye spillere som har nådd høye posisjoner. Når mangfoldet av sikkerhetsteknologier øker, øker også risikoen for brudd. En sentral løsning er å planlegge fremover og bygge opp forsvar i de tidlige stadiene - fusjoner og anskaffelser - for å forberede seg på fremtidig sikkerhetsrisiko.

"De fleste selskaper bruker M&A for å kjøpe vekst og inntekter, men tradisjonell økonomisk due diligence er ikke lenger nok for å sikre suksess, " sa Christina Van Houten, strategistrateg for Mimecast. "Det er viktig å oppnå en dyp forståelse av teknologien og hvordan den vil fungere i det bredere økosystemet."

3. Tradisjonell pennetesting blir foreldet

Tradisjonell pennetesting - som bruker en flertrinns og flervektors angrepsmodeller for å infiltrere applikasjoner og infrastruktur - har vært en pålitelig måte å synliggjøre sårbarheter og et kritisk element i cybersikkerhetsplaner. Men det vil ikke kutte det i 2020.

Angrepsimuleringsteknologi kan derimot oppnå de samme resultatene til en lavere kostnad - spesielt fordi det er mangel på fagpersoner innen cybersikkerhet tilgjengelig.

4. Når teknologiene konvergerer, vil risikoen for mikrobrytier øke

Microbreaches, eller finjustering av data som "kan kaskade i distribuerte IT-miljøer" vil også øke, på grunn av markedskonsolidering i sikkerhet. De er ofte unnvikende, siden dagens verktøy kan overvåke og lage varsler - som for eksempel SIEM-er, pakkefangst, nettstrømmer - men ikke er tilstrekkelig til å bekjempe mikrobrytninger i et distribuert IT-system. Og siden konsolidering betyr økt kompleksitet og mangel på integrasjon, og økte sårbarheter, kan du forvente at en pigg i mikrobryter vil følge.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • Bekjempelse av coronavirus med Twitter, data mining og maskinlæring (TechRepublic)
 • Hvordan spore coronavirus: Dashboard gir sanntidsbilde av det dødelige viruset (ZDNet)
 • Hvordan bli en cybersecurity-proff: Et jukseark (TechRepublic)
 • Mastermind con man bak Catch Me If You Can snakker cybersecurity (TechRepublic download)
 • Windows 10-sikkerhet: En guide for bedriftsledere (TechRepublic Premium)
 • Online sikkerhet 101: Tips for å beskytte personvernet ditt mot hackere og spioner (ZDNet)
 • Alle VPN-vilkårene du trenger å vite (CNET)
 • Cybersecurity og cyberwar: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com