De 3 mest risikofylte appene du finner i bedriften

Tips for å utvikle en sikker mobilapp Appsikkerhet er viktig. Her er noen tips for å sikre at den nye appen din er en bruker kan stole på.

WhatsApp Messenger og Facebook Messenger er de to mest risikofylte appene som finnes på både iOS og Android, ifølge Appthority Enterprise Mobile Security Pulse Report for Q2 2018, utgitt onsdag.

Både WhatsApp Messenger og Facebook Messenger ble rangert som 7 av 10 for deres datalekkasjeserie, heter det i en pressemelding. Det betyr at "appene får tilgang til og / eller sender bedriftsrelatert eller identifiserbar informasjon, " ifølge utgivelsen. Begge disse appene er blant de fem mest svarteliste appene i bedriften, bemerket rapporten.

Den tredje mest risikable appen i iOS var Waze, mens det stedet i Android tilhørte Telegram, ifølge forskningen. For å kompilere vurderingene sine, analyserte Appthority millioner av pågående mobilsikkerhetsskanninger som den utfører for sine bedriftskunder, heter det i utgivelsen.

Seth Hardy, direktør for sikkerhetsforskning, sa Seth Hardy, Appthority-direktør for sikkerhetsforskning, i utgivelsen. "Ved å skinne lys over apper og risikoer som ofte finnes og svartelistes i bedrifter, er vårt mål å hjelpe sikkerhetsgrupper med å sikre sine data og ansatte bedre og ta mer informerte sikkerhetsbeslutninger."

De fleste av de svarteliste appene hadde tidligere blitt observert lekker data eller utført annen mistenkelig oppførsel, heter det i utgivelsen. Noe av denne andre oppførselen inkluderer å deaktivere standard HTTPS-kryptering og bruke JSPatch for hot patching, "en funksjon som er forbudt i App Store, " bemerket utgivelsen.

De tre beste Android-appene var Facebook Messenger, Wickr Me og WhatsApp Messenger for Android. På iOS var de tre beste Facebook Messenger, WhatsApp Messenger og Tinder, ifølge rapporten.

Når det gjelder skadelig programvare som faktisk sender data som er lekket ut, inkluderer toppdestinasjoner USA, Kina og Tyskland.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • WhatsApp Messenger og Facebook Messenger er de to mest risikofylte appene i bedriften for både iOS og Android. - Appthority, 2018
  • De fleste apper som er svartelistet av foretaket, lekker data eller utfører annen ondsinnet oppførsel. - Appthority, 2018

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com