Hvorfor WPA3 betyr noe, og hvordan den nye Easy Connect-funksjonen vil ombord IoT-enheter med en QR-kode

Hvordan AI, IoT og big data vil forme fremtiden for cybersecurity Det er flere tilkoblede enheter enn mennesker på planeten, sier IBMs sikkerhetsdirektør Caleb Barlow. Vi må endre tankene våre nå om hvordan vi administrerer enhetssikkerhet.

Wi-Fi Alliance har kunngjort begynnelsen av sertifisering for WPA3-aktiverte enheter, den første store revisjonen av Wi-Fi-sikkerhet siden WPA2 ble introdusert i 2004. Den nye standarden ble kunngjort i januar etter bransjereaksjon på KRACK-sårbarheten som ble avslørt i oktober 2017. Ettersom KRACK-feilen er et tilsyn med utformingen av WPA2-protokollen - ikke en spesifikk leverandørimplementering - var det nødvendig med en ny standard med mer robuste sikkerhetstiltak for å løse problemet.

Mer om nettverk

  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
  • 5G mobilnett: Et jukseark

Ytterligere forbedringer ble lagt til som en del av WPA3. Som med WPA2, er den tilgjengelig i både "Personal" og "Enterprise" -konfigurasjoner. I følge en pressemelding inkluderer WPA3-Enterprise "tilsvarer 192-biters kryptografisk styrke", mens begge inkluderer ekstra sikkerhetsbeskyttelse for situasjoner der brukere velger utilstrekkelig komplekse passord.

WPA3 inkluderer en funksjon som kalles Samtidig autentisering av likeverdige, som beskytter mot gjetting av passord fra ondsinnede aktører, som en viktig begrensning for KRACK-angrepet. Mens tidligere standarder kan tillate en ondsinnet aktør å fange overføringer og brute-force sprekke passordet fra de fangede overføringene, vil dette ikke lenger være mulig under WPA3, konstaterte utgivelsen. SAE er en erstatning for Pre-shared Key (PSK) i WPA2.

Wi-Fi Alliance har også introdusert en ny metode for å koble enheter til et nettverk kalt Wi-Fi CERTIFIED Easy Connect, som lar brukere skanne en QR-kode som er skrevet ut på en gitt enhet ved hjelp av en smarttelefon for å koble enheten til en gitt Wi- Fi-nettverk, heter det i utgivelsen. Dette er ment å redusere vanskeligheter med å koble til enheter med begrensede eller ingen skjermer, som ofte er tilfelle med IoT-enheter. Denne funksjonen vil være tilgjengelig for WPA2- og WPA3-enheter.

Selv om enhetssertifisering nå har startet, vil WPA3-tilgjengeligheten ikke være øyeblikkelig. Eksisterende enheter kan motta muligheten til å bruke WPA3 gjennom firmwareoppgraderinger, selv om dette naturlig avhenger av enhetsprodusentens vilje til å gi denne muligheten for eksisterende enheter i stedet for å kreve kjøp av nye produkter. Når det er sagt, kan enheter med WPA3-støtte fremdeles koble seg til WPA2-enheter, så overgangen vil ikke forstyrre bruken av eksisterende enheter.

Selv om WPA3-støtte ikke er et krav for nye enheter (ennå), er det forventet at nye modeller av rutere og tilgangspunkter som støtter den nye 802.11ax-standarden som forventes utgitt i 2019, vil støtte den nye standarden. 802.11ax er designet for å operere mellom 1 GHz og 5 GHz-bånd, inkludert 2, 4 GHz-båndet som ikke støttes av 802.11ac. Det bringer høyere hastigheter til tilkoblede enheter ved å utvide Muti-bruker MIMO til både opplink og nedlink-retningen, så vel som ortogonal frekvensdelingsmultilgang (OFDMA), en digital modulasjonsteknikk som først ble popularisert i WiMAX.

Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Sertifisering for WPA3-aktiverte enheter har begynt, som en del av den første større revisjonen av Wi-Fi-sikkerhet siden WPA2 ble introdusert i 2004.
  • Eksisterende enheter kan motta muligheten til å bruke WPA3 gjennom firmwareoppgraderinger, selv om dette naturlig avhenger av enhetsprodusentens vilje til å gi denne muligheten for eksisterende enheter i stedet for å kreve kjøp av nye produkter.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com