Juniper Networks ruller ut prosessor, ruter, oppgradering av nettverkets operativsystem

Juniper Networks avdekket torsdag en armada av nytt utstyr, programvare og brikker som de håper vil gi Cisco Systems mens hun plasserer selskapet godt i neste generasjons datasenter.

Nettselskapet vil lansere strategien sin på New York Stock Exchange senere i dag (uttalelse). Junipers strategi posisjonerer selskapets nettverksoperativsystem, Junos, som et midtpunkt i bedriftsnettverket mens hun omgir det med en mengde nye systemer, inkludert prosessorer som tilbyr "3D-skalering." I et nøtteskall er 3D-skalering forventet å gi mulighet for at flere abonnenter, tjenester og båndbredde kan presses inn i nettverket.

For Juniper representerer produktoverhalingen en omplassering som sentrum av nettverket. Juniper-administrerende direktør Kevin Johnson kalte omplasseringen for en "historisk dag" for selskapet som fremhever visjonen for det neste tiåret med nettverksbygging. "Juniper mener det er på tide med en ny tilnærming til nettverk. En tilnærming basert på smarte systemer og åpne programvareplattformer. En tilnærming som tilpasser seg endret virksomhetsdynamikk. En tilnærming som omfavner partnerskap og slipper løs innovasjon, " sa Johnson.

Junipers største bror i dette eventyret er IBM, som har et originalt OEM-produsent (OEM) partnerskap. Selskapene sa at IBM nå sender kunder en pakke med Ethernet-nettverksprodukter. I tillegg har Juniper omgitt seg med en mengde andre partnere som Dell.

Spillet ser ut til å posisjonere Juniper som en nøytral og åpen figur fra Sveits-typen etter hvert som større spillere kjemper for å bli den dominerende datasenterarkitekturen.

Blant de bevegelige delene fra Juniper:

Selskapet avduket ny Junos-programvareplattform. Junos, et nettverksoperativsystem som kjører bak kulissene, er Junipers svar på Ciscos Internetwork Operating System (IOS). Junos har blitt oppdatert for å programmere lag i nettverket for rike brukergrensesnitt. Junipers plattform består av Junos-operativsystemet, en Junos Space-nettverksapplikasjonsplattform, og Pulse, en nettverksklient. Juniper rullet ut nye prosessorer. Selskapet spionerer en ny prosessor fra Junos One. Linchpin her er et Junos Trio-brikkesett med 3D-skalering, som gjør at bedrifter kan klemme mer på et nettverk. Junos Trio vil bli levert i nye linjekort og 3, 5-tommers rutere for Juniper MX-serien. Junos-brikkene er fjerde generasjon. Det er 30 patenter i arkitekturen. Juniper-grunnlegger og CTO Pradeep Sindhu sa i en uttalelse at selskapet har investert mer enn $ 80 millioner dollar de siste fem årene for å utvikle prosessorlinjen. Juniper introduserte nye kantrutere basert på programvaren og nye prosessorer. Systemene, kalt MX 3D, har noen store påstander, inkludert dramatiske kutt i driftsutgiftene for transportører. Juniper hevder at MX-serien kan gi opptil 2, 6 terabit per sekund med mindre strømforbruk. Å sette gjennomstrømningen i perspektiv på 2, 6 terabiter per sekund tilsvarer 8, 5 millioner iTunes-nedlastinger på en tidel av et sekund eller 50 Blu-ray DVD-er lastet ned på mindre enn 5 sekunder.

MX 3D-introduksjonene inkluderer nye linjekort og to nye rutere. Produktene vil være tilgjengelige i desember og gjennom hele 2010.

Selskapet tilbyr skytjenester basert på sine systemer. Virtualiserte sikkerhetstjenester er headlineren her, og Juniper tilbyr også ny støtte for VMware og Citrix.

Se også: "Juniper Steps Up Cisco Assault"

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com