Økt strømbehov for Wi-Fi 6 / 802.11ax: Hvordan påvirker dette PoE-tilgangspunktene?

Økt strømbehov for Wi-Fi 6 / 802.11ax: Hvordan påvirker dette PoE-tilgangspunktene? Power over Ethernet (PoE) er begrenset til 30W, men høyere kraft kreves for Wi-Fi 6-tilgangspunkter med høy ytelse. Kan virksomheter med eksisterende kabling oppgradere uten å kjøre nye kabler?

Mer om nettverk

  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
  • 5G mobilnett: Et jukseark

Med inngangen til 802.11ax - utgitt under markedsføringsnavnet Wi-Fi 6, etter hvert som forbrukere har blitt stadig mer forvirret av alfabetet suppe av trådløse standarder - vil bedrifter med eksisterende distribusjon av trådløse tilgangspunkter ha en mer utfordrende tid med å oppgradere til den nye standarden, ettersom strømbehovene til Wi-Fi 6 overskrider 30W tilgjengelig i Power over Ethernet (PoE) -standarden.

Normalt gjøres distribusjonsplanlegging for tilgangspunkter på fysisk nivå en gang - og sikrer at Ethernet-dråper er tilgjengelige (vanligvis fra taket) med tilstrekkelig avstand til å gi Wi-Fi-tilgang i hele bygningen, og unngå døde soner. De betydelige kostnadene ved å drive kabling er en langsiktig investering, ettersom disse løpene forventes å vare flere generasjoner av Wi-Fi-standarder.

For å forenkle distribusjonen og unngå spredning av e-avfall forhindrer bruk av PoE behovet for en egen proprietær vekselstrømadapter, selv om de ekstra strømbehovene til Wi-Fi 6 kompliserer denne strategien.

På HPE Discover 2019 snakket TechRepublics James Sanders med Aruba's Larry Lunetta om hvordan bedrifter kan planlegge rundt de økte strømbehovene for Wi-Fi 6-tilgangspunkter. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Larry Lunetta: Så det kommer an på arkitekturen til hvert av tilgangspunktene. Som sagt har vi et utvalg av tilgangspunkter for Wi-Fi 6. Den høye enden, flere radioer, osv., Bryter 30W PoE slags standard. Vi kom faktisk ut med en ny bryter som implementerer BT-mulighetene for høyere kraftdistribusjon. Det kommer virkelig an på. Du må velge basert på din egen infrastruktur, osv. Fra et kablingssynspunkt, for eksempel CAT5 og CAT6, har de forskjellige attributter når det gjelder avstand og sånt. Men det er ingen grunn til at du må bytte ut ledningene, så lenge du kan få den rette strømmen til riktig tilgangspunkt, fra et fjernperspektiv. Hvis du har et tilgangspunkt som krever mer enn 30W, kan vi ta dobbel sourcing. Så hvis du kan få to dråper, kan du levere 30 ganger to, antar jeg teoretisk, strøm til tilgangspunktet. Så det er mange måter du kan få plass til den ekstra kraften som kreves.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com