HPs Aruba avduker den nyeste koblingsporteføljen fra ende til ende

Hvorfor WPA3 er nødvendig for å sikre Wi-Fi 6 / 802.11ax-nettverk Etter avsløringen av KRACK-sårbarheten, ble WPA3 utviklet for å forhindre angrep på "økt-avspilling". Aruba's Jeff Lipton forklarer viktigheten av WPA3 for Wi-Fi 6.

Den trådløse nettverksgiganten Aruba kunngjorde en skifer med nye produkter og oppdateringer, inkludert det de kalte bransjens første "single switching platform som kjører på et moderne nettverksoperativsystem fra enterprise edge til core til datasenteret."

I november vil Aruba begynne å sende CX Switching Portfolio, som inkluderer både bryterne Aruba CX 6300 og CX 6400 Series, samt en ny versjon av AOS-CX og Aruba NetEdit 2.0. Aruba CX 6300 vil koste 5.899 dollar, og CX 6400 vil løpe for 13.499 dollar.

Ansettingssett: Nettverksadministrator (TechRepublic Premium)

Hewlett Packard kjøpte Aruba for tre milliarder dollar kontanter i 2015, og siden den gang har selskapet utvidet sitt utvalg av nettverksløsninger og økte dem med flere muligheter.

William Choe, visepresident for produkter og drift for Aruba, sa til TechRepublic i et intervju at selskapet ønsket å hjelpe kundene med å maksimere alternativene sine med mer allsidige, ekspansive nettverk. Dette er selskapets femte store utgivelse av programvare under CX-merket, ifølge Choe.

"Aruba er laserfokusert på å hjelpe våre bedriftskunder med å transformere hvordan de kobler bruker og enheter sikkert til applikasjoner og data. Vår måte å hjelpe kunder er å til slutt hjelpe dem med å gjøre mer med mindre og kunne ha den påliteligheten og automatiseringsevnen overalt nettverk, "sa Choe.

Han fortsatte, "Nettverket blir utfordret til å gjøre mer og mer, så hva enn måtte ha vært riktig for fem år siden, kan det ikke lenger være med begynnelsen av IoT og digital transformasjon og smarte bygninger. Nettverket blir bedt om å gi mye mer tilkobling, så vel som mye mer integrasjon og intelligens rundt alle disse kantenhetene. Med det er nettverket ikke lenger i stand til å holde tritt med all digital transformasjon. "

Initiativer for digital transformasjon kan bli et digitalt prosjektulykke på grunn av feil, forsinkelser eller reduserte forventninger. "Veien til digital transformasjon har vært en humpete en for mange organisasjoner med en rekke utfordringer som kveler prosessen, " skrev Lance Whitney i en TechRepublic-artikkel.

Choe la til at kundene lette etter nettverk som kunne vokse med dem etter hvert som deres behov utviklet seg. " De ønsker å kunne øke nettverkets krav uten å måtte kjøre en gaffeltruck-oppgradering, " sa han.

I følge Aruba kommer nettverksoperativsystemet AOS-CX med en Network Analytics Engine, som benytter seg av automatisering og analyse for å hjelpe selskaper med å håndtere vanlige nettverksproblemer, effektivisere styring og fremskynde feilsøking.

President og grunnlegger av Aruba Keerti Melkote bemerket at kunstig intelligens (AI) var en sentral del av deres virksomhet og var integrert i å analysere data, gi handlingsdyktige innsikter og automatisering i skala for å optimalisere nettverksoperatørers evne til raskt å feilsøke, sanere og proaktivt løse noen av ITs mest presserende utfordringer.

6300-serien hadde innebygde 10/25/50 gigabit-oppkoblinger og var i stand til å tilby kundene et system som kunne vokse gjennom 10-leders virtuelt koblingsrammeverk. 6400-serien gir kundene både et 5-spors chassis og et 10-spors chassis.

"Nettverket vil uten tvil spille en kritisk rolle i driften av det nye Globe Life Field som skal åpnes neste vår, så ytelse, kapasitet og synlighet er avgjørende for oss, " sier Michael Bullock, visepresident for informasjonsteknologi med Texas Rangers. "Arubas nye CX-koblingsportefølje sjekker av alle de riktige boksene - kraftige koblingsfunksjoner som hjelper oss fremtidssikre nettverkene våre, et enkelt operativsystem for en jevn administrasjonsopplevelse og innebygd analyse for sanntidssynlighet for raskere løsning av problemer - som gjør oss i stand å fokusere energiene våre på å glede fansen vår med minneverdige og engasjerende opplevelser. "

Selskapets NetEdit-programvare gir nå kunder en systematisk synlighet av nettverkets helse gjennom distribuert analyse, og Choe sa at automatiseringsfunksjonene "forenkler vanlige oppgaver som å implementere konfigurasjonsendringer eller innledende systemoppsett som nå kan fullføres via CX Mobile-appen ."

Med denne siste utgivelsen er AOS-CX oppdatert med flere nye funksjoner, inkludert Virtual Switching Extension live-oppgraderinger, som lar systemansvarlige kjøre vedlikeholdssykluser uten driftsstans.

"Du kan opprettholde strøm akkurat som den var koblet til veggen, selv om bryteren tilbakestilles, gjennom Ethernet, " nevnte Choe. "De får også helserapporter på alle enheter og nettverk. De kan utnytte en mobilapp slik at de kan ta appen og konfigurere brytere på stedet ved hjelp av Bluetooth eller til og med skanne en strekkode. Vi gjør det veldig enkelt for operatør og absolutt veldig raskt, "

"Dette er vår største lansering på mange år, " fortsatte han. "Disse kommer ikke så ofte når det gjelder vår evne til å transformere hvordan kunder tenker på å designe og drifte nettverket."

Ukens nyhetsbrev med åpen kildekode

Du vil ikke gå glipp av våre tips, opplæringsprogrammer og kommentarer til Linux OS og open source applikasjoner. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com