De første Wi-Fi 6-prøvetestene med Internet of Things-enheter erklærte en suksess

Wi-Fi 6: Hvordan neste generasjon trådløst hjem og kontor vil endre onlineopplevelsen din Wi-Fi 6 vil være raskere, men den vil også være mer stabil, ha bedre rekkevidde og betjene flere enheter samtidig takket være noen nye og forbedrede teknologier.

Wi-Fi 6 har bestått sin første store test på nettverk av Internet of Things (IoT) enheter i et utfordrende fabrikkmiljø.

Mer om nettverk

  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
  • 5G mobilnett: Et jukseark

Torsdag kunngjorde Wireless Broadband Alliance (WBA) vellykket gjennomføring av fase 1-prøvingstesting av Wi-Fi 6-infrastrukturen og -tjenestene ved Mettis Aerospace-fabrikken i Storbritannia.

Forsøket var designet for å analysere hvordan den nyeste smaken av mobile Wi-Fi kan håndtere IoT-enheter i et blandet og overfylt miljø, og var den første i sitt slag globalt og blir sett av WBA som en viktig del av Wi-Fi 6-testen og utviklingsprogram.

Wi-Fi 6, som allerede er tilgjengelig i de nyeste rutere, mobiltelefoner og andre forbrukerenheter, er det brukervennlige navnet som WBA nå har tatt i bruk for å beskrive det som er teknisk kjent som 802.11ax, oppfølgingen til 802.11ac (nå omregistrert Wi -Fi 5).

Utover å tilby raskere hastigheter og lavere ventetid enn forgjengerne, lover Wi-Fi 6 bedre ytelse med flere enheter som alle konkurrerer om oppmerksomhet i det samme nettverket. Det gjør det ideelt for fabrikkforhold og andre innstillinger med IoT-enheter og annet utstyr som alle trenger en sunn båndbredde.

Gjennomført på det 27 mål store Mettis Aerospace-anlegget i West Midlands mellom oktober 2019 og desember 2019, var fase 1-testing en utfordring for Wi-Fi 6, ifølge WBA.

Den nye versjonen av Wi-Fi måtte bevise at den kunne gi total tilkobling for maskiner og utstyr med sentraliserte overvåknings- og kontrollsystemer. Teknologien ble forventet å levere nettverk med høy båndbredde i sanntid med veldig lav latenstid og tydelig prioritering av data over et stort fabrikkgulv med mye interferens, støy og andre hindringer.

Tidligere implementeringstester med Wi-Fi klarte ikke å fungere i Mettis fabrikkmiljø, la WBA til. For flere år siden hadde Mettis kjørt tester med Wi-Fi 4, eller 802.11n, i et annet av stedets fasiliteter ved bruk av to tilgangspunkter og bærbare datamaskiner. Tilkoblingen fungerte bare periodevis, men ikke nok til å gi et pålitelig Wi-Fi-nettverk.

Ved å bruke smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner og webkameraer alle utstyrt med Broadcom og Intel Wi-Fi 6 brikkesett, dekket testene i fase en en rekke oppgaver, inkludert:

  • 4k streaming fra et webkamera montert på maskiner i fabrikken.
  • 4k YouTube-streaming fra en bærbar PC med Intel AX200-brikken.
  • Opplastinger av veldig store videofiler via Wi-Fi.
  • Roaming, latency og vedvarende tilkobling under Wi-Fi videosamtaler ved hjelp av smarttelefoner.
  • Forsterket reality-testing av maskiner som bruker enheter med et Wi-Fi 6-brikkesett.

Under testingen genererte Wi-Fi 6-teknologien hastigheter på 700 Mbps ved bruk av 80 MHz kanaler, mens applikasjoner som videosamtaler og videostreaming oppnådde resultater med lav latens under 6 ms, sa WBA.

I en spesifikk test av overvåkning av walk-by-maskinen ble en nettbrett plassert i nærheten av et maskineri og var i stand til å få en øyeblikkelig avlesing av sanntidstrykket og ytelsen til den maskinen.

"Fullførelsen av denne innledende fasen markerer en betydelig milepæl for adopsjonen av Wi-Fi 6, " sa WBA-administrerende direktør Tiago Rodrigues i en pressemelding.

"Mettis-anlegget er et spesielt utfordrende miljø for trådløs kommunikasjon med ovner, presser og varme, mye bevegelige tunge maskiner og tilstedeværelsen av støv og luft-partikler. Likevel har feltprøvene i denne høyt ladede atmosfæren bevist at Wi-Fi 6-teknologi fungerer bra og kan spille en viktig rolle i industribedriften og IoT-økosystemet. Hvis Wi-Fi 6 kan levere svært pålitelig kommunikasjon med høy kvalitet og høy båndbredde i denne typen fabrikkmiljøer, kan den levere den nesten hvor som helst."

Prøvefasen ble utført av WBA i samarbeid med medlemsbedriftene Broadcom, Cisco, iBwave, og Intel samt Concurrent Engineering og Keysight. Fase to av rettssaken, som er satt til å vare i maksimalt to måneder i 2020, vil fokusere på ytterligere testing av applikasjoner med blandet virkelighet og IoT-registrering av viktige eiendeler.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com