Bestem fysisk plassering av IP-adresser med disse ressursene

For noen av oss som administrerer en slags nettvendt ressurs, er det nødvendig å logge IP-adressene, men ikke alltid veldig nyttige av seg selv. Jeg har funnet det viktig å ha ressurser på linje som lar meg få litt mer informasjon om adressene som er logget.

For webserverlogger, LogMeIn-tilkoblede IP-adresser, og bare å sjekke inn min egen IP-adresse når jeg bruker offentlig Internett-tilgang, er det ikke nok å ha IP-adressen. Jeg har brukt to strategier for å få detaljert Internett-IP-adresseinformasjon. Den ene er gratis produktdemo fra IP2Location, og andre inkluderer generiske webspørsmål med denne spørringsressursen for Whois som ikke tilbyr domener til salgs.

Disse tjenestene er tilgjengelige gratis på nettet, og lar deg sette inn en TCP / IP-adresse og bestemme geokodet informasjon. De kommersielle applikasjonene fra IP2Location er blant annet tilgjengelige for å la programmerere til å sette logikk i nettbasert kode for å håndheve geografiske lover, tilby produkter og tjenester som er relevante for brukere på angitte steder, eller gi mer beskrivende logging.

Å bruke IP2Location Web-motoren er ganske pålitelig. Jeg tok et utvalg av alle systemene mine som jeg støtter via LogMeIn, og hver oppføring var riktig. For hvert av disse systemene er jeg veldig kjent med Internett-tilkoblingen, plasseringen og brukerne som er involvert i dem. Den ene kurvekulen var ett system som bruker en mobil bredbåndstilkobling. IP2Location-informasjonen var korrekt for leverandøren, men stedet var ikke så spesifikt som det kunne ha vært.

For å bruke IP2Location Web-verktøyet, plasserer du bare en TCP / IP i Live Product Demo-feltet. Svært detaljerte resultater returneres deretter av nettjenesten. Figur A nedenfor viser et eksempelsøk.

Figur A

Klikk for å forstørre.

For selskaper som reserverer sin IP-adresse, vil disse navnene ofte vises som eiere av adressene. Likevel er denne typen spørsmål ikke feilfri. Når det gjelder bedriftens Internett-tilkobling, er det nok av scenarier der plasseringen vil vise internettforbindelsespunktet og ikke den faktiske nettleseren eller endepunktet, ettersom bredt nettverk eller andre nettverksteknologier kan være i bruk.

IP2Location Web-tjenesten er sannsynligvis en av de raskeste måtene å få mye informasjon om en spesifikk IP-adresse uten å legge til trinn for å løse den til et DNS-navn. Hvordan blir du nysgjerrig på informasjon om IP-adresse? Del kommentarene nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com