Comcast kunngjør ny Wi-Fi 6-sertifisert gateway, sikkerhetsfunksjoner for internettkunder på CES 2020

Video: Kan Comcast bli en smart hjemme-plattform? ZDNets Larry Dignan nedsetter de bevegelige delene bak Comcasts digitale transformasjon og hvordan DevOps, AI, tale- og maskinvarestrategier kan smi et operativsystem for smarte hjem.

Comcast Xfinity kom med to store kunngjøringer på CES 2020: Den kommer til å ha en rask ny gateway tilgjengelig, og den gjør viktige sikkerhetsfunksjoner gratis tilgjengelig for internettkundene.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Kunngjøringen kommer ett år etter at Comcast kunngjorde sitt partnerskap med Intel for å fremskynde adopsjonen av gigabit-internett og Wi-Fi 6, og det ser ut til at resultatene fra det partnerskapet begynner å vise seg.

Den nye gatewayen, kalt xFi Advanced Gateway, er et Wi-Fi 6-sertifisert produkt med flere gigabiter som Comcast sa har "best i klassen" Wi-Fi-dekning. Comcast ga ikke for mange detaljer om tilgjengelighet, priser eller leieavgift for den nye inngangsporten, så de som er interessert i å lære mer, vil måtte stikke innom Comcast / Xfinity's stand på CES.

Nye sikkerhetsfunksjoner for Comcast / Xfinity-kunder

Gigabit-internetthastigheter og Wi-Fi 6 er verdt å bli begeistret over, men det er en enda bedre kunngjøring fra Comcast som vil gjøre sine sikkerhetsbevisste kunder begeistret: En ny Xfinity xFi-app som kommer med det Comcast sa er en verdi av $ 72 / måned funksjoner gratis.

Den nye appen vil fungere som både nettverksadministrator og sikkerhetsverktøy, og vil varsle brukere når problemer oppstår. Den er designet for å overvåke for dårlig trafikk, blokkere mistenkelig aktivitet og varsle kunder, hvilke maskiner på nettverket deres som genererer potensielt skadelig trafikk.

Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic)

xFi legger til et stort sett automatiserte sikkerhetsverktøy til Comcast Wi-Fi-nettverk som har potensial til å eliminere trusler fra malware, som stjeler data og overfører dem til en kommando- og kontrollserver, men ikke gjør feilen å anta at det er en alt-i-ett-sikkerhetsløsning.

Som andre sikkerhetsprodukter, trenger xFi-appen å brukes sammen med andre produkter som spesialiserer seg på spesielle aspekter av sikkerhet. Når det gjelder denne nye appen, overvåkes, sikres og blokkeres Wi-Fi-trafikk til og fra Internett-tilkoblede enheter, men det gjør ikke noe for å forhindre infeksjoner med skadelig programvare i utgangspunktet.

Comcast-kunder bør sørge for å inkludere robust antimalware-programvare, tilgangspunkt og / eller brannmur-sikkerhet og god sikkerhetshygienepraksis i cybersecurity-holdningen.

Gode ​​sikkerhetsvaner som brukes sammen med xFi-appen, kan bare forbedre online sikkerhet, men en enkelt app alene er ikke nok til å beskytte deg.

For mer, sjekk CES 2020-forhåndsvisningen på CNET.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com