Hvorfor kan du ikke beseire Google posisjonssporing selv om du slår den av

Dataanalyse er nøkkelen for TomToms kartlegging i sanntid TomTom dykker inn i kartleggingen av fremtiden ved å spore opp til en milliard enheter i sanntid for å få stedsdata i anonymisert form. Disse dataene brukes til å bestemme trafikk- og veiforhold.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Oppdatering: Google har siden endret språket på hjelpesiden for å adressere sporingspolitikken. Sjekk ut vår søsterside CNETs artikkel for mer informasjon om endringene.

Google-tjenester lagrer posisjonsdataene dine, selv om du bruker en personverninnstilling som skal forhindre at de gjør det, ifølge en undersøkelse av Associated Press. Funnene ble bekreftet av informatikeforskere ved Princeton, ifølge APs forespørsel, sa AP-teknologforfatter Ryan Nakashima i et innlegg.

Vanligvis er Google ganske gjennomsiktig med å be om tillatelse når det gjelder stedsinformasjon. For eksempel må brukere fysisk gi Google Maps tilgang til deres beliggenhet hvis de vil navigere. Hvis en bruker samtykker i å la Google Maps registrere posisjonen sin, vil appen skissere deres posisjonshistorikk på en tidslinje, sa Nakashima. Brukere kan visstnok bare slå av posisjonsloggen hvis de ikke vil at stedene deres skal lagres av Google.

Å pause posisjonsloggen beskytter imidlertid ikke brukeren fullstendig; andre Google-apper lagrer posisjonsdata uten tillatelse, sa Nakashima. Google snapshot allerede plasseringen av en bruker når de bare åpner Kart-appen. Væroppdateringer på Android etterlater brukernes plasseringer sårbare for sporing, og noen tilfeldige Google-søk lagrer til og med posisjonsdetaljer, forklarte Nakashima.

Dette problemet påvirker rundt to milliarder Android-brukere og hundrevis av millioner iPhone-brukere over hele kloden som bruker Google maps eller Search, sa Nakashima. For å hindre Google i å lagre stedsmarkører, sier selskapet at brukere må slå av "Web- og appaktivitet", som er aktivert som standard. Å slå dette verktøyet på og slå av posisjonsloggen forhindrer ikke Google i å samle inn plasseringen din, understreket Nakashima.

"Hvis du skal tillate brukere å slå av noe som heter 'Location History', bør alle stedene du opprettholder stedshistorien være slått av, " sa informasjonsforsker Jonathan Mayer til Princeton til AP. "Det virker som en ganske grei stilling å ha."

Mange forretningsfolk er avhengige av Google maps for å komme seg på jobb eller navigere i en ny by når du reiser.

Ved å deaktivere lokasjonstjenester mister fagfolk det verktøyet. Men ved å aktivere funksjonen, lar de sin beliggenhet åpne for å bli samlet og lagret. Problemet belyser et av de viktigste conundrums for mobile strømbrukere, som ofte må handle sine personlige data for å aktivere viktige funksjoner i en app eller tjeneste.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Google sporer fortsatt brukernes plasseringer selv når posisjonsloggen er deaktivert.
  • Hvis en bruker ønsker å holde sin beliggenhet privat, må de også deaktivere Web- og appaktivitet i Google.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com