Hvorfor Samsung Galaxy Note 9 er bygget for forretnings- og mobilarbeidere

Hvorfor Samsung Galaxy Note 9 er bygget for forretnings- og mobilarbeidere Eric McCarty, VP med Mobile B2B hos Samsung, snakket med TechRepublic på Samsung Unpacked 2018 om Galaxy Note 9s forretnings- og produktivitetsfunksjoner, som et større batteri, Bluetooth S Pen, og USB-C til HDMI-adapter for DeX.

Eric McCarty, VP med Mobile B2B hos Samsung, snakket med TechRepublic på Samsung Unpacked 2018 om Galaxy Note 9s forretnings- og produktivitetsfunksjoner, som et større batteri, Bluetooth S Pen, og USB-C til HDMI-adapter for DeX. Følgende er et redigert transkript.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Eric McCarty: Vi er veldig glade for å snakke om Galaxy Note 9 her på vårt Samsung Unpacked-arrangement i Brooklyn. Enheten er virkelig bygget for bedriftsbrukere.

Noen av de forbedrede funksjonene som vi har brakt til Note 9, den første er en spennende ny lavenergisk Bluetooth S Pen. S Pen blir nå en fjernkontroll for enheten, lar meg forhåndsvis lysbilder i en presentasjon eller til å kontrollere andre funksjoner på enheten som bilder og musikk fra et personlig perspektiv opptil 30 meter fra selve enheten.

Det sammen med en veldig kraftig prosesseringsevne, forbedret minne med en minnevariant med 512 gig ombord, med minnekort som kommer opp til 512, i tillegg får dette opp til en terabyte minne nå for den brukeren som bare absolutt trenger å ha mye informasjon lagret på enheten.

Så har vi forbedret enheten med det kraftigste batteriet vi noensinne har brakt til Note-serien. Det er et batteri på 4000 milliampere. Du har alltid på hele dagen batterikraft for å drive en sterk mobil dataopplevelse med DeX.

Vi har funnet ut at arbeidsstyrken bare fortsetter å være mer mobil. Det er mange forskjellige statistikker der ute. Vi har sett tall som sier at 60% til 70% av arbeidet blir gjort borte fra skrivebordsmiljøet. Når statistikken fortsetter å klatre, vet vi at brukeren må være produktiv i ethvert miljø. Det kan være på hotellrommet. Det kan være på et eksternt kontorsted. Det kan være på flyet. Det kan være i alle de forskjellige miljøene jeg deretter reiser til. Det kan være på en kaffebar. Virkelig å ha den mobile datakraften og evnen på enheten, og deretter fleksibiliteten med den nye adapteren USBC til HTMI-adapter for DeX, driver virkelig den mobile dataopplevelsen uansett hvor jeg er.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com