Hvorfor iPhone XS er verdt å gå i gjeld for 28 millioner amerikanere

Apples neste iPhones signaliserer en ny epoke for tjenester Apples nye iPhones kan blende deg, men ikke bli svevet av maskinvaren. IPhone X-ish design og maskinvare handler egentlig om å holde deg i økosystemet og selge tjenester og abonnement.

Omtrent 28 millioner amerikanere er villige til å gå i gjeld for Apples iPhone fra 2018, ifølge en WalletHub-undersøkelse utgitt tirsdag. Dette følelsen er spesielt fremtredende blant årtusener, da 18% av de spurte under 45 år mener iPhone er gjeldsverdig, heter det i pressemeldingen.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

De siste par årene har iPhone-salget truffet minst 45 millioner i 4. kvartal. Apples fjerde kvartal brytes sammen i slutten av september, og i fjor slo iPhone-salget 46, 7 millioner det kvartalet. I 2016 så 4. kvartal 45, 5 millioner iPhoner solgt. Vi får se om dette året følger etter.

IPhonen har blitt et uvurderlig verktøy for mange amerikanere og blitt så viktig i folks liv at de er villige til å gi store ofre for å oppnå en, heter det i løslatelsen. Selv om gjeld er dyrt og skadelig for kredittpoengene dine, er det mange unge som ikke bryr seg, og velger en smarttelefon fremfor god kreditt, ifølge utgivelsen.

Faktisk mener 44% av årtusener at mobiltelefonen deres har større innvirkning på livet enn kredittpoeng, heter det i utgivelsen. Og 12% av de spurte ville tatt en iPhone over en høyere kredittscore, hvis det ble gitt alternativet, ifølge studien.

"Mobiltelefonene deres har stor innvirkning på livet deres hver dag, noe som, når de oppsummeres i løpet av livet, sannsynligvis oppveier effekten av deres kredittscore, " sier Arthur Caplan, professor i anvendt økonomi i Utah State University, i pressemeldingen. "For de tusenårene som planlegger å eie et hjem, en bil og andre ting som vi vanligvis skaffer oss gjeld for, kan det selvfølgelig være lurt å revurdere prioriteringene sine."

En dårlig kredittscore er noe det er vanskelig å komme tilbake fra, og 29% av menneskene skjønner ikke at selv mobiltelefonselskaper noen ganger sjekker kreditt, ifølge studien.

Disse tallene er ikke å si at en iPhone er en dårlig investering. Når økonomien blir stadig mer mobil, er en online tilstedeværelse nødvendig for mange menneskers liv og karriere, heter det i utgivelsen. Når du søker etter jobber, er en sosial medieprofil faktisk et must.

Med hvor mye smarttelefoner som har infiltrert menneskers liv, må bedriftsledere ta oppmerksomheten. Bedrifter blir stadig mer mobile, noe som betyr at teknologiprofessorer må tilpasse seg denne digitale transformasjonen, eller risikere å falle bak. Hvis et selskap mangler mobile initiativer, kan det også gå glipp av å ansette unge talent. Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for å lære mer om hvordan smarttelefoner blir stifter i bedriften.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Omtrent 28 millioner amerikanere er villige til å gå i gjeld for å skaffe Apples nyeste iPhone, som vil bli kunngjort i midten av september.
  • Noen 44% av årtusener mener at mobiltelefoner har større innvirkning på livet enn kredittpoengene, noe som beviser at vektleggingen av mobilitet vokser høyere enn noen gang.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com