Hvorfor jeg bruker Android

Hvorfor Android? Jack Wallen åpner opp for hvorfor han velger Android fremfor iOS for sine mobile enheter.

Som en som dekker Android-plattformen, blir jeg spurt mye om hvorfor jeg bruker Googles mobile operativsystem. Jeg kunne selvfølgelig svare på det spørsmålet med et enkelt, enkelt ord: Fleksibilitet. Det er tross alt en av hovedårsakene til at jeg bruker Linux og open source programvare.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Jeg liker å gjøre ting på min måte. Hver gang jeg prøvde å bruke iOS-enheter, føler jeg meg hemmet, som om jeg bare fikk lov til å gjøre ting som Apple gjorde. Med Android (som Linux), hvis jeg ikke liker måten noe fungerer, kan jeg endre det. Hvis jeg ikke er tilhenger av den aktuelt lanserte startskjermbildet til Android, kan jeg installere et tredjepartsverktøy, for eksempel Nuvo Launcher. Hvis jeg liker en minimal hjemmeskjerm, kan jeg fjerne hvert ikon og starte alt fra App-skuffen. Hvis jeg vil automatisere prosesser, kan jeg installere slike som Tasker og lage noen alvorlig imponerende automatiserte oppgaver.

Googles integrasjon og open source fordeler

Men det er mer til min tiltrekning mot Android enn det enkle jeg kan endre ting på. Å være en kraftbruker av Google-apper (for eksempel Docs, Drive, Kalender, Keep, News, etc.), og å ha en plattform som er tett integrert med disse tjenestene er viktig, og ingen andre mobile operativsystemer gjør like god jobb å sømløst integrere med Googles økosystem enn Android.

Endelig er jeg en stor tilhenger av open source. Og selv om en liten del av Android-operativsystemet er lukket, er en god del av det åpent. Sett sammen det med et stort antall åpen kildekode-apper, så har du en plattform som i det minste byr på et åpenhetsmodik. Apple-enheter er lukket - som i veldig, lukket. Fra programvare til maskinvare er det få som har nøklene til det riket.

For å gjøre dette mer interessant kan du gå til source.android.com og sjekke ut en god mengde kildekode for plattformen. Du vil ikke finne det med Apple - på noe nivå. Og så, de viktigste grunnene til at jeg bruker Android er fleksibilitet, Google-integrasjon og open source. Dette er kanskje ikke den perfekte stormen av grunner for deg, men det er det som henter meg til Googles mobile operativsystem.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

Også

 • Android Pie har en tekstvelgforstørrelse (slags) (TechRepublic)
 • Hvordan bruke de nye tilbakestillingsalternativene i Android Pie (TechRepublic)
 • Angrep fra mann-på-disken: Et jukseark (TechRepublic)
 • Det er ingen grunn til panikk over gestabasert navigasjon (TechRepublic)
 • Hvordan aktivere DNS over TLS i Android Pie (TechRepublic)
 • De 10 beste smarttelefonene i 2018 (ZDNet)
 • Google Pixel 3 XL anmeldelse: Konstant overraskelse og glede (ZDNet)
Bilde: Jack Wallen

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com