Hvorfor kunder kjøper 108% flere kjøp i apper enn på nettsteder

Hvordan Apple Pay holder informasjonen din sikker. Lurer du på hva som er mellom bankkontodetaljer og en trådløs kortleser? Dette er hva Apple Pay gjør for å sikre informasjonen din.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Mobilt engasjement vil drive markedet gjennom 2019, ifølge en knapprapport som ble utgitt mandag. Rapporten analyserte millioner av transaksjoner i Button Marketplace i løpet av høytiden 2018 for å bestemme hvilke medium forbrukere bruker for å gjøre innkjøp.

Rapporten fant en stor økning i mobiløkonomien - en økning så betydelig at transaksjoner med mobil handel forventes å overvelde elektronisk handelstransaksjoner innen utgangen av dette året.

Forbrukerne handler nå mer på mobilapplikasjoner enn på nettet, og er til og med villige til å laste ned nye apper for å kjøpe, viser rapporten. I løpet av høytiden 2018 kjøpte kjøpere 108% flere kjøp via apper enn på mobilnettet. Dette betyr at markedsførere må rette oppmerksomheten mot apper, siden flere kunder sannsynligvis vil begynne og fortsette å kjøpe fra dem, la rapporten til.

"Når forbrukere finner det de vil, kan merkevarer og forhandlere få kontakt med nye kunder, og utgivere kan dra nytte av å skaffe trafikken, " sa Michael Jaconi, medgründer og administrerende direktør i Button, i en pressemelding. "I økende grad skifter merkevareutgifter til resultatutgifter, og gir merker til å skaffe og engasjere kunder og drive forretningsveksten deres med mobil."

Markedsførere kan tiltrekke nye kunder til mobiltransaksjoner ved å tilby tilbud og insentiver, heter det i rapporten. For eksempel kan det hende at markedsførere ønsker å tilby avtaler på høsttakkefestdagen eller bestemte dager før jul, slik at tidlige shoppere kan dra nytte av, melder rapporten.

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for å lære mer om noen av de mest populære mobilbetaling-applikasjonene.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Handel med mobilapplikasjoner vil overgå e-handel innen utgangen av 2019. - Knapp, 2019
  • I løpet av feriesesongen 2018 økte kjøp av apper med 108%. - Knapp, 2019

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com