Hvorfor Android-brukere kanskje vil vurdere Microsoft Edge-nettleser over Chrome

Windows 10 S: Er dette Microsoft OS riktig for din bedrift? Finn ut hvorfor enheter som kjører Microsofts Windows 10 S-operativsystem, tilbyr bedrifter mer sikkerhet og kontroll.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Da Microsoft brakte Edge-nettleseren til Android og iOS i fjor, var det uklart hvordan det ville prestere blant mobilbrukere. For øyeblikket øker nettleseren i gradene, spesielt blant Android-brukere.

I Google Play Store har Edge-nettleseren for Android en 4.4-rating, noe som er litt bedre enn å motsette nettleseren Google Chrome med en 4.3-vurdering. Vishnu Nath, leder for programstyring for Microsofts mobilitetsløsninger, kunngjorde rangeringen via Twitter torsdag.

Microsoft Edge er et godt nettleseralternativ for iOS- og Android-brukere som allerede bruker en Windows 10-PC. Mobilversjonen av Edge oppdateres også ofte, og utviklingsgruppen jobber også med mer sikkerhets- og personvernfunksjoner.

Den siste Windows 10 Redstone 5-testbyggingen, Build 17704, inneholdt nye oppdateringer til Microsoft Edge. Oppdateringen inkluderer nye sikkerhetsfunksjoner og et tillegg til Diagnostic Data Viewer, "rettet mot å forbedre åpenhet og personvern rundt telemetri-dataene som Microsoft samler inn, " ifølge søsternettstedet ZDNet.

Imidlertid regjerer Google Chrome fortsatt suverent med nedlastinger, bare når mer enn en milliard, mens Microsoft Edge nettopp krysset fem millioner nedlastinger i Play Store.

Selv om Android-brukere ser ut til å elske både Google Chrome og Microsoft Edge, er de ikke de to eneste alternativene. For forretningsfolk som ser etter forskjellige nettlesere som skal brukes hele dagen, er både Firefox og Opera Mini bra for Android-elskere.

Firefox er et solid alternativ i Google Play Store. Også med 4, 4 stjerner har den nyeste versjonen av appen Quantum CSS forbedringer og raskere rullefunksjon. Den eneste ulempen er at den ikke synkroniseres like jevnt over andre plattformer som Chrome gjør, ifølge TechRepublic's Jack Wallen.

Opera Mini er også en flott erstatning for Androids opprinnelige Chrome-nettleser. Med litt over 100 millioner nedlastinger er Opera Mini ikke så populær som Chrome. Men den har en imponerende godkjenningsgrad på 4, 5 stjerner.

Sjekk ut TechRepublics artikkel om 4 alternativer til Chrome-nettleseren for noen ekstra nettleseralternativer du kan prøve.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Microsoft Edge traff nettopp en 4, 4-godkjenningsvurdering i Google Play Store, og overgår Chrome-nettleseren, som har en 4, 3-stjerners rangering.
  • Microsoft Edge er et raskt og pålitelig alternativ for forretningsfolk som allerede bruker en Windows 10 PC, og kan bidra til å forbedre arbeidsflyt eller produktivitet.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com