Vivaldi for Android er like god som sin desktop-motstykke

Vivaldi for Android er like bra som den stasjonære motstykket Vivaldi mobile kommer til Android, og det er verdt å vente.

Vivaldi har sakte fortsatt å øke i popularitet på skrivebordet - med god grunn. Denne spesifikke alternative nettleseren er akkurat den rette blandingen av funksjoner, hastighet og pålitelighet. Fordi nettleseren som kunne ha fått et så sterkt følge, er det perfekt at de vil utvikle et mobilalternativ. Og det er akkurat det de har gjort.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Vivaldi mobilnettleser for Android er fremdeles i beta, og jeg fikk en tidlig mulighet til å sparke dekkene. Nesten umiddelbart kom jeg frem til at mobilversjonen var like god som desktop-versjonen, selv om den ikke inkluderer nesten funksjonssettet.

Denne nettleseren er rask, stabil og har akkurat nok triks i ermet til å skille den fra hverandre. Faktisk er beta-versjonen av Vivaldi så bra, jeg har allerede adoptert den som min standard Android-nettleser.

Det er å si noe for en beta.

IT pro sin guide til utviklingen og effekten av 5G-teknologi (TechRepublic nedlasting)

Hvilke funksjoner er inkludert i Vivaldi mobil nettleser?

Vivaldi har noen få funksjoner som gjør at den skiller seg ut over konkurransen. Noen av funksjonene er åpenbare, for eksempel hurtigvalg-fanen. Denne fanen fungerer på samme måte som desktop-versjonen av nettleseren. Åpne en ny fane for å se de konfigurerte hurtigvalg-brikkene ( figur A ).

Figur A

The Vivaldi Speed Dial tab.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Fanen Vivaldi hurtigvalg.

Det eneste forbeholdet til hurtigvalg-flisene er at du på mobilversjonen ikke kan fjerne eller redigere fliser. Du kan legge til nye fliser, men for å redigere / fjerne, må du gå til skrivebordsversjonen, ta vare på fliseadministrasjonen og deretter synkronisere de to.

Apropos synkronisering ...

Mobilversjonen av Vivaldi inkluderer selvfølgelig et synkroniseringsalternativ - akkurat som enhver moderne nettleser. Denne synkroniseringen lar deg holde alle forekomster av Vivaldi (uavhengig av plattform) synkronisert med hverandre. Du kan synkronisere bokmerker, konfigurasjoner og (ja) hurtigvalg-fliser / -kategorier.

Synkronisering av kontoen din, som krever at du har en gratis Vivaldi-synkroniseringskonto, er så enkel som å trykke på V-menyknappen (øverst til høyre hjørne) og deretter trykke på Innstillinger. I det resulterende vinduet trykker du på Synkroniser ( figur B ) og logger deg deretter på med Vivaldi-kontoopplysningene

Figur B

Adding the mobile Vivaldi to your sync account.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Legge til den mobile Vivaldi i synkroniseringskontoen din.

En av de mindre enn åpenbare funksjonene er en holdover fra skrivebordsversjonen av Vivaldi. Du kan velge hvilken søkemotor du vil ha som standard, men nettleseren lar deg også enkelt bruke de andre alternativene fra adressefeltet, takket være kallenavn i søkemotoren.

Si for eksempel at du har satt standard søkemotor til Google, men vil søke DuckDuckGo etter Linux. For å gjøre dette, åpne Vivaldi og skriv "d linux" i adressefeltet. Etter at du har skrevet inn plassen etter d, bør du se favorittendringen fra Google til DuckDuckGo ( figur C ).

Figur C

Temporarily switching to the DuckDuckGo search engine using nicknames.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Bytt midlertidig til DuckDuckGo-søkemotoren ved å bruke kallenavn.

Det eneste som gjelder dette er at du ikke kan angi dine egne kallenavn i søkemotoren i mobilversjonen, og du kan heller ikke legge til nye søkemotorer. Du kan tro at slike konfigurasjoner vil synkronisere med skrivebordsversjonen, men det er ikke tilfelle. I det minste med beta-versjonen, sitter du fast med de oppgitte søkemotorene:

 • Bing
 • Yahoo!
 • Startpage.com
 • duckduckgo
 • Ecosia
 • Wikipedia
 • Google
 • Qwant

Forhåpentligvis, når nettleseren endelig kommer ut av beta, vil brukerne kunne tilpasse søkemotorene på samme måte som desktop-versjonen tilbyr.

En fin sikkerhetsfunksjon Vivaldi har lagt til er muligheten for brukere å forhindre nettleseren i å lagre betalingsmetoder. Gå til Innstillinger | for å deaktivere dette Betalingsmetoder, og trykk deretter på av / på-glidebryteren til av-posisjon ( figur D ).

Figur D

Disabling the saving of payment options.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Deaktiver lagring av betalingsalternativer.

Lagring av betalingsmetoder er aktivert som standard. Hvis du er paranoid om sikkerhet (som du burde være), deaktiver den.

Du vil ha Vivaldi mobil

Så snart Vivaldi mobil kommer ut av beta, vil du absolutt ønske å installere den på alle Android-enhetene dine. Jeg har ikke sett en beta-nettleser så imponerende på ganske lenge. Vivaldi mobil har akkurat det rette antallet funksjoner, kombinert med en hastighet og pålitelighet som passer til enhver nettleser på mobilmarkedet.

Hvis du vil prøve beta-versjonen av Vivaldi mobile, kan du gå over til betasiden og registrere deg.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com