Verizon Wireless til utviklere: 'Vår suksess er knyttet til deg'

Dette er et gjestepost fra Larry Dignan fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Larry på ZDNet-bloggen hans mellom linjene, eller abonnere på RSS-feeden.

Verizon Wireless CEO Lowell McAdam satte applikasjonsutviklere på selskapets strategi når det beveger seg mot sitt 4G langsiktige evolusjonsnettverk (LTE). Verizon Wireless, som la litt kjøtt på utviklerplanene, sa også at appmarkedet vil utfylle eksisterende butikker fra plattformpartnere. Målet: "Gi flere applikasjoner enn noen annen."

Utviklerens powwow, Verizon Wireless 'første, ble designet for å posisjonere transportøren som mer vennlig mot partnere. McAdam sa at Verizon Wireless vil åpne opp sitt LTE-nettverk og oppfordret utviklere til å begynne å jobbe med operatøren, slik at de vil være klare denne gangen neste år når 4G-nettverket lanseres. Verizon Wireless prøvde også å legge til noen detaljer i planene om å lansere sin Vcast-applikasjonsbutikk.

I det store bildet er Verizon Wireless 'utviklervennlige skifte et grep for å hindre teorien om at transportører vil bli bare stumme rør.

Sammen med utviklerkonferansen var det en mengde kunngjøringer:

 • Verizon Wireless og Qualcomm forfalsket et joint venture for å muliggjøre maskin-til-maskin trådløs kommunikasjon. Denne innsatsen er det siste trekket fra Verizon Wireless for å målrette viktige vertikaler som helsevesen, produksjon, distribusjon og forbrukerprodukter.
 • RIM og Verizon Wireless vil stille opp API-er for å lage posisjonsbevisste apper og justere fakturering slik at Blackberry-applikasjoner enkelt kan legges til Vcast-applikasjonsbutikken med integrert fakturering. Verizon Wireless APIer vil være tilgjengelige i Blackberry SDK.

"Det er en ny dag. Suksessen vår er knyttet til deg, " sa McAdam. Verizon Wireless 'mål er å "tilby flere applikasjoner enn noen andre, men ikke noen, " la McAdam til.

Meldingen fra Verizon Wireless execs som McAdam og markedssjef John Stratton så ut til å være rettet mot tvilere. For å vite:

 • "Jeg vil ønske velkommen til og med de av dere som sa at denne dagen aldri kommer, og det er synd, " sa McAdam.
 • Stratton sa at Verizon Wireless 'app-butikk ikke er designet for å konkurrere med sine plattformpartnere som Research in Motion og Android. "Verizon har ikke til hensikt å lage sin egen SDK. Vårt ønske er å utfylle disse miljøene og gi ressurser og verktøy som gjør det lettere å konsumere de applikasjonene du oppretter, " sier Stratton. Verizon sa at det samarbeider tett med RIM for å koble sammen deres respektive appmarkeder.
 • Åpne API-er for faktureringssystemer, stedsdata og tilstedeværelse vil være "gode muliggjørere" for applikasjonsmarkeder, sa Stratton. Når det gjelder fakturering, sa Stratton at målet vil være å lage en prosess med ett klikk for å kjøpe en applikasjon på Verizon-nettverket.
 • Utvikleren for Verizon Wireless-appbutikken vil være 70 prosent uten tilleggsavgift, minimumsbeløp og andre elementer som gnager inn i inntektsandelen.

McAdam sa at Verizon Wireless var ute etter å bevege seg "utover den inngjerdede hagen" slik at den kunne dra nytte av kjernestyrken: Nettverket. McAdam ga en ikke-så-subtil jab på AT&T (minst en ukentlig forekomst):

Noen antyder at trådløse leverandører som Verizon Wireless vil være uten betydning. Jeg omfavner forandring. Du vil ha apper som fungerer når du vil ha dem. Du vil ikke ha en enhet som skinner lyst og mislykkes av en god grunn: Nettverket ditt er ikke opp til oppgaven.

RIMs medsjef Jim Balsillie bemerket at Verizon Wireless-utviklerens trekk er "et stort strategisk skifte." Balsillie bemerket at RIM ser mye appaktivitet fra Verizons trådløse nettverk.

Balsillie sa også at RIMs støtte til Verizons Vcast-butikk ikke reduserte støtten for BlackBerry App World. "Det vi ønsker er en kanal, " sa han.

Bedømmer ut fra Verizon Wireless-presentasjonen som leverandøren kaster følgende fordeler til utviklere:

 • Å samle apper hos operatøren tar seg av faktureringsordningen siden disse systemene allerede er på plass.
 • Verizon Wireless vil forenkle kontrakter med utviklere.
 • Utviklere kan tjene mer penger.
 • Forbrukerens tilstedeværelse og data kan deles for markedsføring og apputvikling. Selger et mobilspill på FiOS TV.

Det større spørsmålet er om utviklere vil kjøpe seg inn i Verizon Wireless 'skift. Gitt den store størrelsen på Verizon Wireless, antar jeg at de skulle spille ball.

Se også:
 • Jobber: Få tak i App Store hvis du kan
 • Verizon Wireless CEO kaster jabs: Planer om å tilby Palm Pre (og dets 'fetter'); Scoffs ved AT & Ts nettverksoppgradering
 • Verizon holder trådløs ledning i andre kvartal; Palm Pre kommer 2010
 • AT&T har som mål å redusere bekymringer for eksklusivitet på iPhone

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com