Verizon Motorola Xoom 4G LTE: Kulminerende til nær Android-perfeksjon

Jeg har brukt en rekke forskjellige Android-baserte nettbrett, og hver og en av dem har sine fordeler og ulemper. Med en liten bunke maskinvare foran meg, skulle jeg ønske jeg kunne mase dem sammen for å lage en slags super-nettbrett - å trekke en funksjon fra dette nettbrettet, en funksjon fra den nettbrettet og flere funksjoner fra enda en nettbrett. Etter hvert ville jeg komme på den perfekte kombinasjonen av nettbrettglede.

Eller så kunne jeg bare kjøpe Verizon Motorola Xoom 4G LTE og være ferdig med det.

Det stemmer, jeg sa det. Av alle nettbrettene jeg har prøvd, må jeg si at Xoom 4G LTE er langt på vei den beste. Det er kanskje ikke den mest kraftfulle eller har den beste batterilevetiden, men kombinasjonen av form, funksjon og funksjon kommer sammen på Xoom på en slik måte at den slår alle de andre Android-nettbrett-tilbudene.

Som forventet har jeg spesifikasjoner å dele. Dette er ikke noen enorme "avsløre", fordi Xoom har vært ute i noen tid nå. Forskjellen mellom Xoom jeg gjennomgår og Xoom som har vært i publikum, er at dette er 4G LTE-versjonen av samme nettbrett. Uansett, her er den tynne på spesifikasjonene:

maskinvare

 • CPU: 2 GHz dual-core prosessor
 • Skjerm: 10, 1-tommers bredskjerm HD (1280 × 800) skjerm
 • Nettverk: 4G LTE kan oppgraderes
 • Video: 1080p HD-videostøtte
 • Utgang: HDMI-utgang
 • Kamera: Frontvendt 2-megapikselkamera for videochatter via Wi-Fi eller 3G / 4G LTE; Bakovervendt 5-megapikselkamera som tar video i 720p HD.
 • Sensorer: Innebygd gyroskop, barometer, e-kompass, akselerometer og adaptiv belysning
 • Hotspot: Mobil hotspot-funksjon for opptil fem Wi-Fi-aktiverte enheter
 • Flyttbart minne: SD-kort
 • Batteri: 24 watt timer; surfe på Wi-Fi omtrent 10 timers bruk; standby i opptil 14 dager

programvare

 • Android 3.2 "Honeycomb"
 • Det vanlige komplementet til Android-programvare (og Android-markedets fulle vekt)

Kom til poenget

Jeg vil ikke slå rundt busken. Hvorfor er dette nettbrettet så bra? Først og fremst føles saken om Xoom bedre i hånden min enn noen annen tablett. Den er perfekt - ikke for tykk (som Toshiba trives), ikke for tynn (som Samsung Galaxy), og den har en flott følbar følelse mot det ytre foringsrøret. Med dette nettbrettet føler du aldri at det kommer til å gli ut av dine grep.

En annen fin touch til Xoom er plasseringen av strømknappen. I stedet for at den er vanskelig plassert på siden av enheten, plasseres knappen på baksiden der man raskt og enkelt kan slå av og på nettbrettet uten å måtte sjonglere eller til og med bevege hendene fra å holde enheten i liggende modus.

Android-plattformen har selvfølgelig noe å gjøre med den nærmeste perfeksjonen av dette nettbrettet. I stedet for å legge på de typiske ekstrautstyrene som så ofte følger med et nettbrett, er det du får med Xoom omtrent like rett frem en Android 3.x-opplevelse som du kommer til å få. Dette gjør en lang vei for å få Xoom til å utkonkurrere mange andre nettbrett hvis leverandører tar det på seg å legge til sitt eget take på Android. Selv om dette fenomenet ikke er så frodig som det er med smarttelefonverdenen, kryper det fortsatt opp.

Ulempen

OK, så Xoom er ikke perfekt. Det har to små problemer som forhindrer den i å oppnå perfeksjon - batterilevetid og bittesmå eksterne volumkontrollknapper. Det siste problemet er egentlig ikke så stort, men førstnevnte kan være det.

På grunn av kraften som nettbrettet tilbyr, er ikke batteriets levetid helt på nivå med noen av de andre nettbrettene på markedet. Du kan fortsatt knirke en hel dag fra enheten, men utover det tar du en sjanse. Og siden laderen ikke er den standard mikro-USB som nesten alle Android-brukere har blitt glad i, lader du bare denne enheten på ett sted (med mindre du kjøper en andre strømkabel).

Den andre utgaven er størrelsen på de fysiske volumknappene. Selv om dette ikke er noen avtale, kan det til tider være litt vanskelig. Knappene er veldig små. Alle som lider av mangel på fingerferdighet i sifrene eller som har lubne fingre kan synes at disse knappene er litt vonde å takle.

Annet enn de to problemene, er Xoom så nær perfeksjon som et nettbrett kan være. Den har fart, en flott formfaktor, en sak som er bygget så solid som alle andre, og Android-plattformen er godt spilt for både forretnings- og personlig bruk.

Hvis du leter etter en ideell enhet for dine mobile behov, og du har penger å bruke (opprinnelig selger til $ 799, 00, men nå går for rundt $ 499, 00), anbefaler jeg Motorola Xoom 4G LTE.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com