Oppgradering fra Samsung Galaxy S7 Edge til Galaxy S10: En personlig konto

Galaxy S10: Samsungs utvalg er solid, men vent kanskje til Galaxy S10 5G Samsung avduket Galaxy S10-linjen og to andre enheter som vil kreve litt venting. ZDNets Larry Dignan diskuterer de siste Samsung-nyhetene med TechRepublics Bill Detwiler og Karen Roby.

I tre år eller så bar jeg rundt Samsung Galaxy S7 Edge ( figur A ) som en del av en familieplan fra Sprint som jeg delte med min kone og to eldre barn. Selve planen tillot 6 Gb data som ble delt mellom oss fire. Telefonen kjørte Android 8 og hadde en 5, 5-tommers skjerm med 1440x2560 oppløsning, Snapdragon 820 / Exynos 8890 CPU, 4 Gb RAM og 32 Gb intern lagring.

Figur A: Min nåværende Samsung Galaxy S7 Edge.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Imidlertid ble jeg lei av telefonen min - vi hadde vært sammen for lenge.

Problemene

Galaxy S7 Edge var blitt treg og buggy. Batteriforbruket var et annet betydelig problem - det gikk ned i løpet av åtte timer, noen ganger raskere med mye bruk som å ta bilder på en utendørs konsert. Jeg måtte hele tiden lade den enten i bilen min eller på pulten.

Å prøve å raskt få tilgang til kameraappen for å ta et handlingsskudd av noe som en hauk som flyr forbi, mislyktes ofte, noe som fikk meg til å savne bildet. Det var ofte problematisk å overføre bilder fra kameraet til datamaskinen min via en USB-kabel; telefonen og micro-SD-kortet som jeg lagret bilder på var tilgjengelig da jeg koblet enheten til Windows 7-systemet mitt, men filoverføringer hang eller mislyktes oftere enn ikke. Jeg jobbet rundt dette ved å sette opp Dropbox-kontoen min for å automatisk synkronisere bildene mine til datamaskinen min via appen, ikke med manuell synkronisering.

Mobil datatjeneste virket sporadisk, med mange "døde flekker" der jeg ikke fikk dekning, heller ikke i nabolaget mitt eller inne i bygninger (selv om dette kan være et bæreproblem). SMS-sms sluttet på meg i et par uker, der tekstene ikke kom frem i det hele tatt eller ellers kom timer senere.

Jeg syntes også skjermtastaturet var fryktelig. Det manglet riktig følsomhet og fikk meg til å produsere mange skrivefeil, som måtte korrigeres. Ja, bruk av stemmekontroller er et alternativ, men ikke spesielt levedyktig i åpne rom, miljøer, møter, konferansesamtaler og så videre.

I tillegg tålte jeg noen maskinvareutfordringer i løpet av telefoneierskapet mitt, som inkluderer tre sprukne skjermer, som jeg betalte for å erstatte. Etter den tredje anledningen la jeg merke til at det bakovervendte kameraet var uskarpt og feilet problemet i et par timer før jeg tok det med til Sprint-butikken der de oppdaget at jeg måtte logge inn på en av Sprint-appene deres med kontoen min for kameraet. fungerer ordentlig, noe som var en irriterende åpenbaring (selv om teknologien var ganske vennlig og hjelpsom med det).

Videre er ikke 6 GB data blant fire aktive telefonbrukere mye, og da min kone er avhengig av Google Maps for jobben sin, overskred vi hele tiden datagrensen vår før den månedlige serviceperioden ble avsluttet. Jeg nektet hardnakket å kjøpe en større dataplan, og grunnet at vi på en eller annen måte kunne forholdt oss frem dataene, men vi hadde bare halvhjertet suksess med det. Vi fant ofte at båndbredden ble strukket tilbake av Sprint som et resultat av vårt for store dataforbruk.

Til slutt fant jeg det tungvint å poppe ut mikro-SD-kortet via det lille brettet, som ble satt inn øverst på telefonen, som vist på bildet under ( figur B ):

Figur B: SD-kort / mikro-SD-kortbrett.

Bilde: www.mobilefun.co.uk

Det å faktisk bruke det lille nøkkelverktøyet for å trekke ut brettet var som å fylle drivstoff på en jet i midair - det tok meg rutinemessig flere forsøk før jeg fikk det riktig. At jeg trengte å skrelle av Otterbox-saken som beskyttet telefonen min var også vanskelig, ettersom telefonen virket så skjør at jeg ikke ville bryte skjermen ved en tilfeldighet (igjen).

Men telefonen min hadde en ting å gjøre for det: Den ble betalt og derfor min.

Oppgraderingen

Min kone og jeg utforsket konseptet med å bytte bærere fra Sprint til Verizon Wireless og oppgradere telefonen min fra S7 Galaxy Edge til S10. Forrige fredag ​​tok vi steget og dro til Verizon Wireless-butikken på Pheasant Lane Mall i Nashua, NH.

Teknologien vi jobbet med (Denise) var veldig hjelpsomme og tok seg av alle back-end detaljene for oss. (Hun ga oss til og med mobilen sin hvis noe gikk galt.) Vi valgte telefonoppgraderingen (899 dollar for S10, som jeg valgte i hvitt - fargen gjorde ikke noe særlig for meg da jeg kjøpte en matchende Otterbox-sak å gå med det). Vi byttet til en ubegrenset dataplan - ikke mer båndbreddestrømming (eller enda verre, fingeravvisning på husholdningen over hvem som brukte alle dataene).

Akkurat som ingen selvstendig respektive bilmekaniker ville tillate noen andre å fikse bilen sin, sa jeg til Denise at jeg ville takle oppgraderingen av min gamle telefon til min nye, samt erstatte min kone og barns SIM-kort i deres eksisterende iPhoner med nye fra Verizon Wireless.

Utskifting av SIM-kort for iPhone var feilfri for alle tre telefonene, og de kom rett på Verizon mobilnett. Det tok litt mer arbeid å få den nye telefonen opp. Jeg slo på den om morgenen, og den gikk rett til aktiveringsskjermen, så jeg gikk ivrig videre med forsøket. Imidlertid kunne den faktisk ikke aktiveres, og etter flere forsøk på å feilsøke problemet, skjønte jeg at jeg måtte opprette Verizon-kontoen min på nettet, da fortsatte aktiveringen. Det hadde sannsynligvis vært en god ting å vite om på forhånd, men kanskje den detaljene gikk seg vill i blandingen.

Enda verre, jeg fant ut at Verizon Wireless-kontoen / -planen min på en eller annen måte var atskilt fra min kones familieplan, som hvis uoppdaget igjen ville koste oss mer penger - det tok henne to timer å få dette til å gjøre oss begge medeiere av plan.

Når jeg beveget meg, satte jeg micro-SD-kortet fra S7 Edge inn i S10 for å få tilgang til musikken, bøkene og videoene mine. Så brukte jeg Samsung Smart Switch for å overføre alle appene / innstillingene mine. Dette innebar installasjon av appen på både de gamle og nye telefonene. Jeg var fornøyd med resultatene; Smart Switch jobbet feilfritt for å overføre alt materialet mitt via en trådløs tilkobling, fullført på omtrent tretti minutter.

Det var ikke en helt sømløs prosess - jeg måtte logge inn på alle kontoene mine og gjeninnføre noen få innstillinger, for eksempel å konfigurere Dropbox for å automatisk laste opp kamerabildene mine. Jeg trengte en ny aktiveringskode for "Blackberry for Work" -appen min som jeg kan sende og motta arbeids-e-posten min på. Jeg måtte også sette min "vær" widget og sammenkoble min nye telefon med bilen min via Bluetooth, men ingen av disse manuelle trinnene var noen ting. Bekvemmeligheten som tilbys av denne automatiserte app / dataoverføringen, reddet meg bokstavelig talt arbeidstimer.

Resultatene

Jeg var fornøyd med resultatet av oppgraderingen, og som du kan se fra startskjermen (figur C), er den ikke så mye annerledes enn S7 Edge. Den veier omtrent den samme og har lignende skjermdimensjoner.

Figur C: Min nye Samsung Galaxy S10.

S10 kjører Android 9 og har et Octa-core CPU-brikkesett. 8 GB RAM som følger med er dobbelt så stor som for S7: 8 GB og intern lagring gir 128 plass, noe som betyr 192 Gb totalt med mikro-SD-kortet jeg overførte.

OS er merkbart raskere, og det er ikke flere app-henger eller forsinkelser. Å få tilgang til innstillinger gir samme logiske grensesnitt som før, og annet enn å bytte ut den fysiske tilbake-knappen med et virtuelt, ser jeg veldig liten forskjell. I fravær av den fysiske tilbake-knappen for å ta skjermbilder, trenger jeg nå å trykke Power-Volume Down samtidig i stedet for Power-Back-knappene; igjen ingen biggie.

S10-kameraet er veldig responsivt med stor oppløsning og detaljer, så skarpe, at jeg ikke lenger trenger å skanne inn dokumenter via min HP-skanner; Jeg kan ta et bilde av ethvert ark papir, og det resulterende bildet er krystallklart.

Uoppfylte forventninger

Jeg setter pris på den ekstra lagringen. Noen av likhetene mellom den nye telefonen og den gamle viste seg imidlertid å være skadelig eller i det minste innebære uoppfylte forventninger.

For det første blir ikke batteriets levetid mye forbedret. Batteribruksfunksjonen på telefonen forteller meg at den er bra i omtrent en dag og ti timer på full lading ved gjeldende strøminnstillinger (standardinnstillingene).

S10-tastaturet er ikke noe mer intuitivt - jeg har de samme vanskene med å skrive på det som på S7. Jeg er heller ikke begeistret for å trekke ut den samme lille oversiden-skuffen som inneholder sim-kortet og micro-SD-kortet hvis jeg vil trekke ut en av dem; det er like kjedelig som før. Filoverføringer til og fra telefonen er imidlertid mye raskere via USB-kabelen, så jeg regner ikke med å håndtere denne prosessen ofte.

Apropos USB-kabler, oppdaget jeg at S10 bruker en ny type kontakt (C-type). Jeg trengte å erstatte alle mine eksisterende USB-ladere / datakabler med nye (S10 leveres med en enkelt lader og kabel, men jeg liker å ha flere alternativer avhengig av hvor jeg befinner meg) som koster rundt $ 30 / Heldigvis, kontoret mitt S7 trådløst ladestasjon fungerer like bra med S10.

Du må imidlertid sette pris på ironien. Jeg har brukt år på å klage over "enveis" USB-kontakter og advokere leverandører utvikle en plugg, som fungerer uansett hvilken måte du kobler den til. Vel, jeg fikk mitt ønske ...

Viktige takeaways

 • Ingen læringskurve i oppgraderingen
 • Den fysiske tilbake-knappen er nå en virtuell knapp
 • Smart Switch er et flott alternativ for en sømløs telefonovergang
 • Sett cirka en time til prosessen
 • Les alltid dokumentene og kjenn detaljene i planen / avtalen din
 • Konfigurer din online-konto hos leverandøren din før du starter oppgraderingen
 • Vær forberedt på å bytte ut alt utstyr (som ladere / kabler)

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com