Still inn mobilkontor-apper for BYOD

Jeg skrev nylig om hvordan du implementerer en data uten iPad, men det er for drakonisk hvis du søker en metode for BYOD-nettbrettbrukerne dine for å opprette og redigere forretningsdokumenter. IPad- og Android-nettbrettene har sett noen trinnvise forbedringer i mobilkontorapper som gjør dem enkle for BYOD-brukere å få tilgang til, redigere og til og med forfattere av noen dokumenter fra nettbrettet.

Apper for mobilkontorer bør være et hensyn i et BYOD-initiativ, spesielt i dokumenttunge organisasjoner. Mens sluttbrukere allerede kjører mobile kontorapper på sine egne nettbrett, husk følgende:

 • Støtt dokumentformatene som allerede er på plass for de fleste av selskapets dokumenter
 • Enhetssikkerhetsfunksjoner i appen kan legge til et nytt lag med sikkerhet over bedriftens dokumenter
 • "Åpne i" -funksjonsstøtte lar deg åpne et dokument fra en SharePoint-klient-app som Colligo Briefcase, Coaxion eller SharePlus

Cloud lagringsstøtte for Dropbox, Box og andre lagringsalternativer er en typisk funksjon. Imidlertid blokkerer mange virksomheter disse tjenestene ved brannmuren. Jeg foreslår at du åpner dokumenttilgang via en SharePoint-klient-app eller ser på å sentralisere filoverføring gjennom bare en bedriftsgodkjent skytjeneste.

Her er en oversikt over noen populære mobilkontor-apper som er tilgjengelige for nettbrett. Vi tar også en rask titt på BYOD-hensynene deres.

CloudOn

CloudOn (iOS / Android) er en gratis app som lar deg lansere fullversjoner av Microsoft Excel, Microsoft Word og Microsoft PowerPoint som kjører på en virtuell maskin (VM). Figur A viser Microsoft Word åpent i CloudOn: Figur A

Microsoft Word åpent i CloudOn.

Jeg er vant til å jobbe med mer komplekse dokumenter som teknisk forfatter, så jeg er del av CloudOn, spesielt fordi det holder dokumentparitet med dokumenter som er opprettet ved hjelp av stiler og maler utover Normal.dot. Imidlertid kan ikke min paritet bestride fakta om at CloudOn alltid krever en Internett-tilkobling og har ytterligere sikkerhetskrav som kan være utenfor anvendelsesområdet for et ny BYOD-initiativ. Det er ikke mye tuning å gjøre med denne appen for BYOD, fordi den tross alt kjører på en VM.

Quickoffice Pro HD

Quickoffice Pro HD (iPad / Android) er en av de virkelige snuoperasjonene i mobilkontorapper. Denne appen koster $ 19.99 (USD), men min tidlige erfaring var ikke veldig positiv. Siden Googles anskaffelse har det imidlertid blitt en skikkelig brukervennlig app som tilbyr sterk støtte for Microsoft Office-formater.

Jeg rangerer Quickoffice Pro HD høyt når det gjelder sikkerhetsinnstillinger. Fra Innstillinger-menyen er følgende alternativer tilgjengelige:

 • Slå filoverføringer og autentisering av og på
 • Juster filbuffer (100 MB standard)
 • Aktiver / deaktiver søvn
 • Passkodelås for appen
Figur B viser dialogboksen Quickoffice Pro HD-innstillinger: Figur B

Innstillingsmeny for Quickoffice Pro HD.

På grunn av appforbedringene som jeg har sett over tid, standard brukeropplevelse mellom Android- og iPad-apper, støtte for Microsoft Office-format og ekstra sikkerhetsalternativer, er dette en mobilkontor-app som jeg absolutt vil anbefale for BYOD-nettbrett.

Quickoffice - Google Apps for Business

Organisasjoner standardisert på Google Apps for Business har en gratis versjon av Quickoffice (bare iPad). Denne appen er faktisk en fullversjon av Quickoffice Pro HD som krever innlogging av Google Apps for Business (en vanlig Google-pålogging vil ikke fungere). Det begrenser tilgangen til bare fillagring i brukernes Google Apps for Business-konto.

Disse filbegrensningene kan føles som en inngjerdet hage, og det er vanskelig å bestride ironien i en app nå eid av Google som har forgrenet seg til en gratis app som bare støtter iPad. Imidlertid har brukere full tilgang til dokumenter som deres kolleger, samarbeidspartnere og klienter deler med dem gjennom deres Google Apps for Business-bedriftskonto. Figur C viser et skjermbilde av Quickoffice - Google Apps for Business: Figur C

Quickoffice - Google Apps for Business.

Du trenger ikke å bruke en MDM-løsning (Mobile Device Management) for å distribuere denne appen til BYOD iPads i bedriften din, fordi brukere bare trenger et direktiv for å laste den ned fra App Store. Når de skriver inn Google Apps for Business-påloggingsinformasjonen, får de full tilgang til dokumentene i Google Apps-bedriftskontoen.

Dokumenter å gå

Documents To Go - Premium-versjonen for iOS koster $ 16, 00 (USD) og fullversjonsnøkkelen for Android koster $ 14, 99 (USD) - er en av de fremste appene for mobilkontorer. Jeg har brukt den siden første generasjon iPad, og jeg anbefaler den ofte til andre brukere, fordi den tilbyr forbedrede redigeringsverktøy og støtte for skylagring. Documents To Go har imidlertid ikke sikkerhetsinnstillingene du får med Quickoffice Pro HD. Figur D viser Google Docs i Documents To Go Premium: Figur D

Få tilgang til Google Dokumenter ved å bruke Documents To Go Premium.

jeg jobber

Noen Apple-brukere bruker kanskje allerede iWork (Pages, KeyNote og Numbers koster $ 9, 99 per stykk) på sine personlige Mac-maskiner og iPad-er, så det har en god sjanse til å dukke opp i et BYOD-initiativ. Apple har gjort noen forretningsforbedringer for iWork, som jeg synes er ganske hjertelig. Figur E viser appen Pages: Figur E

iWork Pages-applikasjonen.

Mobilkontor-apper for BYOD

Apper for mobile kontorer begynner å tilby sikkerhet og funksjoner som kan hjelpe brukere med å redigere og gjennomgå dokumenter på BYOD-nettbrettene. Hvilke mobilkontorapper bruker du og / eller anbefaler? Del dine erfaringer i diskusjonstråden nedenfor.

Les også

TechRepublic og ZDNet går dypere inn i dette emnet på en spesiell rapportside: BYOD og Consumerization of IT.
 • TechRepublics nye BYOD-policy hjelper IT å demme sikkerhetsproblemer
 • Fem produktivitetsapper for å gjøre BYOD-opplevelsen mer produktiv
 • Fem apper for å gjøre BYOD-overgangen enklere
 • BYOD-apper: Fem måter virksomheten kan benytte seg av arbeidernes programvare
 • ZDNet: Hvordan skrive en BYOD-policy

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com