theEMPLOYEEapp: En push-innholdsapp som er overveldende

TheEMPLOYEEapp ($ 5, 95 per bruker / per måned) fra APPrise mobilforsøk retter seg mot selskaper som ønsker å skyve dokumenter til sine ansatte. Den støtter iPhone, iPad og Android-enheter. Det er en sky-backend der dokumentene ligger i det som ser ut til å være et enkelt innholdsstyringssystem (CMS).

Jeg fikk gratis tilgang til et TheEMPLOYEEapp-demomiljø for vurderingsformål.

Inne i MEDARBEIDER-appen

Min første anbefaling for APPLOYEEapp er å bli kvitt utklippsbildene øverst på startskjermen. Det er 2015 og mobilapper er mye mer minimalistiske. I det minste gi brukerne en mulighet til å slå av utklippet.

Når du kommer forbi den distraherende utklippet, blir startskjermen (i alle fall i mitt demomiljø) delt mellom en mappe for News of the Day og About Us. Figur A viser startskjermen:

hjemmeskjermen til Arbeidstakerapp Bilde: Will Kelly

Figur A

Jeg kunne se et eksempeldokument med en enkel leser. Det var ingen merknadsverktøy. Alternativer er tilgjengelige ser ut til å fremheve hyperkoblinger i dokumentet. Du kan også skrive ut et dokument, sende en kobling til dokumentet på e-post og lagre dokumentet for offline bruk.

Demomiljøet selger egentlig ikke plattformen til meg, og jeg har opplevd mer enn min andel av demomiljøer for appene som theEMPLOYEEapp vil konkurrere mot i markedet.

theEMPLOYEEapp, SharePoint og andre skyplattformer

To punkter i appens favør er et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API) og Active Directory Federation Services (ADFS), ifølge selskapet. ADFS regjerer som en av de mest populære brukeradministrasjonsplattformene på markedet i dag.

Hvis theEMPLOYEEapp vil at SharePoint skal være en del av historien deres som pressemeldingen nevner, er det utviklere som Colligo og harmon.ie som tjener mesteparten av inntektene sine ved å mobilisere SharePoint-nettsteder og innhold med sine robuste og funksjonsrike mobilapper. En annen ting for enhver leverandør som mobiliserer SharePoint, ikke bareEMPLOYEEapp, er at Satya Nadella og Microsoft ennå ikke har snakket mye, enn si å ta store tiltak rundt SharePoint og mobilitet. Det er fremdeles rom for outliers som kan mobilisere SharePoint. Det er bare det at disse utøverne må ha spill. Denne appen har ikke spill, eller den viser i det minste ikke den.

Faktisk kan det hende at APPrise mobil vil vurdere å legge mer energi i det nylig utgitte APIet deres som en måte å differensiere EMPLOYEEapp i den konkurrerende bedriftsmobilapp-verdenen for at ikke denne appen vil visne bort i uklarhet som så mange andre i appbutikkene.

theEMPLOYEEapp og BYOD

Som så mange andre mobilapper ute på markedet, har THEEMPLOYEEapp sitt eget "meg også" -spinn på Bring Your Own Device (BYOD) fordi appen er i skyen. Dessverre ser ikke appen ut til å ha mye å tilby et BYOD-initiativ. Rollen den tar sikte på å ta blir holdt av sikrere og funksjonsrike mobilsamarbeidsapper.

Overveldende app

Det å skrive THEEMPLOYEEApp ble uhøflig mens du skrev denne artikkelen fordi alle luene (roping) ringte hule etter en så underholdende opplevelse. Én ting, jeg har lært mens jeg skrev for TechRepublic, er viktigheten av mobilappens historie (merkevarebygging og markedsføring). Denne appens historie lider på grunn av den underholdende opplevelsen mobilen gir. Når du leser nettstedet, er det en FAQ-henvisning til at ANSATTE er klar om mindre enn en måned fra signering av abonnement. Det er også referanser til et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API) i nyhetsmeldingen som deres PR-person inkludert i appen min. Begge områdene har potensialet til å være en overbevisende historie og en differensierer for appen.

Imidlertid, med mindre theEMPLOYEEapp kan få en overbevisende historie sammen, vil appen flyte mot mer modne, funksjonsrike og sprø konkurrenter.

På teknologisiden presenterer demomiljøet en ganske forenklet app som er fin for 2012, men ikke for 2015. Et selskap standardisert på Office 365, SharePoint, Wrike, Huddle eller en annen samarbeidsplattform ville bli bedre tjent med plattformens app eller apper fra Colligo eller harmon.ie.

Mens optimisten i meg håper at det er potensielle gjemmer seg innenfor THEPLAYYEEapp, trenger appen virkelig et skyv i noen viktige områder, spesielt funksjoner, API og sikkerhet. Jeg kan ikke anbefale theEMPLOYEEapp.

Se også:

  • Sprekker den mobile samarbeidskoden
  • Å slippe unna forbrukerens IT-røtter til bedriftsmobilitet og BYOD
  • Enterprise mobilitet og Microsoft SharePoint: En statussjekk
  • Hva du skal inkludere i en bedriftssamarbeidsplan

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com