Tekst fra nettbrettet ditt med Tablet Talk

Til å begynne med antok vi at teksting var lite mer enn et middel for å gjøre sosial og personlig kommunikasjon enklere. Realiteten er at teksting letter kommunikasjonen for alle involverte, inkludert virksomheter. Imidlertid er det mange brukere (som meg selv) som famler sammen med de mindre tastaturene på smarttelefoner. Løsningen skal være enkel - tabletter. Det stemmer, nettbrett. Tastaturene er bedre størrelse og raskere å skrive på. Pluss at ganske mange forretningsbrukere velger nettbrett over andre mobile enheter.

Så, hvordan aktiverer du tekst på Android-nettbrettet? For bare USD 2, 99 (USD) kan du installere Tablet Talk og ha det beste fra begge verdener.

Med Tablet Talk kan du koble Android-nettbrettet til mobiltelefonen din (enten via Bluetooth eller trådløs), slik at du kan sende og motta tekster fra nettbrettet. Funksjonene i Tablet Talk inkluderer:

 • Meldinger sendt umiddelbart og mottatt fra telefonen din (ikke nettbrett)
 • Ingen mellomliggende servere brukt
 • Nettbrett ringer for samtaler
 • Kjøres bare når du vil ha det
 • Bytt enkelt mellom Wi-Fi og Bluetooth
 • Synkroniserer alle teksttråder fra telefon til nettbrett

Med Tablet Talk må du installere applikasjonen på telefonen og nettbrettet, men du trenger ikke å betale for appen to ganger. Når du har kjøpt den, kan du installere appen på alle Android-enhetene dine. Dette er hvordan:

 1. Åpne Google Play Store
 2. Søk etter "nettbrettprat" (ingen anførselstegn)
 3. Trykk på Tablet Talk-oppføringen
 4. Trykk på Kjøp
 5. Trykk på Kjøp
 6. Trykk på Installer

Du må gjøre dette på både telefonen og nettbrettet. Når du har kjøpt appen, vil den andre installasjonen fjerne "kjøp" -trinnet.

Sett opp

Oppsettet av Tablet Talk er enkelt. Først må du vite om du skal synkronisere enhetene med Bluetooth eller Wi-Fi. Hvis du går med Wi-Fi, må du ha en port åpen i nettverket ditt for kommunikasjon. Som standard er porten 4040 (mer om det på litt).

Når applikasjonen er installert, går du til app-skuffen og starter Tablet Talk på telefonen. Hovedvinduet ( figur A ) lar deg raskt koble til ved å trykke på den røde sirkelen nær toppen. Før du gjør det, må du velge hvilken metode du vil koble til. Figur A

Her ser du Tablet Talk på en Verizon-merket Samsung Galaxy S III.

Når du først prøver å koble Tablet Talk (ved å trykke på den røde knappen), blir du bedt om å aktivere Bluetooth. Ved advarselen trykker du på Fortsett og deretter Ja for å gi appen tillatelse til å slå på Bluetooth. Når Bluetooth er slått på, blir du deretter bedt om å aktivere oppdagelse på telefonen. Trykk på Aktiver oppdagelsesknappen, og trykk deretter på Ja.

Du er ikke ferdig på telefonen ennå. Dessverre er ikke Tablet Talk i stand til å automatisk sammenkoble telefonen og nettbrettet. For å gjøre dette, gå gjennom de vanlige trinnene for sammenkobling via Bluetooth:

 • Åpne app-skuffen på nettbrettet og trykk på Innstillinger
 • Trykk på Bluetooth
 • Trykk på Søk etter enheter
 • Når telefonen er oppdaget, klikker du på oppføringen for telefonen
 • Når du blir bedt om det (på begge enhetene), trykk for å tillate sammenkoblingen

Bruke Tablet Talk

Når enhetene dine er sammenkoblet, er du nå klar til å koble dem til Tablet Talk. Dette er hvordan:

 1. Åpne Tablet Talk-applikasjonen på nettbrettet
 2. Trykk på menyknappen (øvre høyre hjørne)
 3. Trykk på Innstillinger
 4. Trykk på Tilkoblingstype fra Innstillinger-vinduet ( Figur B )
 5. Trykk på Bluetooth fra oppføringen
 6. Trykk på Tilbake-knappen
Figur B

Verizon-merket Samsung Galaxy Tab ved bruk av Tablet Talk.

Du skal nå være klar til å koble til. I hovedvinduet for Tablet Talk trykker du på Connect-knappen, som viser oppsettskjermbildet for Tablet Talk Bluetooth. I dette vinduet må du først trykke på Søk etter telefon-knappen, og deretter velge riktig oppføring med et enkelt trykk når telefonen er oppført. Dette skal koble nettbrettet automatisk til telefonen din og returnere deg til hovedskjermen. Når knappen er grønn, er du klar til å begynne å sende og motta tekstmeldinger på nettbrettet.

Figur C

Hvis du er usikker på hvilken telefon du vil koble til, kan du også gå tilbake til telefonens Bluetooth-oppsett og gi telefonen et navn som er lett å gjenkjenne.

Å ha muligheten til å sms medmennesker, sluttbrukere eller andre ansatte blir et must for virksomheten. Å kunne gjøre det på et nettbrett i stedet for en telefon kan gjøre den teksttiden så mye mer effektiv. Med Tablet Talk kan du gjøre det slik.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com