Tester viser at Samsung Galaxy S9 er sterkere enn S8, men bryter fortsatt ved første slipp

Samsung Galaxy S9: Sjekke spesifikasjonene Med en biffen ny prosessor er det tydelig at Samsung vil at den neste smarttelefonen skal doble som din neste arbeidsstasjon. Jason Hiner og Larry Dignan diskuterer spesifikasjonene som driver Galaxy S9 og S9 Plus.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Samsung Galaxy S9 og S9 Plus presterte dårlig på bruddbarhetstester, selv om de forbedret seg litt i forhold til S8 og S8 Plus. - SquareTrade, 2018
  • IPhone X er mer bruddbar enn noen Samsung-telefon. - SquareTrade, 2018

Mer glass, flere problemer: Til tross for at de har tykkere glass og sterkere metall enn forgjengerne, presterte Samsung Galaxy S9 og S9 Plus dårlig på bruddbarhetstester, og sprekker etter det første fall nedad, ifølge en test fra SquareTrade.

Som rapportert av vår søsterside CNET, setter SquareTrade nye smarttelefoner gjennom en rekke robotprøver, inkludert dråper, tumler, svinger og vanndunker, for å se hvor mye skade som er gjort. Selskapet har også en tekniker som dekonstruerer hver telefon og gir den en reparerbarhetspoeng.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Basert på testytelse og reparasjonsevne, fikk Samsung Galaxy S9 en bruddbarhetsscore på 71 av 100, noe som setter den til middels risiko for brudd, ifølge SquareTrade. Samsung Galaxy S9 Plus fikk en score på 76 av 100, noe som satte den til middels høy risiko for brudd.

S9 og S9 Plus knakk begge skjermene på den første drop-testen med forsiden ned, ifølge SquareTrade. Hver telefon knuste også displayet og bakpanelene under tester av side- og ryggfall, og opplevde skade under tumler. Når det gjelder reparasjonsevne, rapporterte SquareTrades tekniker at S9 og S9 Plus ikke hadde forbedret seg fra forrige generasjon, og bemerket vanskeligheter med å fjerne bakpanelet og bevare LCD-skjermen.

Disse resultatene er små forbedringer i forhold til Galaxy S8 og S8 Plus, som fikk score på henholdsvis 76 og 77 - et stort fall fra S7 og S7 Plus, som representerer de verste telefonbruddbarhetsresultatene som Samsung noensinne hadde fått.

Imidlertid klarte Samsungs nyeste telefontilbud fremdeles bedre enn Apples. IPhone X har en bruddbarhetsgrad på 90 - den mest ødelagte iPhone som SquareTrade noensinne har testet, som rapportert av søsternettstedet ZDNet.

"Med Samsung S9 og S9 +, og iPhone X i fjor, fortsetter vi å se en trend med vakre glassglassdesign som har en høy prislapp og høy risiko for skade fra dråper og uhell, " sier Vice President Det sa Jason Siciliano i en uttalelse. "Våre data om tester og påstander viser at selv når de i tilfeller fortsatt opplever skader. Så mens vannmotstanden har blitt bedre over hele linjen, betyr alt dette glasset at holdbarheten faktisk har gått bakover det siste året."

Det skal bemerkes at SquareTrade selger telefongarantier, så det har en interesse i å demonstrere bruddbarheten til populære telefoner. BGR-testene er imidlertid mer vitenskapelige enn andre, bemerket BGR, da selskapet bruker profesjonelt utstyr for å sette flere telefoner gjennom en rekke tester.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com