Å tappe inn kraften til Thync

Som en av favoritt-TV-programmene mine vokste opp på 1970-tallet, var The Incredible Hulk . Jeg ble fascinert av åpningsmonologen, som detaljerte hvordan Dr. Banner forsøkte å benytte seg av de skjulte styrkene til mennesker ved å bruke gammastråling. Banners fokus var på bruken av vitenskap for å slippe løs menneskelig potensial, og en del av attraksjonen var hvor langsiktig konseptet virket for nesten 40 år siden. Science fiction, ikke sant?

Ikke nå lenger.

Bilde: Thync

Figur A

Jeg hørte nylig om en ny bærbar kalt Thync, som ble omtalt på CES 2015. Thync bruker elektrisk nevrostimulering ved hjelp av hjernens naturlige språk for å sette brukerens humør via et forhåndsprogrammert sett med nevroignaler som kalles en "vibe." For tiden fokuserer Thync på to vibber: "rolig" og "energi." "Rolig" fremmer avslapning og eufori mens "energi" øker oppmerksomheten og fokuset. Disse vibber blir levert til brukeren via kraniale nerver, som leder de påførte signalene inn i hjernen.

Mens Dr. Banners eksperiment gikk galt og gjorde ham til Hulken da han ble sint, søker Thync en langt annen vei. Deres oppgave er å påvirke hjernehelsen på en positiv måte; å redusere stress, forbedre avslapning, øke energi og fokus, hjelpe med sosialisering og gi ytterligere motivasjon via et energibytte til den mentale tilstanden.

Siden Thync opererer fra Boston, bare noen kilometer fra jeg bor, tenkte jeg at det ville være en fin mulighet hvis jeg kunne intervjue de ansatte og prate om produktet. Jeg kom i kontakt med dem og satte opp en avtale for å møte Jamie Tyler, sjef for vitenskapelig ansvarlig og medgründer, og Sumon Pal, den administrerende direktøren.

Det tar litt tid å komme seg inn i byen, og selv om avtalen vår var klokka 14.00, var jeg klar over hvor vondt en returstimning kan være. Parkering i Boston har vært grov på grunn av vinteren vi har hatt - og det kan også være ublu. Jeg valgte å parkere i mitt gamle nabolag ved Boston University og deretter ta t-banen i byen. Parkering i BU-området kan også være litt nervepirrende, på grunn av trange gater, iskalde snøbanker og aggressive meterpiker. Det er ikke så lett å komme seg tilbake til motorveien derfra, heller, så det er en underdrivelse å si at jeg hadde litt stress over situasjonen med bilen min. Dette kan høres ut som jeg rusler, men stol på meg: disse detaljene er viktige å huske på når jeg diskuterer min demo jeg med Thync.

Introduksjonen

Thync-gründerne Jamie Tyler og Isy Goldwasser. Bilde: Thync

Figur B

Jeg er en oppstart av en fyr, så jeg følte meg hjemme umiddelbart da jeg kom inn på Thync-kontorer, som var åpne og innbydende med lilla innredning. Tyler møtte meg raskt klokka 14.00 og vi kom inn i bakgrunnen og motivasjonen bak selskapet.

"Vi startet selskapet for omtrent tre år siden. Kjernen i DNAet vårt er et vitenskapsselskap. Jeg har en doktorgrad i nevrovitenskap og ønsket å utvikle teknologi for å tappe inn i forbrukerhjernen, " sa Tyler. "Men vi visste ikke hvordan vi skulle komme dit. Vi startet selskapet som et vitenskapelig eksperiment."

Tyler er førsteamanuensis ved Arizona State University's School of Biologic and Health Systems Engineering. "Ved Arizona State University jobbet jeg med tilnærminger til hjernestimulering ut fra et teknologiperspektiv som brukes i dagliglivet, " sa han. "Ultralyd var kjerneplattformen, men det er egentlig ikke bærbart. Det har vært en stor pigge i interesse for hjernestimulering. Muse lager en bærbar basert på EEG som kan lese hjernebølger. Det gjør en god jobb med å føle hjerneaktivitet, men vi vil gjøre noe med det. "

Det var noen problemer. De kunne ikke gjenskape effektene av transkraniell likestrømsstimulering (tDCS) og ønsket å styre unna bruken av svampelektroder siden det er "gammel vitenskap. Dette kombinert med de svært varierende resultatene av tDCS førte oss ned en annen vei, " sa han. sa.

Som ofte er tilfelle med problemer, førte disse til nye veier for Thync.

"Vi så på fMRI-data (funksjonell magnetisk resonansavbildning måler hjerneaktivitet ved oksygenasjonsnivåer i blodet) som viser hvilke regioner i hjernen som er aktivert eller i hviletilstand." Dette var grunnlaget som Thync bygde sin bærbare enhet og tilhørende vibe-apper på. Imidlertid var det en annen hindring de måtte lykkes med å overvinne, sa han.

"Sikkerhet er viktig. Det er ikke noe poeng å utvikle den hvis den ikke er trygg. I tilfelle av ultralydstimulering er det for vanskelig å overbevise folk om at det er trygt for tiden, " sa Tyler.

Og slik vervet Thync deltakere til en serie studier. I en studie utført av et uavhengig laboratorium ved City College i New York i samarbeid med Dr. Marom Bikson, deltok 100 personer i 1 800 økter, gjennomført i 20 minutter, fem dager i uken i seks uker. De målte responser på vibber, så vel som tolerabilitet, og sammenlignet dem med alternativer som "skam" -stimulering (ingen stimulering i det hele tatt; bare en placebo) og konvensjonell transkraniell direkte hjernestimulering, også kjent som tDCS, som er en annen måte å levere signaler.

Thyncs nettsted sier: "Thync-teknologien sysselsetter energinivåer innenfor det normale området for hjerneaktivitet, og vi har vært i diskusjoner med FDA for å sikre samsvar. Over 1000 fagfellevurderte publiserte studier over mer enn 20 000 økter støtter sikkerheten til vår tilnærming. Vi bruker en grunnleggende tilnærming som har eksistert i mer enn 40 år i motsetning til tDCS som juryen fremdeles er ute ifølge mange etterforskere. " Videre har Thync-forskere ikke funnet noen skadelige langtidseffekter av enheten, verken etter interne og eksterne studier. Deres interne studier har inkludert omtrent noen tusen testpersoner.

"Rolige vibber ble bedre tolerert og ga færre bivirkninger enn tDCS, " sa Tyler. "Faktisk kan du google 'DIY' og 'tDCS' for mer informasjon. Vi finjusterte den rolige stemningen litt for å få det riktig, og i en annen studie utsatte vi deltakerne for stresskunstighet - vi ville vise dem et lynbilde og deretter levere en mildt elektrisk støt. "

"Vi målte variasjon i hjerterytme og hjertefrekvens som gjenspeiler aktivitet i sympatisk nervesystem. Vi så også på stressnivåer målt med alfa-amylase og kortisol. Vi fant for eksempel at alfa-amylase nivåene ble redusert når deltakerne brukte rolig stemning og utsatt for stressorer. Vi sjekket galvaniske hudresponser og fant ut at de også ble undertrykt, noe som betyr at de rolige vibberne dempet kroppens respons på stress, "sa Tyler.

Med andre ord, overvåking av deltakerne viste at den rolige stemningen ga en positiv innvirkning og mindre mottakelighet for stress. Hva med mental funksjon?

"Kognitive tester viste ikke rolige vibber påvirket ytelsen, " sa Tyler. "Vi modulerer ikke kortikal funksjon eller erkjennelse direkte slik tDCS foreslås å gjøre, men vi modulerer psykofysiologisk opphisselse gjennom bane-opp-traséer. Etter studien ba vi deltakerne som ble utsatt for enten svindelen eller den rolige stemningen om å velge hvilke som gjorde dem mer avslappede, og de valgte den rolige stemningen i 97% av tilfellene. "

Så hvor kraftige er de rolige og energiske vibene?

Tyler viste meg et kart rangering effektiviteten av hver vibe. Den rolige stemningen ble vurdert til å være sterkere enn en dose oksykodon, en dose benedryl eller et alkoholinnhold på blod på 0, 08. Motsatt ble energiværingen vurdert sterkere enn kaffe eller til og med Red Bull.

"I en annen studie utført i virkelige miljøer utenfor laboratorieinnstillinger, vurderte deltakerne ro til 4, 52 av 7 når det gjelder effektivitet, " sa Tyler. "De ga energien 4, 27 av 7. Totalt sett ga 74% dem en poengsum på 4 eller høyere. Vi forventet det motsatte, faktisk fordi det er så mye mer støy i ditt daglige liv. Dette slo antallet i våre laboratorieeksperimenter. ."

"Selv om toppeffektene er sterke, varer ikke vibeseffektene like lenge som alternativer (for eksempel kjemikalier, koffein eller alkohol), " sa Jamie. "Og de er ikke kumulative, noe som betyr at du ikke kan bruke en stemning på deg selv flere ganger for å produsere en overdose."

Å bruke Thync på situasjoner i den virkelige verden var avgjørende for å bestemme hvordan det ville fungere for daglige interaksjoner - og vanlige stressfaktorer.

"Vi testet deltakerne over høytidens stress (familie, reise, shopping, etc.) - 21 brukere og 119 vibber, for å være nøyaktig. 90% brukte den rolige stemningen for stress og 71% brukte energiværingen for motivasjon. De tildelt ro en 5, 1 av 7 rangering og energi mottatt 4, 7 av 7 - dette var høyere enn vanlig daglig bruk, "sa han. "Faktisk brukte noen detaljister det på Black Friday, og de trodde ikke de kunne komme seg gjennom dagen uten det. Det hjelper også med offentlige taler, første datoer, avsluttende eksamener, jobbintervjuer, reiser; alle slags forskjellige aspekter ."

Thync rapporterte i en skriftlig uttalelse, "innbyggerne i Boston fikk Thync-enheten slik at de kunne bruke den" rolige stemningen "før en dato. Av 9 totale deltagere sa 8 at de hadde en flott opplevelse med enheten før datoen deres, med en sa at de hadde en god opplevelse. På en skala fra 1-10, hvor 10 var de mest nervøse noen kunne være, var gjennomsnittlig nervøsitet før gruppen for 6, 9. Etter den rolige stemningen var den gjennomsnittlige pre-date nervøsiteten for gruppen var 3, 7. Alle deltakerne sa at enheten hjalp dem med å slappe av for å få en morsommere dato, og i gjennomsnitt ble nervene før dato blitt redusert med mer enn 30 prosent. "

Kan enheten hjelpe med rus eller depresjon?

"Vi trekker grensen mellom forbruker og terapeutisk bruk, " sa Thync. "Vi er fokusert på daglig bruk - energiforbedring, stressreduksjon, hjelp til hvile og restitusjon, for eksempel. Vi ønsker å holde oss innenfor området for den vanlige brukeren som står overfor vanlige situasjoner. Stoffmisbruk og terapier er regioner utenfor vårt rike og de er best overlatt til kliniske eksperter på disse områdene. "

Sumon Pal har doktorgrad. innen nevrovitenskap og han har mer enn 16 års erfaring fra forskning innen nevrobiologi. Tyler og Pal møttes da de var postdoktorer sammen på Harvard for et tiår siden. Etter hans egen regning har Pal brukt Thync-bærbare i 1000 timer eller mer.

Demoen

Jeg er forfatter, så jeg har vanligvis enten en kopp kaffe eller en øl i hånden (avhengig av tidspunktet på døgnet). Jeg tror dette gjorde meg til en god kandidat til å prøve den rolige stemningen siden jeg er veldig innstilt på energinivå og avslapningsendringer. Jeg kunne imidlertid ikke la være å lure på om stemningen kan gi sprø resultater som å få meg til å le ukontrollert eller føle meg svimmel. Da det viste seg, var spekulasjonene mine grunnløse.

Jeg gjennomførte den 15 minutter lange rolige demoen med Sumon, som festet en liten klebrig sensor på siden av pannen. Sensoren hekter seg i hydrogelputene, som er en slags fleksibel krets.

"Dette erstatter de saltoppbløtede svampene fra fortiden som de pleide å føre elektriske signaler, " forklarte Sumon.

Sensoren kommuniserte via en trådløs tilkobling til en iPhone som kjører appen. Grensesnittet er ganske enkelt:

Bilde: Thync

Pal tappet på "Rolig" som brakte oss til en skjerm der vi kunne stille varigheten av stemningen:

Bilde: Thync

Han økte tiden til kl. 15.00 ved hjelp av plusstasten og startet vibe.

"Du kan bruke pluss- og minustastene for å stille inn intensiteten, " instruerte Sumon. "Den går fra 0 til 100, og jeg anbefaler at du setter den mellom 60 og 70, så hever og senker den litt mens du fortsetter. Første gang du bruker stemningen, tar det litt justering for å komme til riktig nivå."

Jeg satte vibe-nivået til 60, og kjente et lett press på pannen da vibe begynte. Det var ikke smertefullt, men jeg merket en nesten øyeblikkelig forandring da de beroligende elektriske signalene begynte å komme inn i hjernen min. Dette var ikke en placebo, og det var ikke noe forslag: det var ekte.

"Tenk på en stressende situasjon, " rådet Sumon. "Fokuser deretter på det litt senere for å se hvordan du reagerer på det."

Naturlig tenkte jeg på fotturen tilbake til bilen min og utflyttingen fra Boston før rushtiden begynte. Allerede bekymringen som tidligere så ut til å være truende var en ren tanke, ikke noe mer. Bare noen få øyeblikk etter å ha startet demoen kjente jeg en jevn strøm av avslapning som strømmer gjennom kroppen min. Det var litt som å slange ned en lat elv ved et badeland; hyggelig og underholdende, men likevel ikke så intenst. Jeg fortsatte å notere om reaksjonene mine da Sumon jobbet på datamaskinen hans. Det var som et behagelig besøk med en kollega jeg hadde kjent på en stund.

"Du kan føle litt eufori, " uttalte Sumon. Jeg er enig; opplevelsen var som et par ølsøl, minus "magen glød" som følger med det.

Jeg hevet intensitetsnivået til 62, deretter 64 og til slutt 68. Jeg la merke til at da jeg økte terskelen, kjente jeg en svak presse i templet mitt da sensoren svarte, men det var ikke ubehagelig eller distraherende. 68 representerte imidlertid en euforisk strømning litt høyere enn jeg så ut til å trenge, så jeg ringte tilbake til 62.

Jeg reflekterte over min kommende kjøretur hjem og følte ingenting annet enn selvtillit. Bilen ville gått bra der jeg hadde parkert den, og kjøreturen ville også være i orden. Selv om ting ble klissete, hadde jeg radioen å høre på og ingen spesielle krav til planen min for kvelden. Det var langt verre ting enn å sitte i Boston-trafikken, reflekterte jeg fraværende.

Da jeg skrev inntrykkene mine, ventet jeg på å se om lange poetiske setninger ville begynne å strømme fra pennen til papiret. Det var ikke sånn; dette var ikke et studenthjem, men et vitenskapelig kontor. Jeg forsto at jeg hadde ventet et groovy rusmiddel - og det var noe av det i det - men den rolige stemningen så ut til å være mer av et glattemiddel, ta ut livets røffe kanter, fylle ut hullene som spakle. Jeg tenkte på noen av oppgavene på høyt nivå jeg utfører på kontoret i egenskap av IT-fyr (for eksempel komplekse lagringsområdet nettverksoperasjoner), og jeg følte ingen mentale snublesteiner eller tåke, som kan være tilfelle med en øl eller to.

Pal sa: "Folk vil ha energi, de vil slappe av og ta fordel av stressende situasjoner. Vi prøver å levere en helt ny måte å gjøre det på. Vi vil at folk skal integrere det i livene deres slik de synes passer og bruker det. i forskjellige stadier - for eksempel sosialisering på arbeidsplassen. Som du ser, er det ingen bakruskomponent eller tilpasning som kreves av brukerens side. "

"Hva slags priser ser du for enheten?" Jeg spurte tilfeldig og tenkte på min tilgjengelige kontantstrøm, som den rolige stemningen var nyttig for å forsikre meg om å kunne opprettholde kjøpet ganske mulig.

"Vi jobber fortsatt med prisstrukturen, " forklarte Pal. "Det er en maskinvare og en programvarekomponent, pluss det forbrukselementet - de fleksible kretsene er kun til engangsbruk, men vi jobber for å optimalisere dem slik at de kan brukes flere ganger."

"Skal appen være tilgjengelig for iOS og Android?" Spurte jeg. Som Android-fyr liker jeg å se en balanse i smarttelefonområdet.

"Appen er bare for iOS akkurat nå, men vi vil følge den opp med en Android-app om noen måneder, " sa Sumon.

"Åpner dere appen for utvikling utenfor?" Jeg spurte.

"En potensiell SDK er en del av en pågående større samtale om hvordan vi kan tilby tilpassede Vibes for å levere den beste opplevelsen til brukere. For eksempel kunne vi definere et parameterrom for en SDK der utviklere kan sette sammen blokker, " svarte han.

"Er Thync ment å erstatte tradisjonelle utsalgssteder for energiforbedring og stressreduksjon som trening, yoga, koffein eller alkohol?" Jeg spurte.

"Nei, det er ment som et supplement eller en forbedring for brukeren. Vi er ikke ute etter å erstatte noe, men heller gi flere alternativer, " sa Pal.

Turen hjem

Hjemreisen min var ikke så bemerkelsesverdig som Albert Hofmanns beryktede sykkeltur, men den var minneverdig. De akutte effektene av den rolige stemningen varte i omtrent 45 minutter, og jeg fant at den generelle følelsen av avslapning ble hos meg et par timer.

Da jeg forlot Thyncs kontor, gikk jeg ut av kontorbygningen og ventet på at t-banen skulle ta meg tilbake til bilen min. Et notat om utgående tog fra Boston til den vestlige utkanten: avhengig av hvilken linje du vil ta, må du vente på et B-, C-, D- eller E-tog. Mine var et B-tog og flere C, D og E tog gikk. Jeg følte ingen irritasjon eller utålmodighet; Når en endelig dukket opp, kom jeg rolig inn og syklet de to milene eller så til min destinasjon.

Da jeg våget meg til bilen min, parkert bak den gamle bygård, fant jeg en smal snøtunnel som forbinder gaten til fortauet med fotgjengere som sto i kø for å passere i begge retninger. Den ene kvinnen presset seg forbi en annen midt i tunnelen, og den siste snudde seg og skrek en streng fornærmelser som spurte "Hvorfor kunne du ikke vente på at jeg skulle komme gjennom ??!"

"Gutt, " tenkte jeg mildt, "Høres ut som hun kunne bruke den rolige stemningen."

Da jeg satt i trafikken på rute 128 under hjemturen, fant jeg meg selv å plystre til Creedence Clearwater Revival og lurte lurt på hva Modern Family ville være om den uken.

Detaljene

Thync-bærbare er ikke magi og involverer ikke Harry Potter med å vifte med en tryllestav og synge "Calmoverus!" Den bruker en veldig spesiell prosess for å påvirke brukerens hjerne. Kort sagt, det bruker traséene fra kraniale og ryggmargsnerver for å manipulere hjernen via transdermal elektrisk nevroignalisering (TEN). Den snarveier tilnærmingene som er tatt gjennom legemidler, meditasjon og trening for å senke stress uten bivirkninger eller involvert tid. Stress undertrykkes ved å hemme hjernens aktiviteter som gir respons på denne stimuli, demper eller senker effekten. Den retter seg mot de fryktrelaterte områdene ("fight or flight") i hjernen for å moderere aktiviteten og redusere jitter.

Siden medgründer Isy Goldwasser ikke var til stede på kontoret i Boston, og jeg hadde noen flere spørsmål jeg ønsket å dele med ham. Her er samtalen vår:

SM: "Hvordan ble du inspirert til å starte selskapet?"

IG: "For meg begynte det som en lidenskap å finne ut hvordan vi kunne bringe nevrovitenskap til hverdagslige mennesker på en påvirkelig måte. Hvordan bruker vi direkte inn på oss selv? Det var mange forskjellige topologier å vurdere, men noen av dem var ikke mulig. Thync er fartøyet vår reise til nevrovitenskap for forbrukere gjennomføres. "

SM: "Hvor lett var det å sikre finansiering?"

IG: "Det er ikke en bagatellmessig ting; vår opprinnelige strategi for innsamling var nøkkel. Det var en målrettet tilnærming som begynte med et sterkt partnerskap med vår ledende investor, Khosla Ventures. Det har vært en prosess som utviklet seg nøye i selskapet mens vi oppsøkte enkeltpersoner og firmaer som resonerte med vårt oppdrag og vår tilnærming til å utvikle vårt første produkt. Vi har fått mer og mer støtte over tid og nå når vi kommer nærmere markedet, er antall potensielle investorer mye større. "

SM: "Hvor mange mennesker var involvert i applikasjonen og sensorutviklingen?"

IG: " Opprinnelig ble det outsourcet med ingeniørpartnere og konsulenter, da vi utviklet Vibes våre, leide vi et internt team på 8-9 personer dedikert til vårt produkt mens vi utvidet våre eksterne relasjoner. I dag jobber vi med topp industriell design, produkt firmaer innen utvikling og kontraktproduksjon - det krever en kombinasjon av mange forskjellige ferdigheter. Heldigvis for oss kan vi utnytte fremskrittene innen forbrukerelektronikk som har modnet det siste tiåret. "

SM: "Hvor lang tid tok det å få en fungerende prototype?"

IG: "Det tok tre måneder å lage noe på et grunnleggende nivå, så iteret vi kontinuerlig for å gjøre det bedre, vanligvis en 3 måneders syklus. Etter hvert som plattformen vår utviklet prosessen ble det raskere."

SM: "Hvilke andre vibber har du i tankene?"

IG: "Først vil jeg si at energi / motivasjon og ro / avslapping er mer bredt brukt enn først antatt. De er som sjokolade- og vaniljeis-smaker; disse krusninger gjennom mange av de tingene vi bryr oss om, for eksempel hvile og restitusjon, å håndtere stress, forbedre fokus, motivasjon og sosialisering. Vi er ikke ute etter å gjøre mennesker smartere eller endre dem - vi er i nevrobiologi og produkter som kobler deg til din egen kropp og sinn; det du allerede har. Friske mennesker har mange evner allerede. Så planlegger vi å legge til en bedre struktur i våre eksisterende modus og legge til nye områder over tid. "

SM: "Hvor ser du selskapet om fem eller ti år?"

IG: "Vi vil ha stor innvirkning på verden - vår vekst vil spore vår innvirkning på verden. Vi vil ha større rekkevidde, mer teknologi og bedre produkter. Om 5 år ønsker vi å bli kjent som selskapet som startet denne kategorien og påvirket millioner av mennesker for å forbedre livene sine. Vi har gitt dem mer tilgang til seg selv, og de vil være bedre for det. Dette er en praktisk begynnelse til en stor grense: hvordan teknologi kommer til å smelte sammen med biologi .

Om 10 år vil produktene vi kommer frem til være vesentlig forskjellige fra andre. Vi skal gjøre arbeidet og se hva som er mulig. Det er en vei som fører til science-fiction flere tiår senere. Våre barn og barnebarna våre vil legge inn teknologi i kroppene sine på måter vi ikke kan forestille oss i dag. Men fremtiden begynner med en reise som starter i 2015. "

Andre brukeruttalelser

Jeg fikk følgende uavhengige tilbakemeldinger fra noen andre Thync-testere, som ga tillatelse til å bli sitert:

"Jeg brukte Energy Vibe på en rekke forskjellige måter. Det hjalp meg med å våkne opp om morgenen og ga meg et ekstra løft av energi mellom høsttakkefest og dessert. I tillegg jobbet jeg detaljhandel både Black Friday og Sunday og brukte vibe før til mine skift ved begge disse anledninger; jeg krever vanligvis mye koffein for å klare det gjennom disse 6 timers skiftene og krevde ikke så mye etter bruk av Energy Vibe. " -Leslie Cummings, 28.

"Det føles som yoga (pleide å gå regelmessig). Det føles det samme som følelsen av selvtillit du får, dype tanker, konsentrere og slappe av både sinnet og hele kroppen og føle deg uthvilt etter at du er ferdig dagen etter. hjalp til med mer enn bare den umiddelbare roen. " -Kewanee McGhee, 36 år gammel barnepleier og mor til fire barn.

"I min offentlige taleklasse er jeg generelt engstelig og ekstremt nervøs før jeg holdt en tale. Jeg brukte den rolige stemningen før denne presentasjonen, og jeg var ikke stresset eller nervøs. Jeg var trygg." -Kelsey Mortimore, 20 år gammel ernæringsstudent ved UMass Amherst.

"Jeg likte å bruke energi-stemningen før jeg studerte, det hjalp meg å holde fokus eller å begynne å fokusere på det jeg måtte gjøre. De rolige vibber jeg brukte etter en dag med studier på kvelden, og som hjalp til å stoppe tankene mine fra å gå så raskt hele tiden i løpet av sluttperioden. " -Luke Cichocki, 22 år gammel informatikkstudent ved BU.

Ser fremover

Thync forventes å bli utgitt i slutten av 2015. Kostnadene er ennå ikke bestemt, men de godtar forespørsler om tidlig tilgang til produktet sitt. Hvis du er interessert i å være alfa-tester i Boston og San Francisco-området, kan du søke på nettstedet deres. Du kan også delta i forskningen deres hvis du er i Boston-området.

Thyncs nettsted tilbyr artikler, vitenskapelige publikasjoner, en blogg og muligheten til å registrere deg på nyhetsbrevet. De har en tilstedeværelse på sosiale medier på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Thync er del av en spennende ny bevegelse som involverer utvidelsen av vår forståelse av hjernen og hvordan den behandler, og for meg er dette en perfekt blanding av felt av vitenskap og bevissthet. Totalt sett er jeg en engasjert fan av produktet, selskapet og deres kultur, og gleder meg til å prøve "energien" -stemningen i tillegg til å se hva som er neste på deres veikart.

Se også:

6 digitale helsetrender å se i 2015

CES 2015: Wearables vil snart imøtekomme veldig tidløse menneskelige behov

CES 2015: Bærbare enheter må være både stilige og funksjonelle

Teknisk gjør det bra: Den andre siden av CES 2015


© Copyright 2021 | pepebotifarra.com