Spekulerer en større revisjon av iPad

Apple har tatt noe forsvarlig kritikk fra sent på at hver utgivelse av nye enheter er mer av en forfining enn et "magisk og revolusjonerende" apparat. I iPad-linjen har nettbrettet i stor grad opprettholdt sin formfaktor, og hver etterfølgende utgivelse legger til litt prosessering hestekrefter eller skjermoppløsning, noe som gir mer av en funksjonshump enn større oppdatering. Selv den etterlengtede iPad Mini var antiklimaktisk, og leverte den etterlengtede mindre iPad-en, men i stor grad opprettholdt den samme stylingen og funksjonene og gikk bort fra det åpenbare tilskuddet av en høyoppløselig skjerm for en oppdatering nedover veien. Hvis Apple skulle gå i gang med en større revisjon av iPad, hvordan kan det se ut?

X-er og jeg forenes

Et hyppig spekulasjonsområde er at Apple vil forene skrivebords OS X og håndholdte iOS-operativsystemer. Nyere rykter antyder til og med at Apple forlater Intel-prosessorer på stasjonære og bærbare datamaskiner og tar i bruk en ARM-basert prosessor på tvers av alle enhetene. For de som ikke er kjent med nyansene på plattformene, ble ARM designet fra grunnen for enheter med lite strøm, noe som gjør den ideell for smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Motsatt var Intels prosessorer opprinnelig designet for bruk på skrivebordet, der strømforbruket ikke engang var et hensyn i prosessorens første iterasjoner.

Selv om det kan høres langsiktig ut å kjøre en mobil prosessor og operativsystem på et skrivebord, vokste Apples første Macintosh-datamaskiner opp på en lignende prosessorarkitektur i form av Motorola og PowerPC-brikker, og suksessen til MacBook Air og Windows-baserte ultrabooks viser en sterk etterspørsel etter lang levetid og portabilitet.

Å flytte stasjonære PC-er til ARM og et lettere operativsystem kan presse bærbare datamaskiner i flere titalls timer, samtidig som hestekrefter opprettholdes for å bruke de vanligste applikasjonene. Det vil også gjøre linjene mellom nettbrett, bærbar PC og stasjonær uskarpe på en måte som Microsoft kjører mot med Windows RT, men langt raskere siden eldre støtte sjelden har bekymret Apple. Hvis stasjonære, bærbare datamaskiner og nettbrettlinjer alle kjører det samme operativsystemet, slipper din neste iPad på en dokkingstasjon og jobber med tastatur, mus og berøring, så griper du enheten og bruker den som et tradisjonelt nettbrett virker det som en åpenbar og overbevisende trekk. Dette gir også en åpenbar sluttkjøring rundt Microsoft, som fremdeles sliter med å formulere databehandlingen og har millioner av brukere (og gjentatte inntekter) knyttet til eldre applikasjoner og support.

Skyver maskinvaren fremover

Ettersom batterilevetiden er den viktigste designhensynet for de fleste nettbrett, er det sannsynlig at vi ikke vil se noen større formfaktorendringer i selve enhetene. Jeg tror imidlertid Apple har et triks opp ermet med det nye Lightning-grensesnittet. Mesteparten av støyen rundt Lightning-grensesnittet har handlet om utfordringene med å kjøpe nye kabler og adaptere, men dette grensesnittet er langt mer enn lading. Lightning tilbyr et høyt hastighets digitalt grensesnitt, som muliggjør en rekke Apple-merkede hjelpemaskiner. Med kombinasjonen av Apples stasjonære og mobile operativsystemer, gir en en-kabel-dokkingstasjon eller et TV-grensesnitt betydelig større mulighet til en enhet, mens du skyver hauger på $ 40-adaptere for alt fra TV-apparater til kameraer.

Med pennen-drevne Android-enheters suksess kan vi også se en fremtidig iPad med penninnmatingsevne. Vi kan nå berøre og snakke med enhetene våre; Å kunne ta notater og tegne enkelt og naturlig ville videre innlemme en Apple-enhet i ens daglige arbeid og personlige liv.

Jeg er ikke interessert i noe innsideinformasjon, men den stadig mer organiserte konkurransen på nettbrettområdet ser ut til å ha innvirkning på Apple. IPad Mini er i seg selv en erkjennelse av at Apple trenger å sikte mot et lavere prispunkt, og prispresset vil bare øke hvis det beste Apple kan gjøre på hver påfølgende utgivelse er å tilby mer prosessorkraft og en ny måte å lade batteriet på.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com