Sony Xperia P, Xperia U og Xperia sola lansert i Singapore

Sony kunngjorde fredag ​​den offisielle lanseringen av Xperia P, Xperia U og Xperia sola i Singapore (se figur A ). De to første Android-smarttelefonene ble opprinnelig avduket på Mobile World Congress i Barcelona tidligere i år, mens innpakningene ble tatt av Xperia sola i mars. Da jeg spurte, fortalte Sony Singapore meg at smarttelefonene ble lansert med noen få dager fra hverandre i individuelle markeder i Asia Pacific Region.

Figur A

I følge Sony kan Xperia-brukere få gratis levetid på 50 GB lagring fra Box ved ganske enkelt å laste ned Box-appen fra Google Play-butikken fra sine Xperia-smarttelefoner før slutten av desember 2012. Dette er et bedre tilbud enn de to års verdi på 50 GB Dropbox lagring kunngjort for brukere av den kommende Samsung Galaxy SIII. Alle Xperia-smarttelefoner har Android 2.3 Gingerbread installert, men kan oppgraderes til Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ingen utgivelsesplaner er imidlertid spesifisert.

De tre telefonene ser like ut på grunn av deres enhetlige utforming av godteribarer som en del av NXT-produktfamilien. Skjermstørrelser er imidlertid relativt beskjedne, og varierer fra 3, 5 tommer for Xperia U til 4 tommer for Xperia P. For den samme dual-core 1GHz-prosessoren under panseret finnes det forskjeller i deres evner og posisjonering som jeg fremhever nedenfor.

Xperia P

Xperia P, som er den ypperste modellen for den nåværende beskjeden av Android-smarttelefoner fra Sony, har en 4-tommers (960 x 540) skjerm med "WhiteMagic" skjermteknologi som fremstå som lys nok til komfortabel visning selv i direkte sollys. Xperia P støtter også NFC (Near Field Communications) og HDMI-tilkobling.

Xperia U

Xperia U har en 3, 5-tommers (854 x 480) skjerm og har en kompakt design med utskiftbare fargekapsler for personalisering. Dette ser ut til å være målrettet som den laveste enheten i serien, og er den eneste smarttelefonen i de nye utgivelsene som kommer med et utskiftbart batteri som kan byttes av bruker.

Xperia sola

Med støtte for NFC og flytende berøringsnavigasjon for en enklere nettleseropplevelse, har Xperia sola en 3, 7-tommers (854 x 480) skjerm.

Konklusjon

I en tid hvor rivaliserende Android-smarttelefoner som Samsung Galaxy SIII og HTC One X er sportslige skjermer som måler henholdsvis 4, 8 tommer og 4, 7 tommer, ser 4-tommers skjerm og glatte 1 GHz du al-core-prosessorer ut datert til sammenligning. Sony ser ut til å gjenkjenne det, og har priset smarttelefonene relativt billigere: Xperia P og Xperia U selges til henholdsvis S $ 688 (US $ 539) og $ 488 (382 US $) mens Xperia sola vil sette deg tilbake til 588 USD (US $) 460 dollar) før Telco-rabatter.

Sony har sendt meg en anmeldelse-enhet av Xperia Sola på fredag, som fulgte med et par "SmartTag" NFC-symboler. Jeg gir for øyeblikket telefonen og dens produktivitetssentrerte NFC-implementering en snurr og rapporterer om kort tid.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com