Bør fagfolk virkelig bruke 1300 dollar på en holografisk smarttelefon Red Hydrogen One?

De fire funksjonene i Samsung Galaxy Note 9 som forretningsbrukere trenger mest. Den nye smarttelefonen på 1000 dollar pluss er rettet mot forretningsbrukere med alt fra et forbedret DeX-grensesnitt, til mer minne og en oppdatert S Pen.

Offisielle bilder av den mye hypede Red Hydrogen One-smarttelefonen er endelig utgitt, og viser et serrated design og kamskjellede kanter, som rapportert av søsternettstedet CNET. Telefonen har en potensielt revolusjonerende holografisk skjerm kalt 4-View som gir et glassfritt 3D-bilde.

Merknaden er også telefonens modulære design, som gjør at oppgraderinger kan festes på. Selv om dette skjemaet ennå ikke er fanget i en større telefonutgivelse, har Motorolas Moto Z3 - den første telefonen som vil bli oppgraderbar til 5G - samme design, noe som kan signalisere en kommende trend i mobilmarkedet.

The Red Hydrogen One ble godkjent av FCC tidligere i august 2018, rapporterte vår søsterside ZDNet. Etter to forsinkelser på leveringsdatoer sa selskapet at det vil gi ut en "Houdini Developer's Model" av telefonen til et lite antall forhåndsbestillede kunder 31. august, og at det vil begynne å sende sin svarte aluminiumsmodell 9. oktober.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

2. november lanserer AT&T, Verizon og Telcel to farger av aluminiumsmodellen for $ 1 295 hver i detaljhandel, melder CNET. Selskapet planlegger å sende sin titanmodell, som vil koste 1.600 dollar senere.

Hydrogen One-skjermen vil være 5, 7 tommer, og vil ha en oppløsning på 2560 x 1400 piksler, rapporterte ZDNet. Et bilde av enhetens etikett i FCC-registreringene viser at den vil ha 128 GB lagring, men vil inneholde et utvidbart MicroSD-spor og en USB-C-port. Det vil også ha et 4500mAh batteri - blant de største på markedet.

Til sammenligning har Samsung Galaxy Note 9 en 6, 4-tommers skjerm, og er tilgjengelig i lagringskonfigurasjoner på 128 GB og 512 GB, med mulighet for å legge til et microSD-kort for opptil 1 TB lagringsplass. Den har et 4.000 mAh batteri og en 2.960 x 1.440 skjerm, og starter på $ 1.000. IPhone X kommer i 64 GB eller 256 GB, har et 2716 mAh batteri, og inkluderer en 5, 8-tommers skjerm på 1, 125 x 2, 436 oppløsninger, og starter også på 1 000 dollar.

Det større batteriet til Hydrogen One kan være nyttig for forretningsreisende, men det utvidbare lagringsområdet på 128 GB kan lett finnes i en rekke andre Android-flaggskip.

Hydrogen-en inkluderer også 6 GB RAM og en Qualcomm Snapdragon 835-prosessor. Galaxy Note 9 har en 1, 7 GHz octa-core-prosessor og leveres med 6 GB RAM, mens iPhone X har 3 GB RAM, og inkluderer Apples A11 Bionic-sekskjerneprosessor-on-chip.

Mange av Hydrogen Ons funksjoner, inkludert 4-V-evnene, har ennå ikke blitt sett av et bredt publikum, og det gjenstår å se om de kan leve opp til sitt potensial og være verdt den høye prislappen. Hvis den gjør det, kan det imidlertid påvirke måten smarttelefoner er designet på i årene som kommer. Selv om det kraftige displayet og kameraet kan være et fint alternativ for kreative proffer, kan de imidlertid ikke tilby mye for mer tradisjonelle forretningsarbeidere.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Red ga offisielle bilder av den mye hypede Hydrogen One-smarttelefonen, som har et serrert design og kamskjellede kanter.
  • Hydrogen One-telefonen har en modulær design, som gjør det mulig å boltre oppgraderinger, og en holografisk skjerm.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com