Mangler med dagens nettbrett tilbud

Jeg har en Android Xoom. Jeg vil være en stor fan av det. Jeg vil bruke den. Men slik det står, er det mest relatert til sporadisk bruk i sengen når en bærbar PC er for mye heft og varme. Hva er det med nettbrett som hindrer brukere i å lettere adoptere? Jeg tror det er flere ting som ville ha flere og flere brukere som strømmer til enhetene hvis de forbedres.

Merk: Dette innlegget dukket opp opprinnelig i TechRepublic's 10 Things-blogg.

1: Bedre integrasjon med PC-er

Jeg snakker bedre tilkoblingsstasjoner som lar brukere enkelt bruke nettbrettet med eksisterende perifere enheter.

Fotokreditt: iStockPhoto / ozgurdonmaz

Disse dokkingstasjonene må være i stand til å imøtekomme det vanlige arsenalet med verktøy (tastaturer, mus, høyttalere, eksterne stasjoner, etc.) for å være fullt effektive.

2: Bedre tastaturer

Som forfatter må jeg si at de virtuelle tastaturene på hvert nettbrett jeg har prøvd har vært mindre enn effektive. Jeg er klar over at de som kan tekst med lysets hastighet, sannsynligvis har det bra med tastaturene på skjermen. Men for de som skriver alvorlig (forfattere, studenter, eller alle som skriver mer enn en enkel side med informasjon), er et ekte tastatur en nødvendighet. Med mindre du vil ha et alvorlig tilfelle av følelsesløse fingre, ømme håndledd eller enda verre, er et fysisk tastatur et must.

3: Bedre integrasjon med skrivere

Utskrift er en virkelig smerte på et nettbrett. For det meste kreves tredjepartsapplikasjoner, og noen av dem er ikke gratis (og heller ikke tjenestene). Ja, på Android kan du bruke Google Cloud Printing og konfigurere utskrift ganske raskt. Men det er ikke en ideell løsning og vil ikke fungere i alle situasjoner. Nettbrett trenger muligheten til å skrive ut enkelt før de kan betraktes som levedyktige alternativer for hver dag.

4: Forbedrede nettlesere

Det er mange nettlesere der ute. På mitt Verizon-merkede Xoom-nettbrett bruker jeg en kombinasjon av Firefox og Chrome. Hvorfor to? Fordi Chrome er raskt, men det tilbyr ikke noen av funksjonene jeg liker i Firefox. Og Firefox har problemer med Flash på Xoom-nettbrettet. Gi oss en nettleser som kan brukes til alle nødvendige funksjoner, og sørg for at nettleseren er rask og sikker. Jeg hadde trodd at Chrome var det beste valget, men det har begynt å utvikle noen få problemer som kan forhindre at det blir det .

5: Innebygd håndskriftgjenkjenning

Det er på vei - i alle fall i teorien. Tavle-PC-er har hatt denne funksjonen i mange år, så jeg ble sjokkert da nettbrett ble utgitt uten muligheten til å gjenkjenne håndskrift. Men jeg vil ta dette enda lenger - jeg vil at nettbrett kan plukke opp de fullstendige anerkjennende nettbrett-PC-ene har: håndskrift, input og tegning. Nå vil nettbrettet være effektivt og nyttig.

6: Lavere priser

HPs pris for brannsalg av den utgåtte styreputen til tross for at nettbrett er kostbar. IPad og Xoom er dyrere enn en kraftigere bærbar PC ville kjøre. Få disse prisene ned til netbook-nivå og aksept vil fly høyt.

7: Mer intern lagring

Ser på hvordan SD-kort ikke er den ideelle løsningen for å trekke flere mennesker til nettbrett (selv om de er bedre enn den enkle lagring i fast størrelse som for tiden tilbys av de fleste), må den interne lagringsstørrelsen for nettbrett være betydelig høyere enn den høyeste - send smarttelefoner.

8: Mindre telefon, mer bærbar PC

Et av problemene rundt de fleste nettbrett er at produsentene (og plattformutviklerne) fremdeles er låst inne i den "store størrelsen på smarttelefonen". Nettbrett må bryte seg bort fra tankesettet, ellers blir de fanget i en metafor de bør unngå helt. Smarttelefoner tjener et bestemt formål som nettbrett ikke gjør. Når nettbrett ikke er noe annet enn store smarttelefoner, blir de behandlet mindre som de produktive verktøyene de kan være, og mer som et dyrt leketøy som er bedre egnet for sosiale nettverk enn faktisk arbeid.

9: Bedre USB-støtte

Noen Android-nettbrett (som Xoom) har støtte for USB - minimal støtte. Når det gjelder Xoom ender støtten ganske mye med USB-flash-stasjoner. Å tilby mer støtte for noen av standard maskinvarene (tastaturer, mus, CD / DVD-stasjoner, etc.) ville være et stort sprang fremover. Naturligvis innebærer dette noen betydelige hindringer (installasjon av drivere, for en). Men disse problemene bør lett løses av det kollektive intellektet til utviklerne på alle plattformer.

10: Enkel tilgang til SD-kort

Noen nettbrett har gjort en anstendig jobb med å gi brukerne tilgang til SD-kort. Men ikke alle nettbrett er opprettet like. IPad og mange Android-nettbrett er ikke tilkoblet SD-kortspor, og dette reduserer etter min mening effektiviteten til enheten. Siden intern lagring ofte er begrenset, kan disse SD-kortene være en skikkelig spillskifter for hard-core brukere. Uten dem vil brukere bli tvunget til å plukke gjennom filene sine og fjerne det de egentlig ikke vil.

Andre problemer?

Jeg påstår ikke å ha alle svarene på gjeldende tilstand for nettbrett. De tar opp damp og øker i popularitet, men noen hindringer bør overvinnes for å bringe nettbrettmarkedet dit det skal være. Hva tror du? Er nettbrett i tempo for å overgå bærbare datamaskiner? Hvilke andre problemer må legges til i denne listen?

Mer om nettbrett

  • TouchPad lever! HPs spin-off PC-enhet kan gjenopplive den
  • De 10 beste nettbrettene i 2011 OPPDATERT
  • Kan Lenovo injisere produktivitet i Android-nettbrett?
  • Til tross for feil er Android-nettbrett klare til å transformere markedet?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com