Samsung tipser hatten til virksomheter med Galaxy S9 Enterprise Edition

Hvorfor Samsung lanserte Galaxy S9 Enterprise Edition på Mobile World Congress, fanget TechRepublic opp med Samsung-leder Eric McCarty for å snakke om hva som er inkludert i S9 Enterprise Edition.

På lanseringsarrangementet Samsung Galaxy S9 på Mobile World Congress 2018 i Barcelona snakket jeg med Eric McCarty, visepresident for mobilproduktmarkedsføring hos Samsung Business US, for å diskutere hvorfor selskapet lanserte Galaxy S9 Enterprise Edition, og hva det har å tilby for virksomheter og IT-avdelinger.

Du kan se videoen over, eller lese utskriften nedenfor.

McCarty sa: "Vi startet Enterprise Edition med Note8, så det er den første enheten som vi bestemte: 'Hei, la oss gjøre noe som virkelig er spesifikt for våre bedrifts- eller forretningsbrukere.' Vi fortsetter det med Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus, og det spennende med Enterprise Edition er at det virkelig lar deg få mest mulig ut av arbeidsopplevelsen din og heller ikke bare for sluttbrukeren, men for IT-avdelingen.

"Den store komponenten i Enterprise Edition er det vi kaller Knox Configure, som er muligheten til å tilpasse enheten til en forretningsopplevelse, og deretter distribuere den til flere brukere samtidig, og du kan koble den til din EMM- eller MDM-opplevelse. Vi har et programvareutviklingssett som vi har utsatt for alle de store EMM- og MDM-leverandørene for å gjøre den distribusjonen så enkel som mulig på arbeidsplassen, "la han til.

McCarty fortsatte, "På brukersiden. Det jeg kommer ut av boksen når jeg slår på enheten er en enhet som er konfigurert for mitt arbeid. Den har applikasjonene jeg bruker mest, kan til og med ha firmalogoen min lastet inn på startskjermen, så det skaper en veldig fin personlig opplevelse på jobben.

"Det andre Enterprise Edition er E-FOTA-programvarehåndtering, som står for Enterprise Firmware Over The Air. Det pene med E-FOTA er nå som en virksomhet jeg kontrollerer når jeg får oppdateringer til enheten fra et programvareperspektiv. Så hvis jeg bruker mye penger og tid på å bygge min egen applikasjon, vil jeg sørge for at når den nyeste programvaren kommer ut, at den ikke ødelegger applikasjonen min. Så E-FOTA lar meg planlegge den oppdateringen, teste applikasjonen min og sørg for at alt kommer til å fungere helt fint. "

Han la til, "Disse to funksjonene sammen med en engasjert livssyklus på to år, og støtte for utgivelse av sikkerhet vedlikehold tilbyr tre år på en månedlig kadens, gjør virkelig Enterprise Edition flott. Men vi har gjort en ting mer med Galaxy S9. Vi tar den løslatelsen for sikkerhetsvedlikehold i ytterligere et år, så opptil fire år - det fjerde året som en kvartalsoppdatering - men det lar virkelig virksomheter forlenge enhetens levetid. "

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

Se også

  • Samsung Galaxy S9: Sjekke spesifikasjonene (TechRepublic)
  • Hvorfor Samsungs Galaxy S9 kan være en av de raskeste Android-telefonene noensinne (TechRepublic)
  • Samsung Galaxy S9 Plus klar for løft av: Er det flaggskipet vs. Galaxy Note 8 (TechRepublic)
  • Galaxy S9 er 720 dollar, men du betaler mer på Verizon og AT&T (CNET)
  • Galaxy S9: Priser, utgivelses- og forhåndsbestillingsdatoer for amerikanske transportører (ZDNet)
Bilde: CNET

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com