Samsung Galaxy S9: Et jukseark

Samsung Galaxy S9: Sjekke spesifikasjonene Med en biffen ny prosessor er det tydelig at Samsung vil at den neste smarttelefonen skal doble som din neste arbeidsstasjon. Jason Hiner og Larry Dignan diskuterer spesifikasjonene som driver Galaxy S9 og S9 Plus.

Samsung Galaxy S9 lukker gapet mellom smarttelefoner og datamaskiner. Med en desktop-prosessor, 5, 8-tommers, 2960 x 1440 piksler (6, 2-tommers på S9 Plus), innebygd stereolyd og en forbedret DeX-opplevelse for å legge til telefonen og kjøre den som en full PC, S9 og S9 Plus kommer nærmere enn noen smarttelefoner enda for å tilby en ekte desktop-erstatning for arbeidere. Og selskapet valgte smart å bygge videre på programmet det startet med Note 8 Enterprise Edition ved å tilby en Galaxy S9 Enterprise Edition også.

(ZDNet)

Når slippes Galaxy S9?

Den offisielle lanseringsdatoen for Galaxy S9 og S9 Plus er 16. mars 2018. Forhåndsbestillinger begynner 2. mars, mens detaljiststeder vil ha enhetene i butikkene som begynner 16. mars. De ulåste versjonene av Galaxy S9 og S9 Plus vil være tilgjengelig gjennom Samsungs webite og Shop Samsung-appen, og vil koste henholdsvis $ 719.99 og $ 839.99. Samsung vil tilby 24 måneders finansiering for $ 30 / month for S9 og $ 35 / month for S9 Plus. Samsung vil også gi inntil $ 350 kreditt for innbytte av en eksisterende telefon.

(CNET)

Enhetene er tilgjengelige i fire farger: sort, blått, sølv og lilla (et nytt tillegg til lineup). Galaxy S9 Enterprise Edition vil bare være tilgjengelig i svart. Enterprise Edition vil også være tilgjengelig 16. mars gjennom kanalpartnere. Det vil omfatte Samsung Knox 3.1, Knox Configure, Enterprise Firmware Over-the-Air (E-FOTA) og Defense Grade Security.

Samsung Galaxy S9 og S9 Plus er tilgjengelig i tre farger i USA (lilla, blå og svarte). Sølvversjonen er bare tilgjengelig i internasjonale markeder.

Bilde: Josh Miller / CNET

Hva er nytt i Galaxy S9?

Mens 2018-modellene ikke er et kjempesprang fremover fra fjorårets S8 og S8 Plus, er det en rekke bemerkelsesverdige oppgraderinger som vil appellere til fagfolk og bedrifter:

 • En prosessor for de store barna - Denne tingen har en 64-bit 10nm octa-core prosessor. Det er en fancy måte å si at dette er veldig lite og enormt kraftig. High-end 2017-telefonene var akkurat i gang med å fange opp bærbare datamaskiner i referansehastigheter, spesielt iPhone X og Note 8. S9 har legitimt behandlingsmotoren og grafikkraften til å kjøre en full datamaskin.
 • Fungerer enda mer som et skrivebord - Det viktigste fagfolk kan gjøre med den ekstra kraften, annet enn å kjøre alt raskere, er å koble S9 til den nye Dex Pad og bruke den til å gi en stasjonær datamaskinopplevelse med en skjerm, mus og tastatur. Den nye versjonen lar deg bruke telefonen som pekeplatemus og tastatur. Samsung har til og med ertet DeX som er innebygd i Samsung-skjermer i fremtiden.
 • Kamera med lavere lys - Kameraene blir bedre for hvert år, og Samsung spiller opp super-slow motion-funksjonene til S9 i år. Imidlertid er det store som folk vil sette pris på i hverdagens fotografering, de nye mulighetene for lite lys. Dette kameraet tillater 28% mer lys, ifølge Samsung. Disse lavlyset-bildene har også 30% mindre støy på grunn av støyreduksjonen i flere bilder. Det er nå DRAM integrert direkte i kamerasensoren for å gjøre alt raskere og smartere.
 • Logg på med ansiktet ditt - S9 tilbyr ansiktsskanning som kombinerer iris-skanning (som på tidligere Samsung-telefoner) og ansiktsgjenkjenning (som iPhone X). Ansiktsgjenkjenningen "Intelligent Scan" er ikke like sikker som iPhone X, og derfor bør de fleste fagfolk unngå det.
 • Bedre skanning av fingeravtrykk - Fingeravtrykkskanneren på S8 og S8 Plus var i en vanskelig og unaturlig posisjon på siden av kameraet på baksiden. Nå har Samsung lagt den i midten av bakplaten, under kameraet. Dette er stedet Google Pixel-telefonene har brukt i flere år, og det er et naturlig sted pekefingeren sitter når folk flest bruker telefonen - mye mer brukervennlig.

Hva er de fulle spesifikasjonene til Galaxy S9?

 • Google Android 8.0 Oreo
 • S9 dimensjoner: 147, 7 mm x 68, 7 mm x 8, 5 mm, 163 g (1, 2 mm slankere enn i fjor)
 • S9 Plus dimensjoner: 158, 1 mm x 73, 8 mm x 8, 5 mm, 189 g (1, 4 mm slankere enn i fjor)
 • S9-skjerm: 5, 8-tommers (529ppi) Super AMOLED (15% lysere enn S8)
 • S9 Plus-skjerm: 6, 2 tommer (570ppi)
 • 8MP f1.7 frontvendt kamera
 • S9 bakkamera: 12MP sensor med OIS (f1.5 / f2.4)
 • S9 Plus bakkamera: To kameraer med OIS; vidvinkel 12MP sensor (f1.5 / f2.4) og tele 12MP sensor (f2.4)
 • RAM: 4 GB (6 GB i S9 Plus)
 • Lagring: 64 GB + Micro SD-spor (opptil 400 GB) *
 • Batteri: 3 000 mAh (3 500 mAh i S9 Plus)
 • Rask trådløs lading
 • Tilkobling: Gigabit 4G LTE (Cat. 18 LTE), Forbedret 4X4 MIMO, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2, 4 / 5GHz), Bluetooth v 5, 0 (LE opptil 2Mbps), ANT +, USB type- C, NFC, beliggenhet (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)
 • Sensorer: Iris, trykk, akselerometer, barometer, fingeravtrykk, gyro, geomagnetisk, hall, hjertefrekvens, nærhet, RGB-lys
 • Stereohøyttalere, Dolby Atmos aktivert surroundlyd
 • IP68 støv og vannmotstand
 • 3, 5 mm hodetelefonkontakt

* Oppdatering 1. mai 2018: Brukere i USA kan forhåndsbestille en Galaxy S9 eller S9 Plus med 128 GB eller 256 GB intern lagring, som rapportert av søsternettstedet ZDNet.

(CNET)

Samsung Galaxy S9 Enterprise Edition kommer i hvilken som helst farge du ønsker, så lenge den er svart.

Bilde: Sarah Tew / CNET

Hvorfor betyr Galaxy S9 noe?

Samsung Galaxy-linjen er fortsatt den mest kjente, mest solgte og blant de dyreste telefonene i Android-universet. Hva Samsung Galaxy gjør, har andre telefonprodusenter i Android-universet en tendens til å følge - og på enheter som er tilgjengelige for så lite som halve utsalgsprisen.

Mens Samsung fortsetter å låne sjenerøst fra Apples iPhone - som dobbeltkameraer, ansiktsskanning og animerte emojier i S9 - fortsetter den også å pakke flere nye funksjoner, eksperimentelle funksjoner og programvareintegrasjoner enn Android-konkurrentene.

Det kan gjøre disse Galaxy-enhetene fulle av "bloatware" og mindre av en ren Android-opplevelse. Men det holder også Samsung i spissen for ny funksjonalitet i smarttelefoner. Vi ser det igjen i S9 med måten den bruker kameraer og high-end prosessor for forsterket virkelighet og for å integrere med Samsung Health for å skanne maten på tallerkenen din og gi deg ernæringsinformasjon, for eksempel. Vi ser det også på den måten Samsung skyver konvolutten med sin skrivebordsopplevelse (DeX). Den nye versjonen utgitt med S9, DeX Pad, gjør at S9 kan fungere som en pekeplate mens den er koblet til i stasjonær modus.

Samsung har oppgradert DeX med den nye DeX Pad-dokkingstasjonen, slik at du kan bruke telefonen din som en musepekeplate eller virtuelt tastatur når du kobler til S9 i desktop-modus.

Bilde: Sarah Tew / CNET

Hvem vil være mest interessert i Galaxy S9?

Samsung Galaxy S9 og S9 Plus vil spesielt appellere til mobile innovatører og utviklere som trenger å holde seg i forkant av økosystemet og ønsker å benytte seg av de avanserte funksjonene til disse enhetene, som sannsynligvis igjen vil være de mest solgte Android-telefonene på planeten i 2018.

For de selskapene med produkter som involverer augmented reality, er disse enhetene nå også i forkant av Android-økosystemet når det gjelder implementering av Googles ARCore og har den kraftige maskinvaren som driver den.

Profesjonelle som vil ha mest mulig ytelse som penger kan kjøpe for å forbli effektive og produktive, vil sannsynligvis være fornøyde med Galaxy S9, og spesielt S9 Pluss ekstra skjermeiendommer - selv om det betyr å stille opp med Samsungs ekstra programvarelag på toppen av Android, inkludert mange avinstallerbare apper som er overflødige med Android's innebygde programvare. (Tross alt kan du alltid installere Google Nå-lanseringen og skjule en haug av Samsung-appene, hvis du vil.)

Med Galaxy S9 Enterprise Edition forsterker Samsung sikkerhets- og håndteringsfunksjonene til S9, noe som gjør det uendelig mye enklere for IT-avdelinger å distribuere og administrere, og tryggere for ansatte å bruke - spesielt når du jobber med sensitive data. Funksjonene inkluderer Knox 3.1, Enterprise Firmware Over-the-Air (E-FOTA), Knox Configure, ekstern tildeling og konfigurering av enheter, ekstern installering av oppdateringer og programvarepolitikker, ekstern konfigurering av innstillinger, produktlivssyklusstyring og sikkerhet i forsvarsgrad. Én ting å merke seg om Enterprise Edition er at den bare er tilgjengelig for S9, og ikke S9 Plus. Hvis du vil ha den større skjermen, må du gå med Note 8 Enterprise Edition.

(Tech Pro Research)

Det viktigste er kanskje at Samsung Galaxy S9 og S9 Plus ikke har forlatt den tradisjonelle 3, 5 mm hodetelefonkontakten.

Bilde: Josh Miller / CNET

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com