Samsung Galaxy Note 9: Et jukseark

Samsung Galaxy Note 9: Hvorfor det er den største telefonen fra 2018 Jason Hiner og Larry Dignan diskuterer Samsung Galaxy Note 9s viktigste forretningsfunksjoner, interessante bedriftsbrukssaker, spesifikasjoner og mer.

Samsung vil at du skal bruke smarttelefonen din til alt - i det minste er det tankegangen som driver opprettelsen av sin nyeste flaggskipssmartphone, Samsung Galaxy Note 9.

Galaxy Note 9, som ble kunngjort 9. august 2018 på Samsung Unpacked i Brooklyn, NY, er den første smarttelefonen som inkluderer en Bluetooth-drevet S Pen og muligheten til å bruke den i DeX-modus med bare en liten dongle for å koble den til til en monitor.

Nysgjerrig på Galaxy Note 9s funksjoner og spesifikasjoner, og hvem Samsung forventer å kjøpe denne smarttelefonen? Les videre.

Hva er Samsung Galaxy Note 9?

Galaxy Note 9 er den nyeste flaggskiptelefonen fra Samsung. Den erstatter Galaxy Note 8, som ble utgitt i september 2017.

Samsungs Galaxy Note 9 har en 6, 4-tommers skjerm og leveres med en S Pen-pennepenn og produktivitetsfunksjoner som gjør den tiltalende for forretningsbrukere. S Pen er nå utstyrt med Bluetooth for å gi den ekstra funksjonalitet som en ekstern enhet.

Operativsystemet er Android 8 Oreo.

Denne Galaxy Note 9 kommer med mer enn en terabyte minne- og lagringsalternativer, en første for enhver smarttelefon. Og smarttelefonen har et 4.000 mAh-batteri, langt større enn tidligere enheter i Galaxy Note-oppstillingen.

Galaxy Note 9 har også et topp-to-line dobbelt bakkamera med funksjoner som vil appellere til amatørfotografer.

Det er en konkurrent for forretningsbrukere og plasserer en enhet til mellom katastrofen til den tilbakekalte Galaxy Note 7 med sine batterier som tar fyr og en total kostnad for Samsung på 1 milliard dollar, ifølge Bloomberg.

Tilleggsressurser

 • Samsung slipper Galaxy Note 9: Verdens første terabyte-telefon for proffs (TechRepublic)
 • Spesifikasjonene: Galaxy Note 9 vs. S9 vs. iPhone X vs. Pixel 2 XL (TechRepublic)
 • Samsung Note 9 må gå mer mainstream, utnytte S Pen for å vinne mot Apple, Android-rivaler (ZDNet)

Hvem er målgruppen for Galaxy Note 9?

Samsungs Galaxy Note 9 og S Pen

Bilde: Larry Dignan

Galaxy Note 9 er perfekt for en mobil arbeidsstokk.

Smarttelefonen er for kunder som "vil ha en enhet som kan gjøre omtrent alt, " sa Eric McCarty, visepresident for mobil produktmarkedsføring hos Samsung Electronics America.

"Vi vet at ansatte bruker mer og mer tid borte fra pulten sin, og det er økt med omtrent 50 prosent til den tiden de ikke er på pulten, " sa McCarty. "Og det er dette økende antall ansatte som snakker om ting som å bruke den samme enheten til arbeid og personlig bruk."

Samsungs nye flaggskip-mobile enhet er også for alle som ønsker en hodetelefonkontakt, som er inkludert på Galaxy Note 9.

Tilleggsressurser

 • De fire funksjonene i Samsung Galaxy Note 9 som forretningsbrukere trenger mest (TechRepublic)
 • 10 grunner til at Samsung Galaxy Note 8 er best for bedriften (ZDNet)

Hvordan er Galaxy Note 9 forskjellig fra Galaxy Note 8?

Den første og mest åpenbare forskjellen mellom Galaxy Note 9 og Galaxy Note 8 er at Note 9 er den første smarttelefonen som har topp 1 terabyte med lagringsplass. Selv den minste tilgjengelige lagringsplass er doblet til 128 GB. Galaxy Note 9 er tilgjengelig i to størrelser: 6 GB RAM med 128 GB intern lagring med opptil 512 GB ekstern lagring tilgjengelig via en MicroSD, eller 8 GB RAM med 512 GB intern lagring med opptil 512 GB ekstern lagring tilgjengelig gjennom et MicroSD.

I tillegg har ikke S Pen på Galaxy Note 8 Bluetooth, mens Note 9s S Pen gir Bluetooth for eksterne muligheter.

Galaxy Note 9 lar brukeren få tilgang til DeX-modus med bare en dongle, i motsetning til dockingstasjonen som kreves med Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 9 får tilgang til DeX-modus med en dongle.

Bilde: Larry Dignan

Kameraet er også forbedret. Galaxy Note 8 introduserte et dobbeltkamera, og nå har dobbeltkameraet et intelligent kamera med sceneoptimerer.

Batteriet på Galaxy Note 9 er mye større - det er 4000 mAh sammenlignet med 3 300 mAh på Galaxy Note 8.

Galaxy Note 9 tilbyr raske nettverkshastigheter med forbedret 4X4 MIMO og Giga LTE-støtte. Og Samsung sa at prosessoren har en forbedret ytelse på 33% i forhold til Galaxy Note 8, og at GPU har en forbedret ytelse på 23%.

Tilleggsressurser

 • Samsung lanserer DeX-dongle: Slik stabler den opp til originalen (TechRepublic)
 • Bilder: Galaxy Note 9 viser hver detalj (CNET)
 • Vil Samsung Note 9 lide samme skjebne som Galaxy S9? (CNET)

Hva er DeX?

DeX-modus er et Android-basert grensesnitt som lar smarttelefonen brukes med en ekstern skjerm for en PC-lignende opplevelse. Ved å bruke en dongle eller en multi-port adapter gjør det enkelt å koble til en ekstern skjerm med HDMI. Tidligere var det nødvendig med en dokkingstasjon for å bruke DeX med Samsungs smarttelefoner, men nå tar den bare en dongle eller en multi-port HDMI-adapter.

Tilleggsressurser

 • Hvordan Samsungs DeX kan endre produktiviteten på arbeidsplassen (TechRepublic)
 • Samsung DeX 101: Gjør en Galaxy-telefon til din primære datamaskin (ZDNet)

DeX-demo på Samsung Unpacked event for Galaxy Note 9

Bilde: Larry Dignan

Hva er S-pennen, og hvorfor betyr det noe?

Galaxy Note 9 inkluderer en fullstendig oppdatert S Pen-pennen med Bluetooth. S Pen har vært hjørnesteinen i Galaxy Note-linjen av smarttelefoner, og den nye versjonen er ment å legge til funksjonalitet for forretningsbrukere.

Dette er første gang S Pen har tatt med en Bluetooth-lavenergimodul og antenne og superkapacitor. Superkapacitoren lar brukeren plassere S-pennen i holderen på Galaxy Note 9 i 40 sekunder for å gi den full lading; dette gir nok strøm til 30 minutters bruk eller å klikke på S Pen-knappen opptil 200 ganger.

S Pen kan fungere som en fjernkontroll for PowerPoint-presentasjoner eller lysbildefremvisning, enten det er direkte på telefonen eller med Galaxy Note 9 som kjører DeX og koblet til en dongle eller en multi-port adapter til en ekstern skjerm med HDMI. Dongelen og adapteren for flere porter selges separat som tilbehør.

Samsung S Pen i lavendel

Bilde: Larry Dignan

S Pen-funksjonene kan tilpasses ved å trykke og holde inne knappen på siden av pekepennen for å laste inn et program. Den valgte standarden kan være telefonens kamera, og brukeren kan presentere en lysbildefremvisning ved å trykke på S Pen-knappen en gang hver gang de vil gå videre til neste bilde.

Fjernkontrollalternativet ved å bruke S Pen for kameraet kan komme godt med i forretningsinnstillinger der gruppebilder blir tatt, sa Adam Kuhn, nasjonal produktsjef, Samsung Electronics America.

Programvareutviklingssettet (SDK) kommer ut i september 2018 slik at utviklere kan tilpasse opplevelsen med apper.

S Pen er fremdeles brukbar selv uten Bluetooth-tilkobling, for eksempel når telefonen er i flymodus.

Leveringsselskaper kan bruke S Pen og Galaxy Note 9 for signaturfangst, og den har funksjonalitet for detaljister som også behandler bestillinger.

S Pen tillater også brukere å ta notater når du er på farten gjennom funksjonen Screen-Off Memo, samt navigere, oversette og organisere notater gjennom Samsung Notes, og sende personlige tekster gjennom Samsung Live Message, som først ble introdusert i Samsung Galaxy Note 8.

Samsung inkluderer S-pennen med Galaxy Note 9 uten ekstra kostnad.

Tilleggsressurser

 • Hvordan bruke den oppdaterte S Pen med Bluetooth i Samsungs Galaxy Note 9 (TechRepublic)
 • Samsung S Pen refleksjoner: En differensierer i et mettet smarttelefonmarked (ZDNet)

Hvilke funksjoner kommer med Galaxy Note 9s kamera?

Kameraet på Galaxy Note 9 er målrettet mot amatørfotografer som ønsker å forbedre kvaliteten på bildene sine. Det er et 12MP bak dobbeltkamera med optisk bildestabilisering, og det inkluderer sensorer som identifiserer 20 forhåndsdefinerte vanlige scener, for eksempel et bilde av en blomst, plante, kjæledyr eller person. Sensoren optimaliserer bildet for den gjenkjente scenen.

Feilregistrering varsler brukeren hvis et bilde har et øyeblikk, en uskarphet, en linseflekk eller bakgrunnsbelysning. Varslingen gir brukeren en sjanse til å ta bildet igjen før han forlater scenen.

Det er også et 8MP frontvendt kamera, og en super slow-mo-modus.

Samsung Galaxy Note 9s kamera

Bilde: Larry Dignan

Hva er lagrings- og minnefunksjonene til Galaxy Note 9?

Samsungs Galaxy Note 9 vil være tilgjengelig i to størrelser: 6 GB RAM med 128 GB intern lagring med opptil 512 GB ekstern lagring tilgjengelig via en MicroSD, eller 8 GB RAM med 512 GB intern lagring med opptil 512 GB ekstern lagring tilgjengelig gjennom et MicroSD.

Så mye minne er nødvendig for funksjoner som DeX.

Hva er batteristørrelsen på Galaxy Note 9?

Galaxy Note 9s batteri er beregnet på hele dagen, med 4000 mAh. Dette er en betydelig økning fra 3 300 mAh tilgjengelig på Galaxy Note 8.

Hvilken sikkerhetsplattform kommer med Galaxy Note 9?

Galaxy Note 9 bruker Samsung Knox 3.2, som er Samsungs forsvarsgrad mobile sikkerhetsplattform. Dette er viktig fordi mobile enheter er en stadig økende sikkerhetsrisiko for organisasjoner.

"Millennials er denne nye kategorien arbeidere der 70% innrømmer å bryte IT-retningslinjene, enten det er å videresende en bedrifts-e-post til en Gmail-konto eller gjøre noe potensielt på enheten som kan være i strid med bedriftens politikk, " sa McCarty.

Tilleggsressurser

 • Hvordan Samsungs Knox holder forretningsdata private og sikre (TechRepublic)
 • Google Project Zero: Slik knakk vi Samsungs DoD- og NSA-sertifiserte Knox (ZDNet)
 • Risikoen for BYOD i bedriften (PDF) (TechRepublic)

Hva er fargevalg for Galaxy Note 9?

I USA vil Galaxy Note 9 være tilgjengelig i to farger: blå eller lavendel. Den blå smarttelefonen har en gul S-penn, og standard skriftfarge er gul. Lavendel-smarttelefonen kommer med en lavendel S Pen, og skrivingen vil være i lavendel.

Ytterligere farger vil være tilgjengelige i markeder utenfor USA.

Hvilket tilbehør er tilgjengelig for Galaxy Note 9?

Det er en ny dual-lader pad som lar brukere lade to enheter på en gang, for eksempel en telefon og en klokke. Dongle og multi-port adapter kan også kjøpes separat.

Tilleggsressurser

 • Bilder: Samsung Galaxy Note 9 smarttelefonvesker for profesjonelle (TechRepublic)
 • Samsung Galaxy Note 9 saker som allerede er til salgs (CNET)

Hva bør spillere vite om Galaxy Note 9?

Samsung har ikke oversett spillere med Galaxy Note 9. Med stereohøyttalere og en 6, 4-tommers Infinity-skjerm, holder Samsung dette publikummet som et alternativ med et vann-karbon-kjølesystem for å la enheten kjøre kjølig gjennom tunge spill.

Og spillet som tilsynelatende alle barn spiller, har vakt oppmerksomheten fra Samsung. Samsung tilbyr en Fortnite- kampanje slik at brukerne kan kjøpe en spesiell hud med bare begrenset tid i Android-butikken. Kanskje er det nok til å oppmuntre deg til å gjøre en Fortnite- dans.

Tilleggsressurser

 • Fortnite for Android lander sammen Samsungs Note 9 i årets mest etterlengtede app-arrangement (Download.com)
 • Fortnite på Android kan fremdeles kreve en Samsung-telefon, i det minste først (Download.com)
 • Slik spiller du Fortnite Mobile og vinner: En Battle Royale-guide for nybegynnere (Download.com)
 • Hvordan Fortnite nærmer seg analytics, cloud for å analysere petabytes av spilldata (ZDNet)

Hvor og når kan jeg kjøpe Galaxy Note 9?

Galaxy Note 9 vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling 10. august 2018, og den kommer i butikkene 24. august 2018. Alle amerikanske transportører vil motta enheten samtidig. En ulåst versjon vil også være tilgjengelig.

128 GB Galaxy Note 9 vil handle for $ 999.99 USD. 512 GB Galaxy Note 9 vil selge for $ 1, 249.99 USD.

Tilleggsressurser

 • Galaxy Note 9 starter på 1000 dollar med ny Bluetooth S-penn, AI-kamera, gigantisk batteri, 128 GB lagring (CNET)
 • Dette er de beste Samsung Note 9 forhåndsbestillingen (ZDNet)
 • Samsung begynner å ta forbehold for Note 9, kommer innen 24. august (ZDNet)
 • Samsung Galaxy Note 9-priser i Australia (ZDNet)
 • De beste Samsung Galaxy Note 9-alternativene for under $ 600 (TechRepublic)
 • Hvorfor prisene på iPhone og Android vil bli enda høyere (CNET)
 • Oppgaveliste for maskinvareinnkjøp (Tech Pro Research)

Hva er spesifikasjonene til Galaxy Note 9?

 • AP: Snapdragon 845: 10nm 64-biters Octa-core prosessor
 • Skjerm: 6, 4-tommers Quad HD + Super AMOLED, 2960x1440 (516ppi)
 • Nettverk: Forbedret 4x4 MIMO / CA, LAA, LTE Cat. 18
 • Kamera:
  bak:
  * Dobbelt kamera med Dual OIS (Optisk bildestabilisering)
  * Vidvinkel: Superhastig dobbeltpiksel 12MP, AF, F1.5 / F2.4, OIS
  * Telefoto: 12MP AF, F2.4, OIS 2X optisk zoom, opptil 10x digital zoom
  Foran: 8MP AF, F1.7
 • Hukommelse:
  6 GB RAM, 128 GB + MicroSD-spor (opptil 512 GB)
  8 GB RAM, 512 GB + MicroSD-spor (opptil 512 GB)
 • Batteri: 4 000 mAh
 • Dimensjon og vekt: 161, 9 x 76, 4 x 8, 8 mm, 201 g, IP68
 • OS: Android 8 Oreo
 • Wi-Fi: 802.11 a / b / g / n / ac, VHT80 MU-MIMO, 1024QAM
 • Tilkobling: Bluetooth v 5.0 (LE opptil 2 Mbps), ANT +, USB Type-C, NFC, Plassering (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

Samsung Galaxy Note 9

Bilde: Sarah Tew / CNET

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com