Samsung Galaxy Note 10: De 4 funksjonene forretningsbrukere vil ha

Hvordan gjenskape Samsung Bixby-knappen Lei av å slå den Bixby-knappen ved et uhell og måtte umiddelbart stenge den irriterende Bixby-appen? Fjern den knappen enkelt.

Samsungs etterlengtede Galaxy Note 10-smarttelefon er planlagt utgitt 23. august, og vil være den første av Note-serien som inkluderer en 5G-modell. Selv om Note 10 antas å være stort sett mer iterativ i forhold til den oppdaterte Galaxy Fold, står Samsung overfor en utfordring, ettersom flere brukere holder fast på smarttelefonene sine i lengre tid.

Den 5G-egnede modellen til Note 10+ kommandoer en betydelig premie, og med utbredt 5G mobilnett distribusjon fortsatt minst et år unna i de fleste markeder, vil å overbevise brukere om å oppgradere akkurat nå, krever betydelige forskjeller i forhold til hva som er tilgjengelig nå.

Her er fire funksjoner som forretningsbrukere vil trenge for å kjøpe en Galaxy Note 10.

1. Konsekvent 5G-opplevelse

Som en første generasjon 5G-smarttelefon vil den 5G-aktiverte Note 10+ ha mye å bevise både for forbrukere og forretningsbrukere - førsteinntrykk kan være make-or-break, og oppfatningen av innledende utrullinger av 5G mobilnett har variert fra wow til frustrasjon, ifølge CNETs Jessica Dolcourt.

Visstnok er brorparten av byrden for å sikre en jevn 5G-opplevelse mobilnettoperatører, selv om Samsung deler et visst ansvar for det. Tidlige tester av telefoner med Qualcomms Snapdragon X50-modem demonstrerte en dramatisk redusert batterilevetid. Potensielle forbedringer i energiforbruket i Snapdragon X55 er ment å forbedre ytelsen, men dette vil bare være tilgjengelig med AT&T- og T-Mobile-versjonene av Galaxy S10 +, med Verizon-modellen som mottar den første generasjonen X50-modem. Ryktene peker på X55-frakt med Galaxy S11.

På samme måte har problemer med varmespredning plaget Galaxy S10 5G, med tester på T-Mobile i New York og Verizon i Chicago - i temperaturer på eller over 90 grader - som fikk telefonene til å slippe ned til 4G for å avkjøle seg. Bruk av mmWave-frekvenser krever høyere kraft for å motta og overføre signaler, som igjen bruker mer strøm, og genererer spillvarme. Dette kan være skadelig for batteriets levetid dag til dag, samt batteriets generelle levetid.

2. rimeligere priser

Prisene for Galaxy Note 10 i Europa ble lekket av Roland Quandt på WinFuture.de, med forventet prisfastsettelse til € 999 (omtrent $ 1114 USD) for standard Note 10, og € 1149 (ca. $ 1, 282 USD) for den større Note 10+ . Historisk sett er Samsungs priser mellom Europa og USA identiske - det vil si at den ikke konverterer, bare valutasymbolet blir endret - noe som gjør det sannsynlig at Note 10-retails i USA for 999 dollar, omtrent som Galaxy Note 9 gjorde.

Heldigvis kunngjorde Samsung relativt lavere amerikanske priser på $ 949, 99 for Galaxy Note 10 og 1099, 99 dollar for Galaxy Note 10+, for både transportør og ulåste versjoner. Galaxy Note 10+ 5G på Verizon starter på 1.300 dollar.

Samsung Bixby 2.0: En innsideveiledning (gratis PDF)

For bedre eller verre setter dette Galaxy Note 10 til samme prispunkt som iPhone XS. Løpende prisvekst på telefoner har vært et problem i flere år, selv om de vurderer verdiskapning som større Flash-lagring og pekepennen - markeringsfunksjonen i Note-lineupen - Samsungs priser er konkurransedyktige med Apples.

Tilbehørsbunter eller andre verdiskapninger kan gjøre Note 10 mer attraktiv for forretningsbrukere, selv om utsiktene til å betale $ 1000 for en ikke-5G-telefon ettersom utbredte 5G-distribusjoner er rundt hjørnet, kan være lite tiltalende for noen.

3. Et brukergrensesnitt som ikke er visuelt urovekkende

Samsungs relativt nylig introduserte One UI - etterfølgeren til Experience, som var etterfølgeren til TouchWiz - er en forbedring i forhold til selskapets tidligere Android-grensesnitt, men gitt den uhyggelige visuelle kvaliteten og systemytelsen til TouchWiz, hadde Samsung ikke noe annet enn å gå opp.

Én brukergrensesnitt er ikke uten krenkere, men Samsungs samfunnsforum er full av klager på oppdateringen.

4. Hodetelefonkontakter og microSD-kortspor

En av de viktigste skillene til Android-smarttelefoner er deres allsidighet og utvidbarhet. Mens Googles Nexus og Pixel unngikk utvidbar lagring i årevis, er det bare nyere modeller som har forlatt 3, 5 mm-hodetelefonkontakten - noe som gjør Samsungs tilbud mer attraktivt.

Note 10 forventes å fjerne microSD-kortsporet, mens alle modeller antas å mangle en 3, 5 mm hodetelefonkontakt. Tapet av microSD er kanskje ikke et vesentlig problem, da Note 10 har opptil 512 GB maksimal lagring fra fabrikken, selv om tapet av en hodetelefonkontakt kan avskrekke noen brukere fra å oppgradere.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com