Gjennomgang: LogMeIn Ignition for Android-smarttelefoner

LogMeIn har nylig gitt ut en Android-versjon av sin Ignition mobile desktop desktop-app; appen lar deg få tilgang til og kontrollere flere Mac- eller PC-maskiner fra håndflaten.

spesifikasjoner

  • Produkt: LogMeIn Ignition for Android
  • Språk: EN, ES, FR, DE, IT, NL, JP
  • Kompatibilitet: Android 1.5 og nyere
  • Sikkerhet: AES 256-bits kryptering (Lær mer om LogMeIn-sikkerhet)
  • Pris: $ 29.99

Hvem er målmarkedet?

LogMeIn lager produkter for forretningsbrukere og forbrukere, og LogMeIn Ignition for Android skiller seg over den linjen. Du kan bruke den til å få tilgang til flere hjemme-PCer eller få tilgang til PCer i hele bedriften. Fordi det tilbyr en sikker tilkobling, kan du gjøre mer avanserte oppgaver som å legge til brukere i serveradministrasjonskonsoller, starte Exchange-servere på nytt eller sjekke sikkerhetskopieringsoperasjoner.

Hvilket problem løser det?

Selv om ekstern tilgang ikke er en ny funksjon i markedet for mobile applikasjoner, bringer LogMeIn Ignition et robust, brukervennlig verktøy for ekstern tilgang til Android-plattformen.

Utrolige funksjoner

Enkel konfigurering

Jeg var ikke sikker på hva jeg kunne forvente når jeg skalde ut $ 30 for LogMeIn Ignition for Android. LogMeIns produktturné utpekte produktet som enkelt å bruke og sette opp, men jeg var ikke sikker på hvor mye konfigurering jeg måtte gjøre på datamaskinen eller Android-enhetssiden. Det viser seg at det er enkelt å konfigurere datamaskinen og Android-enheten din.

Først må du opprette en brukerkonto på LogMeIns hjemmeside. Denne kontoen er hva du vil bruke til å logge på via Android-enheten din eller en annen ekstern datamaskin.

Deretter må du laste ned og installere LogMeIn Free (eller premium LogMeIn Pro hvis du vil ha mer avanserte funksjoner) på datamaskinen du vil ha tilgang til eksternt. Du vil logge inn på LogMeIn Free med kontoen du opprettet på nettstedet. I tillegg til å støtte mobile enheter, vil denne stasjonære appen la deg få ekstern tilgang til datamaskinen din fra alle andre Internett-tilkoblede datamaskiner.

Last ned og installer LogMeIn Ignition-appen ($ 29.99) fra Android Market. Da logger du på LogMeIn.com-kontoen, akkurat som du gjorde med desktop-klienten.

Ét-trykk tilgang til eksterne datamaskiner

Når du har installert LogMeIn Free (eller Pro) programvaren på hver av datamaskinene dine, er det veldig enkelt å få tilgang til dem fra LogMeIn Ignition.

LogMeIn Ignition krever at du logger deg på før du kan få tilgang til noen av datamaskinene dine; Dette betyr at du kan lagre alle brukernavn og passord for eksterne datamaskiner i appen. Når du er autentisert via appen, klikker du bare på navnet til en ekstern datamaskin for å øyeblikkelig være logget på og føres til det eksterne skrivebordet.

Multi-touch navigasjon

Når du er logget inn på den eksterne datamaskinen din, gir LogMeIn Ignition deg et par måter å bruke berøringsskjermen til å navigere på: Skjermbevegelser eller Musebevegelser.

Når innstillingen Skjermbevegelser er aktivert, er markøren stasjonær, og du kan dra skrivebordet rundt for å plassere elementet du ønsker å klikke under markøren. Dette er standard når du installerer LogMeIn Ignition.

Med Mouse Moves-innstillingen får du en mer tradisjonell desktop-følelse fordi du beveger markøren rundt på skjermen med fingeren. Dette virker bare mye mer intuitivt enn å ha en statisk markør.

I tillegg til disse to modusene, har du flertangsstøtte for klype-til-zoom, som lar deg raskt zoome inn eller ut av skrivebordet for å gjøre en meny eller annet element lettere å lese eller klikke.

Hva er galt?

LogMeIn Ignition har fungert veldig bra i løpet av de få dagene jeg har brukt den. Det er to ting som kan påvirke bruken av LogMeIn Ignition, så jeg tror de er verdt å merke seg; Jeg anser imidlertid ikke at noen av problemene er en feil ved programvaren.

Enhetsskjermstørrelse kan ha betydning for navigering

Avhengig av størrelsen på enhetens skjerm, kan det hende du synes det er mer eller mindre vanskelig å navigere på det virtuelle skrivebordet. Det er behagelig å bruke LogMeIn Ignition på 4.3 "-skjermen på EVO 4G, men jeg er ikke sikker på om du vil få den samme opplevelsen hvis du bruker en mindre enhet som en Droid Eris eller en HTC Hero.

Tidkrevende installasjon

Avhengig av antall datamaskiner du vil ha tilgang til fjernkontrollen, kan prosessen med å installere LogMeIn Free (eller Pro) også være tidkrevende. Jeg har 6 datamaskiner som jeg ønsket å koble til, så det tok litt tid å få ting satt opp.

Konkurransedyktige produkter

  • PhoneMyPC
  • RemoteDroid

Ergo for virksomheten

LogMeIn Ignition er et raskt og brukervennlig alternativ for å få tilgang til eksterne datamaskiner via din Android-smarttelefon. Etter hvert som mobile enheter blir standard innen bedriften, vil det å ha en pålitelig, sikker og brukervennlig fjernkontroll-app være et krav. LogMeIn har i mange år betjent IT-avdelinger med produkter som LogMeIn Backup og LogMeIn Rescue, så det er hyggelig å se selskapet utvide produktene til Android-plattformen.

Last ned LogMeIn Ignition ved å skanne QR-koden over.

Få tips og nyheter om smarttelefoner i innboksen din TechRepublic Smartphones nyhetsbrev, levert hver torsdag, inneholder tips om hvordan du distribuerer og administrerer smarttelefoner i bedriften, produktanmeldelser, nyhetsoppdateringer, fotogallerier og mer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com