Pixel 3a og 3a XL: Begrunner de manglende funksjonene besparelsene?

Slik bruker du Pixel 3-samtalevisning Pixel 3-telefonene har en hendig funksjon som viser og transkriberer samtaler. Jack Wallen viser deg inn og outs.

Pixel 3a og 3a XL er meget dyktige "mellomtone-flaggskip" fra Google, rettet mot markedet Google forlot i 2016 med avvikling av Nexus 5X og 6P. For $ 399 for Pixel 3a, og $ 479 for Pixel 3a XL, gir duoen stort sett den samme Pixel-opplevelsen som den relativt sett dyrere Pixel 3 og 3 XL.

Imidlertid er det noen viktige forskjeller og mindre kompromisser som er gjort for å nå dette prispunktet. TechRepublic sorterer ut forskjellene for å hjelpe deg i planer for kjøp av smarttelefoner og massedistribusjonsplaner.

Hvordan sammenligner Pixel 3a og 3a XL med Pixel 3 & XL?

Mellomtonen Pixel 3a og 3a XL er stort sett den samme telefonen når det gjelder erfaring. De fire Pixel 3-modellene på markedet deler det samme høyt anerkjente bakkameraet, som Google er sterkt i gang med i reklame som bedre enn den som fantes i $ 999 iPhone XS. Den rimeligere Pixel 3a og 3a XL mangler "Pixel Visual Core", en co-prosessor først sett på Pixel 2 som hjelper til med etterbehandling av bilder, og skyver denne oppgaven på Qualcomm Snapdragon 670, som er beskjedent tregere enn Snapdragon 840 som er funnet i premium Pixel 3. Det fremovervendte vidvinklede "selfie-kameraet" mangler på de billigere Pixels, selv om det standard frontvendte kameraet fortsatt er.

Andre mindre endringer inkluderer mangel på trådløs lading, bruk av AGC Dragontail X Glass for å beskytte skjermen i stedet for Corning Gorilla Glass, en polykarbonat bakside, og en front- og bunnhøyttaler, i stedet for doble fronthøyttalere. Pixel 3a og 3a XL er bare tilgjengelig i en 64 GB-modell uten microSD-spor, mens Pixel 3 og 3 XL har en 128 GB-modell (men fremdeles ingen microSD-spor.) Google Photos-sikkerhetskopier støtter bare "High Quality", men ikke "Original kvalitet" uten ekstra lagringsgebyr.

Den budsjettvennlige Pixel 3a & XL har noen positive endringer, med retur av 3, 5 mm-hodetelefonkontakten, og Pixel 3a XL er ganske enkelt en større versjon av Pixel 3a - og undgår det sterkt kritiserte hakket fra Pixel 3 XL. Begge lanserer med Android 9 Pie, og vil motta den samme programvarestøtten - Pixel 3a og 3a XL vil motta Android Q Beta neste måned, og begge vil være de første som mottar Android Q (10) ved starten av generell tilgjengelighet .

Hvordan kan Pixel 3a og XL sammenlignes med andre mellomtone-smarttelefoner?

For å si det kortfattet, sammenligner de ekstremt gunstig.

Typiske mellomtone Android-smarttelefoner gjør ofte vanskelige kompromisser for å nå et bestemt prispunkt. HMD Global (Nokia), produsent av populære Android-smarttelefoner, ble tvunget til å finne nye produksjonspartnere etter klager på dårlige marginer fra FIH Mobile. Nokia 7.1 er et prisverdig forsøk på en $ 350-telefon, men siste generasjon Snapdragon 636 sliter selv med Android-byggene med lite oppblåsthet, og anmeldere har klaget på at bakgrunnsbelysning på skjermen er ujevn.

På grunn av Googles egenutviklede etterbehandling av bilder, vil ingen mellomtone Android-telefoner - selv med samme sensor - være i stand til å matche Pixel 3a og XL.

Programvarestøtte er også noe skjelven blant Android OEM-er. Til tross for initiativer for å gjøre det enklere for smarttelefonprodusenter å bygge nye OS-bilder, er muligheten til å gjøre det fortsatt ujevn, med mange OEM-er som bare leverer kvartalsvise sikkerhetsoppdateringer og færre større versjonsoppdateringer enn Google.

Hva er riktig for meg?

Hvis du kjøper en smarttelefon til deg selv, bør du vurdere om du har budsjett til å bruke litt mer på en premium smarttelefon. For en enhet du kan bruke i et par timer per dag, kan mindre problemer komme raskt opp. Hvis trådløs lading er et must, er Pixel 3a ikke noe for deg. For personlig bruk - spesielt spill - kan den tregere Snapdragon SoC være en kilde til frustrasjon.

For bedriftsdistribusjoner må du imidlertid ikke se lenger - 3a & XL-ytelsen for pris er den beste i Android-økosystemet. Forsikringsjusterere, etterlevelsesinspektører og de som er i bygging vil dra nytte av kameraet i solid kvalitet, ettersom små detaljer som kan gå tapt i høystøyskameraer på billigere smarttelefoner, kommer gjennom rent her. På samme måte mottar Pixel-telefoner programvarestøtte med lengre levetid enn andre Android-smarttelefoner; de vil forbli sikrere og oppdaterte over lengre tid.

For mer, sjekk ut "Google Pixel 3a spesifikasjoner, pris og funksjoner har nesten perfekt timing gitt 4G til 5G overgang" og "Google Pixel vs. Samsung Galaxy: Hvilket er bedre for bedriften?"

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com