Panasonics nye robuste nettbrett FZ-T1 kan brukes i øsende regn og overleve 5-fots dråpe

Android P: Hva du trenger å vite Her er oversikten om Android P, inkludert oppdateringer til Google Assistant, en ny funksjon som forbedrer batteriets levetid og mer.

Panasonic, hovedleverandøren av Toughbook robuste bærbare datamaskiner til industriell bruk, har introdusert en Android-drevet mobilenhet. Panasonic Toughbook FZ-T1 har en integrert strekkodeleser, og er beregnet for bruk tilsynelatende mer som en PDA enn en telefon eller nettbrett - den offisielle pressen gjengir utelater Dialer-appen fra startskjermen. På samme måte er det bare en Wi-Fi-modell tilgjengelig.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Selskapet omtaler produktet som en "robust håndholdt for virksomheten." Den har mikrofoner, og kan brukes som en telefon, noe som gjør navnet til et mysterium gitt at Panasonic tilbyr Windows og Android-nettbrett under navnet "Toughpad".

Som det er, er Toughbook FZ-T1 drevet av en Qualcomm Snapdragon 210, med fire kjerner som kjører på en beskjeden 1, 1 GHz. Den har en 5 "720p-skjerm, som selskapet bemerker at de kan brukes med hanskede hender eller en valgfri passiv pekepenn. Den har 2 GB RAM og 16 GB lagring, og et microSD-kortspor for utvidet lagring. Systemet leveres med Android 8.1 Oreo, i samsvar med til en pressemelding, noe som er noe overraskende ettersom industrimålrettede enheter pleier å ligge noe bak forbrukerenheter i Android-versjonering.

Merk at batteriet er vurdert til å vare i 12 timer og kan byttes varmt. Lading gjøres med kontaktpinner i stedet for å koble til en microUSB-kabel for ekstra holdbarhet, ettersom disse pluggene har en endelig plugg / koble levetid. Flere enhets brygger vil være tilgjengelige for større distribusjoner. Panasonic bemerket i utgivelsen at "et langtrekkende pistolgrep med strekkodelesere" er i utvikling, og vil være tilgjengelig tidlig neste år.

Wi-Fi-bare SKU er priset til £ 1, 142 ($ 1, 519) pluss moms, mens den 4G-kapable modellen er priset til £ 1, 214 ($ 1, 615). Den eneste Wi-Fi-SKU-en vil være tilgjengelig i august, med den 4G-egnede versjonen som kommer neste måned. Begge enhetene har tre års garanti. I Europa er 4G-versjonen låst opp, mens i Japan er separate modeller tilgjengelige låst for NTT Docomo og AU.

Foreløpig har Panasonic bare kunngjort tilgjengeligheten i Europa og Japan, selv om en nordamerikansk utgivelse ser ut til å være sannsynlig - mens selskapets "Let's Note" -serie av holdbare (om enn ikke robuste på samme måte som Toughbooks vanligvis er) bærbare datamaskiner er typisk japansk-eksklusive enheter, Toughbook-merkede enheter ser regelmessig større internasjonale utgivelser.

Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Panasonic Toughbook FZ-T1 har en integrert strekkodeskanner, og er beregnet for bruk tilsynelatende mer som en PDA enn en telefon.
  • Foreløpig har Panasonic bare kunngjort tilgjengeligheten i Europa og Japan, selv om en nordamerikansk utgivelse ser ut til å være sannsynlig.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com