MWC19 Los Angeles: Savu Technologies adresserer fysisk sikkerhet for mobiltelefoner

MWC19 Los Angeles: Savu Technologies adresserer fysisk sikkerhet for mobiltelefoner Savu Technologies har utviklet produkter som demper effekten av biologisk celleforandring som oppstår ved bruk av smarttelefoner.

TechRepublics Macy Bayern snakket med Paul Ross medgründer av Savu Technologies på Mobile World Congress 2019 i Los Angeles om Savus løsninger for å beskytte mobiltelefonbrukere mot celleskader. Følgende er et redigert utskrift av samtalen.

iPhone 11: Et jukseark (gratis PDF) (TechRepublic)

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Paul Ross: Mobiltelefonteknologi og SafeWave-teknologi er i utgangspunktet teknologi som er basert på forskning fra det katolske universitetet i Amerika i Washington, DC. Vi er her for å lage sikker teknologi for mobiltelefoner, og for å adressere den potensielle biologiske celleendringen fra bruk av mobiltelefoner .

Vi har et utvalg av to produkter, som er koder og etuier for Apple-produkter. Og vi har en avtale med Arrow for global produksjon og logistikk. Og som sagt, vi har et forhold til det katolske universitetet i Amerika for forskningen.

Produktet avbøter mot biologisk celleforandring som et resultat av bruk av telefoner. Vi vet at biologisk celleforandring skjer, men det vi ikke kan gjøre er å relatere årsaken til den biologiske celleendringen til en spesifikk medisinsk tilstand. Det er en ting som folk ikke vet.

Selve produktet er aktivt og intelligent, så det analyserer faktisk signalet på mobiltelefoner og bestemmer når beskyttelsen er nødvendig for å finne sted. Det er ingen effekt på bruken av mobiltelefonen, og det er ingen effekt på SAR, som er reguleringen av telefonen.

Når det gjelder markedet, er det rundt 5, 1 milliarder brukere. Og for uavhengig forskning er 86% av befolkningen klar over mulig helserisiko, og 29% iverksetter allerede tiltak mot det.

Forretningsmodell: Vi ser på å bringe ladetagger og mobiltelefonsaker til markedet, B2C gjennom en Arrow-godkjent Indiegogo publikumsfondskampanje og B2B gjennom nettverk der vi tilbyr produktet for eksklusive lisenser for nettverksområdet. Merkevareinnvirkning på det: 74% av befolkningen mener at det er en positiv merkevareinnvirkning for ethvert nettverk som tilbyr denne teknologien som en del av deres tilbud.

Forretningsmodell: Vi ønsker også å gå til direkte integrasjon av håndsett med produsentene på sikt. Vi tror at 62% av folk faktisk vil betale mer for selve telefonen hvis det var innebygd ved kilden.

Konkurranse: Vi er den eneste aktive teknologien, den eneste intelligente teknologien. Det er mange mennesker der ute med blokkering eller edelstener - de fungerer ikke. Vi er den eneste, og IP-en er beskyttet. Vi har bygget en pakke med IP i løpet av de siste fem årene.

Partnere: Vi har et erfarent team ombord. Når det gjelder grunnleggerne, mange år i virksomhet. Arrow-sertifisert og Arrow Technology. TTP, våre teknologipartnere i Cambridge. Selskapet er finansiert privat for øyeblikket, så vi ser ikke etter investeringsfond, og vi vil starte på en Indiegogo-kampanje mot slutten av året.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com