Administrer prosjekter på din iPad med LiquidPlanner

Da jeg skrev om SaaS-prosjektstyringsapper for iPhone, manglet den siste versjonen av LiquidPlanner iOS-appen påfallende, fordi den gikk gjennom godkjenningsprosessen til App Store. Heldigvis hadde jeg nylig muligheten til å bruke litt tid på å teste ut den siste LiquidPlanner-appen på min iPad. (Merk: LiquidPlanner er også tilgjengelig for Android.)

Komme i gang med LiquidPlanner

Når du logger deg på LiquidPlanner-appen, vil du se en godt designet startskjermbilde ( figur A ) hvor du kan se og svare på nylige kommentarer igjen i prosjektarbeidsområdet, i tillegg til Oppgaver, Milepæler og hendelser. Figur A

Hjemskjermen til LiquidPlanner på en iPad.

En prosjektleder og hans eller hennes team kan ha full tilgang til prosjektene sine i LiquidPlanner med denne appen. Det er full støtte for å opprette og redigere pakker, prosjekter og mapper. Disse funksjonene er skarpe og responsive. Andre fine detaljer inkluderer støtte for tilpassede felt og dra-og-slipp-prioritering av prosjektoppgaver. Mobilbrukere vil kunne ha full tilgang til LiquidPlanner-plattformen for å styre prosjektene sine.

LiquidPlanner-appen er også rask og responsiv når du legger til eller sletter oppgaver. Når du trykker på en knapp- eller feltalternativ, svarer appen uten merkbar lagringstid. Dialogen for å legge inn gjenværende tid ( figur B ) er også veldig estetisk tiltalende og lett å følge. Figur B

Legg inn et tidsberegning i LiquidPlanner.

LiquidPlanner legger vekt på brukervennlighet og brukeropplevelse, og tilbyr konsistens mellom både SaaS-plattformen og iPad-appen.

Visninger i LiquidPlanner-mobil

LiquidPlanner tilbyr flere visninger som lar deg se nærmere på prosjektplanleggingsinformasjon, så lenge du er online og får tilgang til appen.

My Work-visningen inkluderer støtte for People Switcher (medlemsvelger), som lar prosjektledere og team se de nåværende prosjektoppgavene til de enkelte teammedlemmene ( figur C ). Figur C

People switcher i LiquidPlanner.

Å utvide denne funksjonen til LiquidPlanner-appen er med på å forbedre kommunikasjonen og fremme samarbeidet med andre prosjektgruppemedlemmer gjennom åpenheten det gir i prosjektgruppens andre teammedlemmer.

Prosjekter-visningen inkluderer nå en eier-kolonne ( figur D ). Dette synspunktet er en rask måte å drille deg ned i dine individuelle prosjekter. Figur D

Prosjekter-visningen har en eier-kolonne.
Den nylige visningen lar en mobil bruker se nylige endringer i prosjekter ( figur E ). Figur E

Den nylige visningen i LiquidPlanner.

Når du trykker på noen av de nylige aktivitetene i denne visningen, kan du redigere eller endre den etter behov.

Du vil alltid ha den nyeste prosjektinformasjonen på iPad-en din med denne appen. Min favorittbrukssak for disse visningene er når jeg møter med klienter, fordi LiquidPlanner-appen som kjører på en iPad med Retina-skjerm, kan bidra til å vise et prosjektlags fremgang grafisk for publikum som kanskje eller ikke har en prosjektledelsesbakgrunn ved å bruke appens visninger.

Få tilgang til LiquidPlanner-sjekklistene

LiquidPlanner implementerte også sine nye sjekklistfunksjoner i mobilappen ( figur F ). Jeg ga denne nye funksjonen høye karakterer da jeg skrev: "Bruk LiquidPlanners sjekklister for å spore prosjektoppgaver og kommunikasjon." Figur F

LiquidPlanner sjekklister blir mobile.

Tillegget av LiquidPlanner-sjekklister til mobilappen er ganske rent og nyttig. Du kan bruke sjekkliste-funksjonen for å legge til flere detaljer til prosjektoppgaver i LiquidPlanner. Det er viktig at du ikke ser dem slik du vil gjøre en oppgaveliste-app som OmniFocus eller Things.

Mobilt samarbeid med LiquidPlanner

Et annet stykke LiquidPlanner-godhet som overfører til iPad-appen er tilgang til kommentarer og filvedlegg. Du kan legge til nye kommentarer, svare på kommentarer, redigere kommentarene dine eller bruke @symbol for å rette en kommentar til et spesifikt prosjektmedlem.

Og når du åpner et filvedlegg, kan du trykke på Handling-knappen og redigere filen i den aktuelle appen på iPad-en. Du kan også legge ved bilder du tar med iPad-kameraet ditt (dette er flott for å ta tavleregninger) for å legge enda flere detaljer til en gitt oppgave.

Siste tanker

LiquidPlanner får det når det gjelder mobil brukeropplevelse ved å tilby en app som er funksjonsrik, responsiv og krever bare minimalt med oppsett og en kort læringskurve. Som en mobil prosjektstyringsapp, tilbyr LiquidPlanner tilgang, samarbeid og visningsalternativer som kan hjelpe prosjektledere og teamene deres bedre å administrere prosjekter og kommunisere, uavhengig av om de er på et kundeside, reiser eller jobber fra sitt forretningskontor.

Har du brukt LiquidPlanner på iPad-en din? Del opplevelsen din i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com