Leaderboard: De 10 beste Android-smarttelefonene

Android-enheter har totalt oversvømmet dagens smarttelefonmarked. Det inkluderer en håndfull virkelig gode og en haug med middelmådige. Android-invasjonen har gitt mange valg på mange forskjellige prispunkter, men det gjør det nesten umulig å følge med på hvilke telefoner som for øyeblikket er best.

Så jeg oppdaterer listen over de beste Android-smarttelefonene nå som vi er på vei inn i slutten av feriesesongen, og alle telefonprodusentene er i utgangspunktet ferdige med å gi ut store enheter frem til begynnelsen av 2012.

Det har blitt så mange sterke Android-telefoner utgitt de siste månedene at listen min nesten har endret seg siden min siste store oppdatering på våren. Bare en enhet (Samsung Galaxy 4G) er igjen på listen siden april.

En annen ting som er annerledes i denne oppdateringen av topplisten, er at HTC ikke lenger er den store spilleren. HTC eide fire av de ti beste plasseringene om våren, men bare en HTC-enhet laget listen denne gangen. Selskapet har blitt gitt opp av Motorola, som har sluppet løs en flåte av avanserte design i løpet av andre halvår av 2011, og fem av dem kom videre til denne listen, inkludert nummer 1-valget.

Lysbildefremvisning

Den beste måten å se denne listen på er ledsagerens fotogalleri, som tilbyr et lysbildefremvisning av hver av de 10 Android-enhetene. Hvis du ikke liker lysbildefremvisning, kan du se det som en liste nedenfor. Jeg har også lagt inn en lenke til den fullstendige CNET-gjennomgangen for hvert av enhetene.

1. Motorola Droid Razr

Jeg var ekstremt skeptisk til dette apparatet da det ble kunngjort. Å bringe tilbake Razr-merket (Motorolas veldig populære flip-telefon fra nesten et tiår siden) virket som en dårlig gimmick. Men med merkenavn til side, er den utvendige designen til denne enheten tynn, lett og solid - en flott kombinasjon. Den er også superrask (takket være en 1, 2 GHz CPU og Verizon LTE-tjeneste), har en flott skjerm, solid batterilevetid og Motorolas dockingfunksjon på Webtop. Noen mennesker vil synes at den 4, 3-tommers skjermen er litt stor, og den har ikke et avtakbart batteri, men Razr representerer den beste allround-designen i Android-universet, foreløpig.

2. Samsung Galaxy Nexus

Smarttelefonen som snart kunne overhale Droid Razr for topplasseringen er Galaxy Nexus, som bare treffer markedet på det tidspunktet jeg skriver denne listen. Dette er den nye "Google-telefonen", som går i fotsporene til Nexus One og Nexus S. Det er den første telefonen som kjører Android 4.0 "Ice Cream Sandwich." Den har et lignende buet design som Nexus S, som ble laget av Samsung. Jeg foretrukket ærlig Nexus One-designet (laget av HTC) fremfor en av de nyeste Nexus-maskinvaremodellene. Likevel er Galaxy Nexus et allsidig, raskt, godt designet apparat som vil være tilgjengelig på Verizon i USA og en rekke andre transportører over hele verden.

3. Motorola Atrix 2

Jeg kalte Motorola Atrix "banebrytende" da den ble utgitt i april. Dette skyldtes mest muligheten til å legge til en bærbar eller stasjonær opplevelse ved hjelp av Motorolas Webtop-programvare. Motorola har nå utvidet Webtop til flere smarttelefoner, og seks måneder etter å ha sluppet den første Atrix, har Motorola oppgradert produktet med raskere internals, en nyere versjon av Android (2.3), og et bedre kamera. Enheten er perfekt størrelse (ikke overdimensjonert som Razr) og føles solid og behagelig i hånden. Med sin dokkingsevne og generelle allsidighet er det et spesielt godt valg for profesjonelle.

4. Samsung Galaxy S II

Som jeg har sagt før, har jeg aldri vært stor tilhenger av Samsungs smarttelefondesign. De bruker mye plast, noe som gjør telefonene veldig lette, men de har også en tendens til å føles glatte og ikke veldig solide. Galaxy S II har en mye hyggeligere følelse. Det ytre er fremdeles stort sett plast, men det er strukturert, så det føles mye bedre i hånden din. Denne telefonen er supertynn, har en flott skjerm og et kraftig funksjonssett. TouchWiz UI er ganske svak, men Samsung har minimert det til et poeng at standard Android UI skinner gjennom mye mer. Galaxy S II er også en av telefonene som er mest universelt tilgjengelig over hele verden.

5. Motorola Droid Bionic

Vi måtte vente hele året på at Droid Bionic skulle komme. Det ble kunngjort på CES 2011 i januar og forventet å bli en av årets beste smarttelefoner, men det møtte gjentatte forsinkelser. Bionikken som ankom i høst lignet ikke på Bionic vist på CES (som hadde en lignende design som den originale Atrix). Den nå tilgjengelige Bionic ser ut som en kraftigere versjon av den gamle Droid X. Den har et industrielt utseende, god batterilevetid og høy hastighet fra topp maskinvare og Verizon LTE 4G-tjeneste. Det er ikke den flasheste telefonen på markedet, men den er svært funksjonell.

6. HTC Amaze (også kjent som HTC Sensation)

HTC har hatt det tøft med å følge med Motorola i andre halvdel av 2011, men den HTC-enheten som laget denne listen er veldig bra. HTC Amaze er navnet på HTC Sensation som er tilgjengelig i USA på T-Mobile. Den har en kompakt, avrundet design som minner meg om Nexus One og den originale HTC Desire. HTC Amaze har også en dual core-prosessor, 8MP-kamera, heftig design og T-Mobils HSPA + -nettverk.

7. Motorola Photon

Dette er en fetter av Droid Bionic som er nevnt over, bare denne har en bedre maskinvaredesign og den kjører på Sprint i stedet for Verizon. Det er en annen fartsdemon. Den har en dual-core NVIDIA Tegra-prosessor og kjører på Sprint / Clearwire WiMAX-nettverk for 4G. I likhet med Bionic og Motorola Atrix 2, inkluderer Photon Motorolas Webtop-programvare og muligheten til å legge til en PC-lignende opplevelse på skrivebordet eller i den bærbare dokkingstasjonen. Den har til og med en fin liten kickstand som mange av HTC-enhetene som ThunderBolt. Denne enheten har 4G WiMAX-evne siden den er eksklusiv for Sprint (i USA).

8. T-Mobile G2x (LG)

En av de best bevarte hemmelighetene er T-Mobile G2x, laget av LG. Sammen med Galaxy Nexus er dette den eneste telefonen på listen som kjører aksjen Android OS, og det er et stort pluss etter min mening. G2x har et veldig polert design av høy kvalitet med mye metall. Den har rikelig med hastighet å forbrenne, og formfaktoren er litt mindre, ligner på HTC Amaze. Det er ikke stort som Droid Razr, så det kommer til å appellere til folk som ønsker et mindre, mer bærbart design eller bare har mindre hender.

9. Motorola Droid 3

Den opprinnelige Motorola Droid var enheten som virkelig lanserte Android smarttelefonrevolusjonen (de tidligere Android-enhetene var ikke imponerende og klarte ikke å tiltrekke publikum). Den tredje generasjonen Moto Droid er på denne listen fordi det er den beste Android-enheten med et maskinvaretastatur. De fleste Android-kjøpere - til og med BlackBerry-konverterer - beveger seg bort fra maskinvaretastaturer til full berøringsskjerm, men siden det fremdeles er noen die-hards der ute, ønsket jeg å sette minst en maskinvare-tastaturenhet på listen. Bortsett fra tastaturet, har ikke Droid 3-maskinvaren noe spesielt, og den mangler Verizons 4G LTE, så husk å huske på før du velger det utelukkende basert på tastaturet.

10. Samsung Galaxy S 4G

Samsung kom til Android-økosystemet med et smell i 2010, og plasserte sin Galaxy S-serie smarttelefoner på mange forskjellige transportører i mange forskjellige formfaktorer. Den første etterfølgeren til den første linjen av Android-telefoner var Samsung Galaxy S 4G i begynnelsen av 2011. Den var veldig lik fjorårets Galaxy S-linje, men den la til HSPA + -evne (som T-Mobile tvilsomt kaller "4G") og en svelte form faktor som ikke føles så placticy som de fleste av fjorårets modeller. Det er ikke fullt så fint eller så kraftig på Galaxy S II, men det er også mye rimeligere og fremdeles et solid valg.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com