Hold nettbrett-skjermene rene med denne hendige DIY-metoden

Hvis du er en administrator i et selskap som distribuerer nettbrett til brukere, vet du at de vanligvis returneres med uhyggelige fingeravtrykk og flekker - eller at du har blitt vant til at brukere klager på de smøre skjermene. Vel, jeg har en nesten idiotsikker måte å forhindre striper og fingeravtrykk på sluttbrukertabletter. Ikke bare vil det spare deg for hodepinen ved å høre om dette problemet, det vil redusere tiden du må bruke på rengjøring av skjermer når de kommer tilbake.

Nå skal jeg forord dette ved å si at den åpenbare metoden for å beskytte nettbrett er å kjøpe skjermbeskyttere. De vil ikke holde flekker og fete fingeravtrykk fra å komme seg fram på skjermen, men de hjelper til med å forhindre riper. Og når tablettene blir returnert til deg, er alt du trenger å gjøre å skrelle av beskytteren og erstatte den. Selvfølgelig kan det bli dyrt, og alle vet hvor mye en smerte skjermbeskyttere er å få "helt riktig."

To merknader til:

 • Denne metoden fungerer for både resistive og kapasitive skjermer
 • Ikke bruk denne metoden hvis du har en skjermbeskytter på enheten

Her er hva du trenger (dette kan alle kjøpes i den vennlige nabolaget Target-butikken):

 • Mikrofiberklut
 • Rain-X (den grunnleggende typen, ikke en av spesialitetsformlene)
 • Litt vann

Det er det. Når det gjelder mikrofiberduken, må du kjøpe den beste den lokale butikken har å tilby. Jeg vil på det sterkeste anbefale å teste kluten på en gammel smarttelefon (hvis du har en ikke-fungerende iPhone- eller Android-enhet liggende) eller til og med et gammelt brillepar. Nøkkelen er at duken faktisk skal gjøre en god jobb med å fjerne både flekker OG støv.

Med alt klart, la oss liste ut trinnene. Det er viktig at du ikke hopper over noen av disse, ellers fungerer det virkelig ikke. Sørg også for å utvise ekstrem forsiktighet, når som helst når væske brukes. Ikke la klutene ligge slik at væske kan komme seg inn i eventuelle brudd i foringsrøret eller knappene på nettbrettet. Det er ingen spesifikk formel for dette - bare feil på siden av forsiktighet.

 1. Rengjør nettbrettskjermen helt med et hjørne av mikrofiberduken og bare litt vann.
 2. Rengjør nettbrettskjermen helt igjen. Skjermen være perfekt utenfor boksen, ellers fungerer dette ikke.
 3. Sjekk skjermen fra forskjellige vinkler og i ulikt lys. Du må sørge for at det er null flekker, flekker eller støv på skjermen.
 4. Hvis du finner noe på skjermen, gjenta trinn en igjen! Ta nettbrettet utenfor og sjekk det i solen. Forsikre deg om at denne babyen er perfekt.
 5. Bruk Rain-X på et vått hjørne av en ren, myk bomullsklut.
 6. Bruk en veldig skånsom virvlende bevegelse og bruk Rain-X på hele skjermen. Til å begynne med vil Rain-X perle opp, men dette er normalt. Fortsett å surr produktet på glasset i omtrent tjue til tretti sekunder, til det begynner å tørke for å danne et jevnt, disig belegg.
 7. Fukt det ene hjørnet av mikrofiberduken din igjen, få den fuktig (ikke drypp), og slapp det disige belegget.
 8. Når det meste av diset er fjernet, bytter du til den tørre enden av mikrofiberduken og putt glasset igjen for å sikre at det er helt klart for dis og fuktighet.
 9. Kontroller glasset under sterk belysning (og flere synsvinkler) for tapte områder. Hvis du finner noen savnede områder, enten buffer du på nytt eller bruker Rain-X på nytt og går igjen.

Du bør legge merke til mindre fingeravtrykk, flekker og flekker på skjermen. Disse merkene som finner veien til glasset, bør tørke av mye enklere enn de ville gjort uten å bruke denne metoden.

Dette er ikke en perfekt løsning, men alt og alt du kan gjøre for å forhindre oppbygging av flekker og fingeravtrykk, vil gjøre en lang vei for å forhindre at sluttbrukere klager, og at du bruker mer tid enn nødvendig rengjøringsutstyr. Prøv dette lille DIY-trikset, og se om det gjør en forskjell for selskapets nettbrett.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com