Hold telefondataene dine sikre med denne nye ladekabelen for smarttelefonen

Til og med midt i en travel Labor Day-helg med reise og grilling, mange av oss hørte om den nylige lekke kjendisfoto-skandalen. Min kollega Jordan Golson dekket det tidligere denne uken, og selv om detaljene fremdeles er vage, uttalte han at det virket som en mulig iCloud-sårbarhet som tillater hackere å bruke mange passord for å få ulovlig tilgang til skylagringskontiene til forskjellige skuespillerinner (som tydeligvis ikke var bra beskyttet med komplekse passord). Det som skjedde videre er ikke en lykkelig slutt for kjendisene som er involvert.

Å holde konfidensielle data online vil alltid utgjøre en risiko, uansett hvor godt beskyttet det kan være. Mange kolonnister inkludert meg selv har skrevet om dette emnet ganske ofte, og selv om Jordan ga noen tips for å konfigurere sterkere sikkerhetskontroller for Apple-enheter, er det noe å si om å holde privat data bare i hendene dine.

Med det i tankene har jeg blitt fascinert av konseptet med en smartkabel som heter bleep, som for tiden er under utvikling av et selskap i Israel som heter Musers Ltd.

Bleep er en ladekabel for smarttelefoner som også tar sikkerhetskopi av dataene dine. I hovedsak er det en USB-lagringsstasjon (16/32/64 Gb tilgjengelig) kombinert med en strømkabel og dermed blir sikkerhetskopier lagret rett på en intern minnebrikke:

En gratis mobilapp brukes til å administrere bleep-funksjonalitet. Bleep fungerer for både iOS og Android, og jobber automatisk for å lagre kritisk informasjon: kontakter, filer, bilder og mer, oppbevares i kryptert format som du kan beskytte ytterligere med et passord (merk: begrensede data som kredittkortinformasjon ikke støttes opp). Du kan tilpasse sikkerhetskopieringsprosessen slik at bare elementene du vil lagre blir sikkerhetskopiert. Det første sikkerhetskopisettet tar det lengste, men påfølgende sikkerhetskopier involverer bare de endrede filene, slik at disse fullføres raskere. Hvis du mister smarttelefonen eller den går i stykker, kan du enkelt gjenopprette dataene til en erstatningsmodell ved å bruke den tilhørende funksjonen på pipekabelen. Det kan sikkerhetskopiere flere enheter (innenfor rammene for din tilgjengelige pipelager, selvfølgelig - hvis dette blir lite, vil du motta et varsel for å advare deg) uten at det går ut over sikkerheten, og du kan til og med bruke kabelen som en lagringsenhet tilgjengelig i din operativsystem. Denne sistnevnte funksjonen lar deg kopiere sikkerhetskopifilene dine andre steder for ekstra sikkerhet, bare i tilfelle du mister pipeledningen.

Musers, Ltd. har satt opp en crowdfunding-side på indiegogo.com med detaljer om produktet. Hvis du ikke er kjent med crowdfunding, er det et konsept der selskaper kan sette opp kampanjer for å anmode donasjoner eller forhåndsinnkjøp (også kjent som krav) fra kunder for å generere inntekter for å få produktet fra bakken og ut av døren. Crowdfunding-kampanjer har målsettinger, og i tilfelle av bleep var dette $ 20.000. Imidlertid, som det viste seg, samlet inn Musers, Ltd. nesten 25 000 dollar i løpet av de første seks dagene, og de har i dag mottatt nesten 28 000 dollar. Musers, Ltd uttaler at "så langt har vi gjort første mulighetsprøver på Android-enheter; vi har klart å overføre filer fra eksternt minne, i en størrelse som passer inn i en kabel, og lade telefonen med den samme enheten. iPhones identifiserte vi eksterne enheter som muliggjør den samme funksjonaliteten. "

For øyeblikket er standardbidraget for å motta en 16 Gb-kabel (tilbudet gjelder de første 100 personene) $ 40, $ 55 for 32 Gb-kabelen (på dette tidspunktet hadde 99/100 personer hevdet dette tilbudet) eller $ 78 for 64 Gb-modell (opptil 500 fordringshavere). Fordeler som $ 10 for en robust kabel kan også kjøpes, og kunder kan kjøpe 16 Gb kabler i bulk (fire for $ 140 eller ti for $ 380). Frakt til USA og Israel er gratis og koster $ 10 for andre verdensomspennende destinasjoner. Du kan også bidra med mindre beløp for å finansiere kampanjen. Sovkabler er forventet å være klare for levering innen tredje kvartal 2015.

Her er Musers, Ltds forventede produkttidslinje for bleep:

Etter mange års arbeid med altfor komplekse miljøer som de som er konstruert via Microsoft, Cisco og Citrix-produkter, har jeg sett det ubehagelige potensialet for problemer forårsaket av for mange bevegelige deler. Derfor finner jeg skjønnhet i enkelhet av piping, og jeg liker at det ikke er nødvendig med månedlig avgift eller nettverkstilkobling. Jeg reiser til mange steder med skissete eller ikke-eksisterende nettverkstilkobling, og dette er nettopp stedene der jeg kan generere data som for eksempel villmarksbilder jeg ønsker å sikkerhetskopiere. Med piping har du kontroll over dataene dine - selvfølgelig, selv å sikre kabelen bør være en prioritet hvis det er noe konfidensielt eller oppdragskritisk på telefonen din.

Musers, Ltd uttaler også at de jobber med lignende produkter for andre typer enheter, for eksempel en trådløs ladepipepute og piping for kameraer, og viser at de har til hensikt å utvide ideene sine til andre områder også.

Kampanjen med dypt crowdfunding kjører til neste måned. Hvis du er interessert, kan du sjekke dem ut på Twitter, og selvfølgelig gå til hjemmesiden deres på www.bleepcharger.com.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com