iPhone XS: Et jukseark for profesjonelle

iPhone XS-klistremerke sjokk: To grunner til at proffene bør vurdere Apples billigere iPhones Forretnings-proffer og IT-avdelinger kan velge de billigere iPhonene som forventes kunngjort på Apples 12. september-arrangement, over iPhone XS-modeller.

Historisk sett er september en av de største månedene i året for Apple - det er da tech-giganten slipper sine nyeste iPhone-modeller. På sitt lanseringsarrangement den 12. september 2018 i Cupertino, CA, ga Apple ut sitt siste flaggskip - OLED iPhone XS (i 5, 8 tommer og 6, 5 tommers modeller) - sammen med LCD iPhone XR og Apple Watch Series 4.

For å hjelpe CXOs, IT-ledere og andre forretningsfolk til å forstå Apples iPhone XS, har vi satt sammen de viktigste detaljene og ressursene i dette juksearket. Dette er en "levende" artikkel som vil bli oppdatert og oppdatert etter hvert som ny, relevant informasjon blir offentlig.

Regnskapsregler for mobilenheter (Tech Pro Research)

Hva er iPhone XS?

IPhone XS er Apples nyeste flaggskipssmartphone. Enheten kommer i to formfaktorer - iPhone XS har en 5, 8-tommers organisk lysemitterende diode (OLED) -skjerm, og iPhone XS Max har en 6, 5-tommers OLED-skjerm. Enhetene er tilgjengelige i gull, sølv og romgrå, og er pakket inn i rustfritt stålbånd av kirurgisk kvalitet.

Begge enhetene har en topp-til-bunn, kant-til-kant-skjerm laget med en ny glassformulering. Det er det mest holdbare glasset som noen gang er brukt i en smarttelefon, ifølge Apple senior vice president Philip Schiller. IPhone XSs 5, 8-tommers super retina-skjerm har 458 ppi og 60% større dynamisk rekkevidde for farger enn iPhone X, sa Schiller. Den 6, 5-tommers super retina-skjermen på iPhone XS Max er den største skjermen noensinne på iPhone.

Begge formfaktorene til iPhone XS har stereolyd med et bredere stereofelt. De er også IP68-klassifisert for støv og vann, noe som gjør dem mer vannavstøtende og holdbare enn tidligere modeller.

IPhone XS-serien er drevet av A12 Bionic-brikken, den første 7 nanometerbrikken i bransjen, som er fullpakket med 6, 9 milliarder transistorer. Den har en seks-kjerners CPU som består av to høyytelseskjerner og fire effektivitetskjerner, en firekjerners GPU og en nevral motor. Den har også et smart datamaskinsystem som kan bestemme om det skal kjøres en prosess på CPU, GPU eller Neural Engine.

A12 kan kjøre opptil 5 billioner operasjoner per sekund, og støtter opptil 512 GB lagringsplass.

Tilleggsressurser

 • Si hei til Apples iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR (ZDNet)
 • iPhone XS Max navn spisset av uinntrykkede Apple fans (CNET)

Hvem er målgruppen for iPhone XS?

Selv om Apple-fans og strømbrukere sannsynligvis vil svi seg over den nye iPhone XS-serien, vil den også appellere til forretningsfolk. Utnytt den raskere prosessoren, lengre batterilevetid og ny versjon av iOS, og sikter iPhone XS å være en kraftsentral for å få gjort arbeid mens du er på farten.

Tilleggsressurser

 • Apple-produkter du ikke bør kjøpe (utgave september 2018) (ZDNet)
 • iPhone XS: Jeg kjøper definitivt Apples nye telefon, og her er grunnen til (ZDNet)
 • iPhone XS: Her er den ene grunnen til at jeg ikke vil kjøpe Apples nye telefon (ZDNet)

Hvor forskjellig er iPhone XS fra iPhone X?

Apples S-serie markerer vanligvis en liten ytelsesforbedring i forhold til serien den går foran. A12-prosessoren bringer imidlertid et alvorlig støt i ytelsen over iPhone X og setter målestokken for fremtidige iPhoner.

Den minste av de to iPhone XS-modellene har samme skjermstørrelse som den originale iPhone X (5, 8 tommer), men 6, 5-tommers modellen er den største iPhone-skjermen som noen gang er produsert.

Mer om Apple

 • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
 • iPhone 11: Et jukseark
 • Apple Watch Series 5: Et jukseark
 • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

IPhone XS-serien er tilgjengelig i gull, noe iPhone X ikke var, og har dual-SIM-funksjoner, som er svært nyttig for internasjonale forretningsreisende. Dette drives av Apples Dual SIM Dual Standby (DSDS) -system, og støttes av mange toppselskaper som AT&T, Verizon, T-Mobile og mer. iPhone XS og XS Max vil hver ha ett fysisk SIM-kort og en eSIM for å gi strøm til de doble SIM-funksjonene. I Kina vil disse dual-SIM iPhone-modellene ha to fysiske SIM-kort, siden eSIM ikke er tillatt.

Med lanseringen av iPhone XS-serien har Apple avviklet den originale iPhone X og iPhone SE. Imidlertid er iPhone 8 og iPhone 7 begge fremdeles tilgjengelig for kjøp på Apples nettsted.

Tilleggsressurser

 • iPhone XS: Vil du oppgradere eller ikke oppgradere? (ZDNet)
 • Sammenlign iPhone-modeller (Apple)
 • iPhone XS har 5, 8-tommers skjerm, starter på $ 999 (CNET)
 • Du kan ikke kjøpe en iPhone X fra Apple lenger (CNET)

Hvilke funksjoner kommer med iPhone XS-kameraet?

Det bakovervendte kameraet på iPhone XS og iPhone XS Max er et dobbeltkameraoppsett med ett 12MP bredt kamera og ett 12MP telefoto kamera. Bredkameraet har en større sensor med større, dypere piksler og en f1.8-blenderåpning. Telefoto-kameraet har forbedret True Tone-blits og en f2.4 blenderåpning. Det bakre kamerasystemet har dobbel optisk bildestabilisering og kan skyte 4K-video ved 60 FPS.

IPhone XS-serien har et 7MP TrueDepth frontvendt kamera med f2.2 blenderåpning også.

Mens maskinvarekameraspesifikasjonene er veldig lik iPhone X (tilnærmet identisk), forbedret programvaren for å ta bilder kraftig. Bildesignalprosessoren (ISP) kobles til Neural Engine i A12-brikken for bedre å oppdage objekter i bilder, gjøre ansiktslandemerke og lese landskap. Dette ligner det som er mulig i Samsung Galaxy Note 9. Kameraprogramvaren kan utføre en billion handlinger på hvert fotografi som er tatt.

IPhone XS-serien har også Smart HDR, med null lukkerforsinkelse - den skyter en firrammerbuffer med sekundære interframes i en annen eksponering for bedre å fange bevegelige motiver. Apple har også forbedret portrettmodus med bedre bokeh (bakgrunnssløring). Brukere kan justere dybdeskarpheten med en ny glidebryter i Bilder-appen etter at bildet er tatt ved hjelp av en ny funksjon som heter Dybdekontroll.

Tilleggsressurser

 • Hvordan Apple mislyktes med forretningsfolk med iPhone XS (TechRepublic)
 • Apples iPhone XS Max-pris topper $ 1.449 - og åtte andre hovedinnhentninger (ZDNet)
 • iPhone XR, XS, XS Max: Apples tre nye iPhones starter på $ 749, $ 999, $ 1, 099 (CNET)

Hva er lagringsmulighetene til iPhone XS?

IPhone XS og iPhone XS Max er tilgjengelige med valg av 64 GB, 256 GB eller 512 GB lagringsplass.

Tilleggsressurser

 • IPhone XS, XS Max og XR i all sin prakt (CNET)

Hva er batteriets størrelse på iPhone XS?

IPhone XS tilbyr 30 minutter lengre batterilevetid enn den originale iPhone X. iPhone XS Max vil vare hele 1, 5 timer lenger enn iPhone X. Begge kan lades trådløst - eller med en USB-C-lader - og støtte bruk av Qi-ladere.

Tilleggsressurser

 • Batterikraft vokser i Apple iPhone XS og XS Max (CNET)

Hvilken sikkerhetsplattform kommer med iPhone XS?

Akkurat som iPhone X, vil iPhone XS inneholde den sikre maskinvarebaserte nøkkelhåndtereren og Face ID-biometrisk autentisering, som er aktivert av TrueDepth-kameraet. Imidlertid har Face ID nå raskere algoritmer og kjører på en raskere versjon av Secure Enclave. På arrangementet i september 2018 sa Schiller at det er den "sikreste ansiktsautentiseringen noensinne på en smarttelefon."

Hva er fargealternativene for iPhone XS?

IPhone XS vil bli tilbudt i romgrått, sølv og gull.

Når og hvor kan jeg kjøpe iPhone XS?

Telefonen XS og iPhone XS Max vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling 14. september 2018 og sendes 21. september 2018. De interesserte vil kunne kjøpe en iPhone XS gjennom transportøren sin (AT&T, Spring, Verizon og T- Mobile er oppført på Apples nettsted), på et Apple-detaljsted, gjennom Apples nettbutikk, eller gjennom en rekke tredjepartsforhandlere inkludert Best Buy og mer.

Tilleggsressurser

 • iPhone XS: Ten S, Excess eller Xtra Small? Velkommen til iPhone's navneproblem 2018 (CNET)

Hva koster iPhone XS?

Begge modellene av iPhone XS har en bratt prislapp.

IPhone XS koster $ 999 for 64 GB-modellen, $ 1.149 for 256 GB-modellen og $ 1.349 for 512GB-modellen.

IPhone XS Max koster $ 1.099 for 64 GB-modellen, $ 1.249 for 256GB-modellen og $ 1.449 for 512GB-modellen.

Hva er spesifikasjonene til iPhone XS?

 • Fullfør: gull, mellomrom grå eller sølv
 • Kapasitet: 62 GB, 256 GB eller 512 GB
 • Vekt: 6, 24 ounces (XS) eller 7, 34 ounce (XS Max)
 • Skjerm: 5, 8 "Super Retina HD-skjerm (XS), eller 56, 5" Super Retina HD-skjerm (XS Mac)
 • Vann- og støvmotstand: IP68
 • Chip: A12 Bionic chip med Neural Engine
 • Bakkamera: Dobbelt 12MP vidvinkel- og tele-kamera
 • Kamera foran: 7MP TrueDepth kamera
 • Sikkerhet: Sikker enklave og ansikts-ID
 • Bærere: Spint, Verizon, AT&T, T-Mobile
 • Mobil / trådløs: Gigabit-klasse LTE med 4x4 MIMO, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC
 • Batteri: Innebygd oppladbart litiumionbatteri med trådløs lading
 • Operativsystem: iOS 12
 • Hodetelefoner: EarPods med lynkontakt
 • SIM: Dual SIM (nano-SIM og eSIM)

Tilleggsressurser

 • Tekniske spesifikasjoner for iPhone XS (Apple)
 • iPhone XS vs. Note 9, LG V30 og OnePlus 6 (CNET)

Hva er iPhone XR?

IPhone XR er en billigere iPhone som har en 6, 1-tommers LCD-skjerm (i motsetning til OLED-skjermen i XS-serien), som Apple kaller sin Liquid Retina Display. Denne LCD-skjermen har 325 ppi.

Den har det samme 12MP brede kameraet som iPhone XS (ingen telefoto kamera), det samme TrueDepth kameraet som vender foran, og kan gjøre Portrait Mode med bokeh. Brukere kan forvente halvannen time mer batterilevetid enn iPhone 8 Plus.

For lagring er iPhone XR tilgjengelig i alternativene 64 GB, 128 GB og 256 GB. Det starter på $ 749 og kommer i svart, hvitt, rødt, gult, korall og blått. Forhåndsbestillinger åpnes 19. oktober 2018, og enhetene sendes 26. oktober 2018.

Hvordan kan jeg bytte inn min nåværende iPhone for en iPhone XS eller iPhone XR?

I tillegg til å selge din gamle iPhone eller få et tilbud fra Gazelle, er det noen få innbytteralternativer. Apple tilbyr et iPhone-oppgraderingsprogram for handel mot en ny modell, og trådløse transportører tilbyr ofte oppgraderingsinsentiver.

Tilleggsressurser

 • Hvordan handle inn iPhone og få den beste verdien for Apple-enheten (TechRepublic)
 • Her er hvor lenge din iPhone virkelig vil vare (TechRepublic)

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag
Bilde: Apple

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com