Forbedre tekniske presentasjoner ved å bruke ZoomIt

For det meste hater jeg PowerPoint-presentasjoner. Jada, det er noen tilfeller når PowerPoint er et flott verktøy, men jeg har sett mange flere dårlige bruksområder av PowerPoint enn jeg har gode. Sysinternals tilbyr et flott verktøy som kan hjelpe deg med å forbedre livepresentasjonene dine.

Sysinternals fakturerer ZoomIt (nå i versjon 4) som "et skjermzoom og kommentarverktøy for tekniske presentasjoner." ZoomIt gjør det mulig for en programleder å tegne på hvilken som helst skjerm, a tavle-PC-er, men uten nettbrettet og uten å først måtte ta et skjermbilde og deretter merke det. Tenk på det som en virtuell laserpeker.

Figur A er et kommentert skjermbilde av ZoomIt. Merknaden ble plassert på denne skjermen før jeg fanget vinduet; I utgangspunktet klarte jeg å kommentere og plassere tekst på live-skjermen og deretter ta dette skjermbildet. I en live treningsøkt eller presentasjon ville jeg ikke ta et skjermbilde, men dette gir deg en titt på mulighetene. Figur A

Figur A: ZoomIt i aksjon

Under presentasjonen kan du tømme skjermen helt med en helt hvit eller helt svart skifer og tegne noen gratisformer i vinduet. Hvis du kjører Windows Vista, kan du også bruke ZoomIts LiveZoom-funksjon, som lar deg fortsette å se oppdateringer til det synlige vinduet mens bildet er zoomet. Normalt, når du treffer en av ZoomIts hurtigtaster, oppdaterer vinduet pause.

ZoomIt har et par modus. I modus implisert av produktnavnet til ZoomIt, zoomes det synlige vinduet til et bestemt underavsnitt av skjermen der du kan kommentere og ringe ut bestemte seksjoner. Alternativt har du muligheten til å ganske enkelt kommentere skjermen slik den normalt sett vises og i den opprinnelige oppløsningen. Med ZoomIt kan du også endre fargen på merknadene og teksten; Når en skjerm er zoomet, trykker du på den første bokstaven i fargen du ønsker fra rosa, rød, gul, oransje, blå eller grønn.

ZoomIt kan gjøre konseptene du prøver å vise, litt tydeligere for publikum. Jeg har brukt og verdsatt en rekke Sysinternals verktøy gjennom årene, og jeg foreslår å gi ZoomIt et skudd.

Vil du følge med på Scott Lowes innlegg på TechRepublic?

  • Registrer deg automatisk på nyhetsbrevet Servere og lagring
  • Abonner på RSS-feed for servere og lagring
  • Følg Scott Lowe på Twitter

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com