IDC: Hvorfor hearables er de nye wearables

Hvorfor Apples iPhone 11 kanskje ikke begeistrer virksomheter, men utvidet fokus på helsedata bør Apple gi iPhone 11, Watch Series 5 og iPad trinnvis maskinvareoppdatering, men tjenester som Apple TV +, Apple Arcade og en ny helsefokusert forsknings-app er ekte historie.

Den raskt voksende populariteten til håndleddet og øre-slitte bærbare maskiner har fått ledende produsenter til å bringe store kampanjekampanjer for nye produkter til markedet, og revurdere tidligere design, ettersom produktforsendelser blir presset til å oppfylle forbrukernes krav gjennom 2020, i henhold til den siste rapporten fra International Data Corporation (IDC).

Og noen brukere som bruker håndleddet, ser til og med mot et annet smartur. "De oppgraderer, " forklarte IDC-forskningsdirektør Ramon T. Llamas. "Hvis du ser på den første generasjonen smartklokker, måtte vi ta imot vorter og alt, den totale opplevelsen var ikke der ennå. Men nå når vi gen 2 eller 3, med en kraftig forbedret opplevelse, og bedre funksjonalitet og evner."

Apples Face ID: En innsidehåndbok (gratis PDF) (TechRepublic)

"Å se på data - som varsler, kondisjonstatistikk og til og med å sjekke tiden - forblir den populære brukssaken, " sa Llamas, "men for å kunne samhandle med enheten via smarte assistenter, blar du lett gjennom data med den roterende rammen som Samsungs smartur, eller tilkobling til smarthusapplikasjoner og -apparater, hever verktøyet for bærbare bærbare klær. Lag på toppen av dette det voksende markedet for applikasjoner på smartur, og verdien av disse enhetene øker ytterligere. "

Produsenter setter helse i høysetet, "gir handlingsdyktige innsikter og reseptbelagte tiltak for sluttbrukere, " sa Jitesh Ubrani, IDC-forskningssjef, i en pressemelding.

Akkurat i tide for første adoptere, andre smartwatchkjøpere, og høytiden, kunngjorde Apple Apple Watch Series 5, som ytterligere vil styrke selskapets dominans i smartwatchmarkedet, til tross for prispunktet, som starter på 399 dollar for den grunnleggende aluminiumversjonen og topper $ 1.399 for Hermes-utgaven. For resten av 2019 spår Llamas at salget av serie 5 vil "gå gjennom taket." Apple solgte 23, 3 millioner smartklokker i fjor og er spådd å selge 25, 9 millioner enheter for 2019.

Bilde: IDCLlamas bemerket: "Hvis du er en Apple-lojalist, er Series 5 klokken du har ventet på, men hvis du er noen som er på gjerdet om en smartur, vil du kanskje ikke bruke massevis av penger . Fortsatt er den fortsatte veksten en langsom forbrenning, som brukere som kjøper dem, innser 'jeg trenger dette virkelig' og 'Hva gjorde jeg uten dette?' "

Det positive momentumet i håndleddet slitasje er anslått til å nå 152, 7 millioner enheter innen utgangen av 2019 (en 21, 7% vekst sammenlignet med fjoråret), og 194, 1 millioner enheter innen 2023.

Markedsføreren, Fitbit, mens han ble rangert som fjerde, bekjempet nedgangen i smarttelefonsalget (krediter den dårlige mottakelsen til Versa Lite) med de nylig lanserte - og populære - Inspire armbåndene.

Xiaomis Mi Band 4 rangerte merkevaren i de beste håndleddet slitasje, men selskapet lager utelukkende armbånd.

Huawei, som produserer armbånd med smarttelefoner, har målrettet den yngre forbrukeren med Honor-merkevaren, men strategisering med vekt på det kinesiske markedet har hindret en internasjonal ekspansjon.

Til tross for sin plassering som femte plassering på håndleddet slitasje, oppnådde Samsung den høyeste veksten blant de fem beste, og dens oppadgående bane blir kreditert lavpris Galaxy Fit, Galaxy Fit e og Galaxy-klokken. I likhet med Huawei, pakker selskapet produkter, men er også et av få selskaper med interesse for å bygge mobiltilkobling i sine bærbare apparater.

I mellomtiden har Garmin en ny smartwatch-serie, men Llamas tror ikke selskapet vil utvide rekkevidden utover deres kjære sports- og fysiske aktivitetsentusiaster, selv ikke for de nyeste produktene fra høyere kvalitet. "De prøver å tiltrekke andre, men det er en fare i det - de har brukt hele tiden på å bygge et merke som leverandør av aktivitetsorienterte enheter. De er kjent for det, og hvorfor forlate det? mye verdi i å utnytte det så mye du kan. "

Det bærbare med økende kraft er den Apple-dominerte (50, 2% andelen) kjøreledningen, definert av IDC som Earwear / Hearables som den bærbare pakken som henger på eller plugges inn i øret. Enheten må fungere trådløst og gi stereolyd, mens den også inkluderer minst en av følgende funksjoner: spore helse / kondisjon (f.eks. Samsung Gear IconX), endre lyd og ikke bare støyreduksjon (f.eks. Nuheara IQbuds), eller gi språk oversettelse på enheten (f.eks. Waverly Labs) eller til slutt aktivere smarte assistenter ved å trykke på en knapp eller ved å oppdage hurtigord selv om assistenten kjører på en annen enhet som en smarttelefon (f.eks. Apples AirPods og Googles Pixel Buds) . Earworn-enheter øker med 24, 8% fra i fjor.

"Det er en rekke faktorer som kommer sammen, " sa Llamas. "Du kan umiddelbart spore det til når iPhones ble kvitt hodetelefonkontakten. Det var radikalt den gangen, men det tvang brukere til å skaffe AirPods eller kompatible enheter, og folk skjønte" Å, vet du hva? Dette fungerer bedre enn kablet konvensjonelle øretelefoner som følger med telefonen. "" En bemerkelsesverdig fordel, sa han, er "muligheten til å manipulere lyden din. Vi kan være i en bråkete restaurant, og jeg kan justere den for å høre stemmen din over restauranten. også smart assistanse innebygd med Siri eller Alexa. "

Kjennetegn på hearables, sa Llamas, "er lydkvalitet", men tilleggsfunksjoner som å justere lyd, smarte assistenter, så vel som helse og kondisjon øker verdien og bruken. "Når prisene synker, og flere funksjoner kommer om bord, vil hearables bli det nye normale for øretelefoner."

Vi er ikke på det punktet hvor kablede hodetelefoner er foreldet ennå. "Men neste stykke er at opplevelsen av disse hearables er bedre enn et konvensjonelt par ørepropper - du har muligheten til å manipulere en lydprofil, høre en rikere base eller høyere notater."

Det vil være et stort trykk på kjøreledere i løpet av høytiden, spådde lamaer, fordi "kategorien appellerer til et stort utvalg av brukere. Helt i basen, hvis du er en lydfil, må du ha dem, men utover det der er så mange andre brikker å oppleve. " Lamaer erkjente at hearables er "ikke billig", og varierer fra $ 100 til $ 500, og ikke er "en billig strømpe-stuffer", men til slutt, som PC, bærbare, nettbrett og håndledde bærbare klær gjorde, vil prisene gå lavere, og han spådde at "hearables vil være den ledende typen apparater der ute."

Samsung er nest etter Apple i markedsandel, 10, 2% til Apples nevnte 50, 2%, etterfulgt av Xiaomi på 6, 5%, Bose på 5, 7%, GN Group på 5, 1%, og til slutt alle andre til sammen på 22, 3%.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com