IDC: Salget av smarttelefoner øker i 2020 på grunn av Kinas skyv inn i 5G

Å skille hypen fra virkeligheten i første 5G mobilnett og smarttelefon James Sanders og Karen Roby diskuterer den nærmeste fremtiden for 5G mobilnett og smarttelefoner, og hvordan eksisterende utstyr ikke kan oppdateres til 5G via programvareoppdateringer.

Internasjonale smarttelefonforsendelser forventes å vokse i 2020 etter tre år på rad med markedskontraksjon, drevet av 5G-planer i Kina, ifølge International Data Corporation (IDC).

(IDC) Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker viser at det verdensomspennende smarttelefonmarkedet er spådd å vokse 1, 5% år over år i 2020 med forsendelser på 1, 4 milliarder kroner. IDC forventer at 190 millioner 5G-smarttelefoner sendes neste år, og disse vil utgjøre 14% av alle smarttelefoner som sendes. Dette er langt mer enn det første året på 4G-smarttelefoner da de utgjorde 1, 3% av alle smarttelefoner som ble sendt i 2010.

5G mobilnett: En innsideveiledning (gratis PDF) (TechRepublic)

"Nyere utviklinger i det kinesiske markedet sammen med forventning om aggressiv aktivitet fra smarttelefonforsyningskjeden og OEM-er har fått oss til å heve vår kortsiktige 5G-prognose, " sa Ryan Reith, programdirektør med IDCs Worldwide Mobile Device Trackers, i en presse utgivelse. "Det er liten tvil om at Kina raskt vil bli det ledende markedet når det gjelder 5G-volum, men andre viktige markeder som USA, Korea, Storbritannia og Canada forventes alle å bidra til å drive volumet i 2020. Den virkelige historien her er rundt prissetting., som inkluderer både maskinvare og service. Vi er veldig sikre på at prisene på 5G smarttelefoner raskt vil falle for at dette markedssegmentet skal vokse. "

Bilde: IDC

Salget av smarttelefoner har falt i tre rette år, så det er ingen steder å gå, men med introduksjonen av 5G. Dette samsvarer med det Gartner også rapporterte i dag, med analytikere som spådde 5G-salg i Kina som drev salg i 1. kvartal 2020.

I følge rapporten forventes det at Android-leverandører vil redusere kostnadene for 5G-smarttelefoner fra og med en mengde kunngjøringer fra første kvartal både på CES og MWC. Apples inngang til 5G-smarttelefonmarkedet er svært forventet for en kunngjøring fra september 2020 med den virkelige fokus rundt priser og markedets tilgjengelighet. "

"Bortsett fra den forventede raske 5G-veksten i Kina, kan vi heller ikke gå glipp av å se andre markeder som Australia, Japan og Korea i Asia / Stillehavet, så vel som noen europeiske land som har tatt opp 5G saktere enn forutsagt. Sendinger så langt i andre halvdel av 2019 har kommet langt lavere enn forventet, og prispoengene er ikke helt på premien. Akselerert 5G-adopsjon globalt vil avhenge mye av faktorer som ankomsten av 5G-nett, operatørsupport, samt betydelige prisreduksjoner til tilby rimeligere 5G-enheter, "sa Sangeetika Srivastava, senior forskningsanalytiker med IDCs Worldwide Mobile Device Trackers, i rapporten.

Bilde: IDC

Nøkkel faktorer:

Android: Android smarttelefonandel vil øke til 86, 6% i 2019 fra 85, 1% i 2018, mest på grunn av 5G-lanseringer og utvidede produktporteføljer av globale kinesiske spillere. Volumene forventes å vokse med en femårig sammensatt årlig vekstrate (CAGR) på 1, 7% med forsendelser på 1, 3 milliarder i 2023. Android-ASP-er forventes å vokse med 1, 5% i 2019 til 258 dollar, opp fra 255 dollar i 2018, med et trykk fra de nye enhetene blir tilgjengelige i 2H19.

iOS: 2019 vil forbli et utfordrende år for iPhone-sendinger med volumer som forventes å falle til 185 millioner, ned 11, 4% år over år, mest på grunn av stresset marked motvind samt mangel på 5G-enheter. Imidlertid vil Apple sannsynligvis levere 5G-håndsett senere i 2020, noe som vil ta opp iOS-volumene litt. Det vil ha en fordel foran andre leverandører med en bedre 5G-forståelse for å lansere iOS 5G-enheter.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com