HTC One X og One V for forretningsfolk

Smarttelefonprodusenten HTC ga ut HTC One X og HTC One V i Asia 30. mars, noe som var en imponerende bragd med utgivelsen av to smarttelefoner som kjører på Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) på en tid da mange konkurrerende Android-smarttelefoner og nettbrett fremdeles fikk handle sammen.

HTCOneX_with_iPhone4S

Spol fremover en måned, og HTC One XL, en variant av HTC One X, skal lanseres i USA på søndag. HTC One XL kjører på AT & Ts 4G LTE-nettverk, og inkluderer en dual-core prosessor med 16 GB lagringsplass. HTC One X som jeg testet er den internasjonale versjonen og leveres med 3G, en firkjerneprosessor og 32 GB lagringsplass.

Hands-on med HTC One X

Det som slo meg da jeg først la hendene på HTC One X, var den strålende 4, 7-tommers skjermen. En rask sjekk av spesifikasjonene viste faktisk at berøringsskjermen for Super IPS LCD2 kapasitans støtter en oppløsning på 1280x720 for en total pikttetthet på 312ppi. Dette er bare en whisker bak 326ppi på iPhone 4 / 4S; Jeg er alt for det større displayet som tilbys av HTC One X.

En av funksjonene som ble trompet av HTC, var den unike polykarbonatunibodyen til HTC One X, som telefonprodusenten viser som ekstremt motstandsdyktig mot skade. Frontet av et Gorilla-glass på fronten, er HTC One X bare lett på bare 130 gram, men så veldig bra ut også.

En annen forbedring som skiller denne smarttelefonen fra andre Android-enheter er det 8-megapikselkameraet, som kommer med en HTC ImageChip som gjør det mulig å ta opptil 99 kontinuerlige bilder med svimlende fire bilder per sekund. Alternativt kan den også spille inn full HD-videoer og knipse bilder samtidig, som jeg vet er en bragd som ingen andre smarttelefonkameraer er i stand til. Mens dens imponerende kamerafunksjoner praktisk talt er rettet mot forbrukerbruk, gjør den nåværende trenden mot BYOD (Bring Your Own Devices) det nesten sikkert at HTC One X vil være en enhet i spissen for køen med tanke på popularitet.

I testene mine var ytelsen til telefonen kjempegod, og jeg fikk ikke noen merkbare forsinkelser. Imidlertid la jeg merke til at batterilinjen reduserte merkbart i løpet av timen eller så at jeg installerte apper, eksperimenterte med telefonen og surfer på Internett. Dette kan skyldes kombinasjonen av storskjerm og firkjerneprosessor, men det kan være bekymringsfullt i situasjoner der fagfolk må bruke den i lengre perioder når de er borte fra pultene.

HTC One X føltes noe bred for hendene mine, og polykarbonatunibodyen gjorde at telefonen kan gli ut av dine grep hvis den holdes feil. Det kan være mulig å bli vant til det, og telefonen var absolutt ingen steder så bred som Galaxy Note.

Til slutt, selv om noen har klaget på mangelen på et microSD-spor, kan det faktisk være en fordel fra et forretningsperspektiv. Dette skyldes den reduserte sannsynligheten for datalekkasje som skjer gjennom et utilsiktet ikke-kryptert mediekort dersom smarttelefonen er feilplassert eller stjålet.

Jeg har oppsummert fordeler og ulemper med HTC One X nedenfor.

Pros

  • Snappy ytelse
  • Stort, imponerende display
  • Lett og bygget av robust polykarbonatunibody
  • Innebygd kamera som er foran andre smarttelefoner på markedet

Ulemper

  • Firekjerner oversettes kanskje ikke til bedre ytelse for de fleste apper
  • Batterilevetiden reduseres relativt raskt ved aktiv bruk.
  • Ingen måte å oppgradere minnekapasiteten til HTC One X

Inntrykk av HTC One V

Jeg hadde også muligheten til å kort teste en vurderingsenhet av HTC One V, som best beskrives som den nedre versjonen av HTC One X. Telefonen kom med en mindre 3, 7-tommers berøringsskjerm med en oppløsning på 480x800, og en tregere 1 GHz prosessor. I stedet for et polykarbonatskall fra HTC One X, har HTC One V et plastskall som kommer i metallfarge. Under panseret har HTC One V samme kamera med HTC ImageChip som den dyrere fetteren mens den også kjører på ICS. Ironisk nok har smarttelefonen "budsjett" to funksjoner som HTC One X manglet: Et avtakbart batteri og støtte for microSD-lagring på opptil 32 GB.

Jeg har ikke brukt mye tid med HTC One V, selv om det viste seg å være like kjipt i sammenligninger ved side ved lansering av Apps og med tanke på generell brukbarhet. For nedjustering i spesifikasjonene selges HTC One V til en utsalgspris i Singapore på $ 398 (320 US $), noe som er veldig gunstig sammenlignet med utsalgsprisen på 898 USD (720 USD) for HTC One X. Ironisk nok er verdien forslag om HTC One V kan være tilstrekkelig til å oppmuntre noen bedrifter til å distribuere dem i stedet - forutsatt at det er tilgjengelig i deres lokalitet.

Bunnlinjen

Selv om batterilevetiden ser ut til å være et bekymringsområde med den internasjonale versjonen av HTC One X som jeg testet, peker meningene fra anmelderne som klarte å teste både HTC One X og AT & T's HTC One XL, mot sistnevnte å ha en overlegen batterilevetid selv når de brukes i 4G LTE-nettverk. Videre er det heller ingen merkbar innvirkning observert på den generelle ytelsen, noe som kaster søkelyset på spørsmålet om eksisterende programvare er klare til å dra full nytte av firkjerne-prosessorer.

Kameraet er absolutt imponerende også, selv om det sannsynligvis vil spille liten eller ingen rolle i å få godkjenning fra enterprise IT-avdelinger. Til syvende og sist er HTC One X en imponerende smarttelefon som klarer seg bra og har alle riktige spesifikasjoner. Jeg tror det er liten tvil om at HTC One X er blant de beste tilgjengelige Android-smarttelefonene.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com