Hvordan bruke delt skjermmodus i Android Pie

Hvordan bruke delt skjermmodus i Android Pie fra kontoret til "Hvor gikk det?" kommer hvordan du bruker delt skjermmodus i Android Pie. Jack Wallen leder deg gjennom den nye prosessen.

Hvis du har oppgradert enheten din til Android Pie og valgt å holde deg med bevegelsesbasert navigasjon, har du kanskje oppdaget en veldig viktig funksjon, delt skjermmodus, ikke hvor du en gang trodde den var plassert. Den tradisjonelle metoden for å bruke delt skjermmodus involverer den hendige firkantede navigasjonsknappen. Hvis du imidlertid bruker bevegelsesbasert navigasjon, er den knappen MIA. Hva gjør du?

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Frykt ikke - Android-utviklerne har gjort det lettere å bruke delt skjermmodus takket være Android Pie. Det eneste påminnelsen er at funksjonen er skjult slik at du sannsynligvis ikke ville funnet den uten å skyve.

La meg gi deg den dunken.

En advarsel

Før du finner ut hvordan dette gjøres, bør du vite at hvis du deaktiverer bevegelsesbasert navigasjon, gjør du bruk av delt skjermmodus på samme måte som det var før. Det er bare med Pies nye metode for å navigere i brukergrensesnittet at endringen kommer til delt skjermmodus.

Bruker delt skjermmodus med Pie

Nå kommer naken. Gjør et raskt sveip fra startskjermen fra Hjem-knappen. Du skal nå se alle de åpne appene dine ( figur A ).

Figur A

Åpne apper, sett på Android Pie.

Merker du noe annerledes ved appens oversikt? Du burde. Øverst i hver app er en sirkel med app-ikonet. Trykk lenge på det ikonet for å avsløre en ny hurtigmeny. Aha! Der er den. Fra den popup-menyen ( figur B ) trykker du på delt skjermoppføring for å åpne appen i delt skjermmodus. Den appen åpnes til den øverste delen av skjermen.

Figur B

Den første appen vår er åpen i delt skjermmodus.

Du kan deretter finne en annen app i oversikten og trykke på den for å legge den til nedre halvdel av skjermen. På dette tidspunktet vil delt skjerm fungere på samme måte som før. Tøm enten den øvre eller nedre appen ved å dra drafeltet enten til bunnen eller toppen av skjermen.

Splitting forskjellen

Forskjellen mellom å bruke delt skjermmodus i Android Oreo og Android Pie er minimal. Den største forskjellen er hvor du legger den første appen til delt skjermbilde. Begge metodene er enkle og delt skjermmodus er en utrolig effektiv metode for multitasking på Googles mobilplattform. Ikke la kakebaserte og / eller gestabaserte navigasjoner komme i veien for å bruke Android så effektivt som mulig.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com