Slik bruker du Google Fi på ikke-Google-telefoner

Bilde: Google

Googles mobiltjeneste, Project Fi, har gått inn i en ny epoke og kaster prosjektbetegnelsen til fordel for et nytt navn: Google Fi. Sammen med å bli med i Googles utvalg som et mer offisielt produkt, har Google Fi utvidet listen over tilgjengelige telefoner, og det er ikke begrenset til GSM-telefoner - CDMA-enheter fungerer også på Google Fi.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Da jeg skrev om bruk av ikke-støttede enheter på Project Fi i juli 2018 var det mange ruter å hoppe gjennom for å få dem til å fungere, men ikke lenger - Google har gjort det enkelt å få en støttet smarttelefon som fungerer på Google Fi-nettverket .

Hvis du er interessert i å bytte til Google Fi og beholde din nåværende smarttelefon, er det noen få ting du trenger å vite før du hopper inn.

Støttes telefonen min av Google Fi?

I tillegg til å ønske iPhones velkommen til Google Fi (selv om de fremdeles oppgir å være i beta på nettverket) har Google gitt nikk til en lang liste med Android-telefoner fra produsenter som inkluderer Samsung, LG, HTC, Motorola, Huawei, Essential, OnePlus, og andre.

Bare fordi telefonen kommer fra et av disse merkene, betyr det ikke at du er klar til å hoppe fra det nåværende transportøren. Hvis du vil være sikker på at enheten din støttes, kan du sjekke Google Fis enhetskompatibilitetsside og følge instruksjonene.

Hvis enheten din er kompatibel, vil nettstedet fortelle deg det, men selv det er bare en indikator på at en telefon av den modellen fungerer på Google Fi - din kan det ikke.

Som med en hvilken som helst smarttelefon krever det at den fra en transportør til en annen er låst opp. Den enkleste måten å finne ut om telefonen din er ulåst, er å kontakte transportøren og spørre. Alternativt kan du låne en venns telefon som er på en annen operatør og slå SIM-kortet inn - hvis du kan ringe, er enheten din sannsynligvis ulåst.

Å låse opp enheten din er ikke vanskelig - forutsatt at du oppfyller forutsetningene som er spesifikke for operatøren. Digital Trends har en utmerket guide for hvordan du kan låse opp enheter fra forskjellige transportører som du kan følge for å forberede enheten din til overføring til Google Fi.

Hvilke begrensninger følger med en telefon som ikke er bygget for Google Fi?

Å ta med en ikke-Fi-telefon til Googles nettverk har noen begrensninger, men ingenting som vil ødelegge tjenesten for deg.

 • Ikke-Fi-telefoner vil ikke kunne bytte automatisk mellom de tre mobilnettverkene Fi fungerer på (T-Mobile, Sprint og US Cellular), og kan være begrenset til et enkelt nettverk basert på å være CDMA eller GSM.
 • Andre Google Fi-forbedrede nettverksfunksjoner kan også være utilgjengelige.
 • iPhone-brukere må konfigurere tekst manuelt til ikke-iOS-enheter ved å spesifisere noen innstillinger for mobilnettverk i Innstillinger-appen.

Hvordan kan jeg sette opp iPhone-en på Google Fi?

Å komme i gang en Android-enhet på Google Fi er enkelt: Pop et Google Fi SIM-kort i, følg instruksjonene, så kommer du i gang på kort tid. Å bruke en iOS-enhet er i hovedsak det samme, men med det ekstra trinnet å måtte konfigurere tekstmeldinger manuelt til ikke-iOS-enheter.

Først trenger du et Google Fi SIM-kort, som du kan få gratis på Fi-nettstedet ved å registrere deg.

Når du har fått SIM-kortet ditt, må du installere Google Fi-appen for iOS. Slå av smarttelefonen og sett inn Google Fi SIM-kortet, start på nytt og følg trinnene i Google Fi iOS-appen.

Appen leder deg gjennom å konfigurere tekstmeldinger til ikke-iOS-enheter som en del av oppsettet, ber deg om å starte på nytt, og det er det - du har en iPhone som fungerer på Google Fi.

En av de største ulempene ved å bruke Google Fi på en iPhone er at du ikke vil kunne få telefonsvarer i iOS Phone-appen. Hvis du trykker på Voicemail-fanen, viser det bare en knapp du kan trykke på for å ringe Google Fi-telefonsvareren din til lytte til meldinger. iPhone-brukere vil fremdeles få Google Fi-talemeldinger som tekster, slik at det skulle eliminere noe av behovet for å ringe Google Fi-telefonsvareren din for å lytte til meldinger, forutsatt at tale-til-tekst-transkripsjonen fungerer godt nok.

iPhone-brukere har også noen få ekstra Fi-funksjoner: Det er ingen visuell telefonsvarer, ingen nettverksbytte (iPhones er begrenset til T-mobile mobilnettverk), ingen Wi-Fi-tekster eller samtaler og ingen bruk av telefonen som en datapunkt utenfor av USA.

Forhåpentligvis vil ikke iPhone-brukere bli sittende fast med disse begrensningene for alltid - det er mye av det positive med Google Fi - men Google har ikke sagt om det vil legge dem til i fremtiden.

iPhoner som starter med 5S / SE / 6-generasjonen er kompatible, og det samme er nyere iPhoner. iOS må være versjon 11 eller nyere.

Uansett begrensninger kan iPhone-brukere fortsatt dra nytte av rock-bottom-prisene som tilbys av Google Fi: Ubegrensede samtaler og tekster koster bare $ 20 / måned og $ 15 / måned for hver ekstra linje, og du blir bare fakturert for dataene du bruker ($ 10 / GB $ 1 / 0, 1 GB opp til 6 GB, hvoretter dataene er gratis).

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Redusere risikoen for BYOD i bedriften (PDF) (TechRepublic)
 • Googles Project Fi 4G er nå tilgjengelig på de fleste Android-enheter og iPhone (ZDNet)
 • Googles Project Fi utvider internasjonal dekning til 170 land (ZDNet)
 • Google Pixel 3: Gjennomgangen for fagfolk (TechRepublic)
 • 8 største risikofaktorer for selskapseide mobile enheter og hvordan du kan unngå dem (TechRepublic)
 • Verizon avslutter salget av ulåste telefoner for å bekjempe tyveri av enheter (TechRepublic)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com