Slik bruker du Franz til messenger-behovene dine

Bruk Franz til messengerbehovet ditt hvis du vil sende meldinger med flere tjenester, kan du ikke gå galt med Franz. Jack Wallen viser deg hvordan du installerer appen og legger til en konto.

Jeg har en tendens til å sprette mellom mange meldingskontoer på forskjellige meldingstjenester. Noen ganger blir det en virkelig problemfri å holde alle disse vinduene under kontroll, spesielt når jeg har en rekke andre vinduer åpne, og jeg prøver å jobbe effektivt. Når det skjer, er jeg glad for å ha Franz med på turen. Franz er en gratis meldingsapp for WhatsApp, Facebook Messenger, Slack, HipChat, Telegram og mange flere. Den er enkel å installere, enkel å bruke og gjør din daglige meldingsoppgave betydelig mer effektiv.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Franz er tilgjengelig for Linux, macOS og Windows. Jeg vil demonstrere installasjonen og bruken på Elementary OS Linux. Installasjonen for macOS og Windows gjøres på vanlig måte (i henhold til hver plattform), og bruken for appen er den samme, uavhengig av operativsystem.

La oss installere og bruke Franz.

Installasjon

På Linux-plattformen har du to alternativer: Installer på Ubuntu via .deb-pakken eller kjør på hvilken som helst Linux-distribusjon, via en AppImage. Jeg kommer til å lede deg gjennom begge prosessene. Først .deb-filen. Dette er hvordan:

 1. Last ned .deb-filen, fra Franz Download-siden, til ~ / Downloads- katalogen.
 2. Åpne et terminalvindu.
 3. Endre til nedlastningskatalogen med kommandoen cd ~ / Nedlastinger .
 4. Installer applikasjonen med kommandoen sudo dpkg -i franz * .deb
 5. La installasjonen fullføre.

Du skal nå kunne åpne Franz fra skrivebordsmenyen.

Slik kjører du AppImage:

 1. Last ned AppImage-filen, fra Franz Download-siden, til ~ / Downloads- katalogen.
 2. Åpne et terminalvindu.
 3. Endre til nedlastningskatalogen med kommandoen cd ~ / Nedlastinger .
 4. Gi den nedlastede filen de riktige tillatelsene med kommandoen chmod u + x franz * .AppImage.
 5. For å kjøre Franz, gi kommandoen ~ / Downloads / franz * .AppImage .

Legger til en konto

Neste trinn er å legge til en konto til Franz. Klikk Tjenester | i hovedvinduet Legg til ny tjeneste. I det resulterende vinduet ( figur A ), klikk på tjenesten du vil legge til, og følg deretter instruksjonene (hver tjeneste har en annen prosess).

Figur A: Legge til en ny tjeneste til Franz.

Etter å ha lagt til en tjeneste, kan du gå tilbake og fortsette å legge til tjenester til du har alle kontoene dine inkludert. Når du er fornøyd, lukker du vinduet Tilgjengelige tjenester, og du finner deg tilbake i hovedvinduet i Franz. Du kan bytte mellom tjenester ved å klikke på Tjenester-menyen og velge tjenesten du vil jobbe med ( figur B ).

Figur B: Bytte mellom tjenester i Franz.

På dette tidspunktet vil hver tjeneste fungere nøyaktig slik du forventer det - bare alt under ett vindu. Og det er alt som er å installere og bruke Franz-meldingsprogrammet. Hvis du ønsker å bli mer effektiv med å chatte på flere tjenester, kan du ikke gå galt med dette nyttige verktøyet.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com